Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 667
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Ще видим, ще видим. Сигурна съм, че са ни приготвили грандиозно сдобряване. Йозгюр ще се бори за нея и няма да се откаже.

# 616
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
След толкова преминавания през терасата, мисля че в малката кутийка стои ключ от апартамента на Йози. Като символ на ключ за сърцето му и доверието, което досега не е имал към никоя друга.

И да обърна внимание, че когато Сердар в хотела го вкараха да чака Толга, на заседателната маса стоеше списанието с Йози + химикалка. С химикалката в статията беше подчертан отговорът на Йози "Няма човек, когото виждам като съперник. Просто се надпреварвам със себе си." Ясно е къде го стяга чепика Толга и ще се опитва да натрие носа на Йози.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 01:10 от profi_1

# 617
Такааа... Нося ви едно искрено и позитивно мнение! Stuck Out Tongue Winking Eye
Изгледах епизода и с български субтитри. Ами хареса ми! Много ми хареса даже, с изключение на финалът, и то просто защото е тъжен, но за сметка на това добре изигран. И аз съм преживявала подобни моменти, тъй че напълно съчувствам на Езги и съпреживявам болката й, в моите спомени човекът ме гледаше точно като Йозгюр... Broken Heart

С превод и субтитри си е вече друго, съвсем различно е усещането. Аз бях гледала откъсите на турски, които качват от официалния канал на сериала в Тубата. Там са разбъркани и не може да се разбере кое след кое следва, извадени са от контекста. Дори крясъците на майките не ме подразниха особено сега - много по-неприятно беше усещането, когато просто се надвикваха на турски без да разбирам какво става. Трябва да призная, че дори се посмях на момента с объркването им в дискотеката и онзи певец Кобра Нещо си... Joy
Наистина си имаше от всичко в серията, сравнително добър баланс, е, малко повече сцени на майките, но се преглъща.

Също така явно актрисата, чиято снимка беше поместена в темата като евентуален нов персонаж, е коконата, която дойде с приятелките си в заведението. Роклята е същата и изобщо това е момичето. Явно не е предполагаемата архитектка, и дано наистина не се появява такъв образ да мъти допълнително водата между Езги и Йозгюр, нямаме нужда от него. Дано и майките се поуспокоят и оттеглят поне за известно време от сцената.
Иначе както виждаме от фрагмана, "братовчедът" си се появява в 10 епизод и наистина се готви да прави мръсотии на Йозгюр. Аз лично нямам против да поревнува малко, много е секси и като раздава крошета... Heart Нека този път мъжът пострада за жената, иска ми се да видим трансформацията на плейбоя в отчаян от любов и ревност мъж. Stuck Out Tongue Winking Eye
Надявам се утре да има нов фрагман, както и екипът да не се влияе от рейтинги и числа и да продължи да надгражда и да работи добре. Blush

# 618
Най- напред да благодаря за превода, на всички момичета, които отделят от времето си! Трябва да отбележа и какви сме късметлийки, с такъв екип..за бързия превод, Heart

В петък не гледах на онлайна, в събота нямах време на Руски, и днес за сефте изгледах епизода с Бг превод.
Много ми хареса епизода, Джан и Йозге са страхотни, второстепенните също бяха добри, нищо не ме подразни, мишката не я докоснах, всичко основно е обсъдено вече, но не мога да не отбележа, че в последните минути Джан и Йозге играха като за Оскар..като зверове, отдавна не бях гледала такава игра..  Йозге, много ме изненада, игра като за световно, евала на момичето, не умея да възхвалявам жени Joy не ми идва музата, за адекватни комплименти, накратко, Йозге в тази сцена направи майсторско представление!
Джан е много чувствен в любовните сцени.. не е само до сексапил, очите му играят, описват всичко, което е в душата му, много е добър, много!
Все се чудя, как може един мъж едновременно да е толкова талантлив, интелигентен, красив, сексапилен и нечовешки чаровен.. пуу чак ме напряга това съвършенство.. и на всичкото отгоре е толкова естествен.

Тази прелест (юмрука) мисля, че ще се повтори, заради бизнеса този път Joy Левент после да му оправя мазната физиономия (Сарп Джан играе също страхотно.. много е отвратителен)

Очаквам още по- добра игра в следващите епизоди.. драма, ревност, силни чувства, открита любов, интригите са неизбежни (дано няма много гадни случки..с толкова много гадняри) за да не се напрягаме и ние : ))
Като започнем от Йози и стигнем до Шишко (портиера) всички мъжки персонажи се справят перфектно, от женските Йошка и Ирем, не блестят с игра, но пък се справят донякъде, успяват да са неприятни.
Майките и лелята не ме дразнят, предизвикват смях, но, може да им намалят времето, няма да ни липсват.

Тези два дни наваксвах с материала от последния месец, нагледах се на много красоти, начетох се на коментари и новини..ТТ, Инстаграм, Рускините във ВК и още тук-там.. еми много е обичан нашия Джан.. МГ е достатъчно харесван навсякъде по света.. Срещнах и критики (не може без тях) вкусове различни.

Най- доброто от епизода, силната игра на Йозге..

Джан няма да го поствам, че ако почна..знаете ме : )) А и ми се спи, та две не видя.
Днес, ако съм обидила някой с нещо, моля за извинение! Обичам позитивното мислене, добрите хора, смеха.. за това и малко запалих : ))

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 04:30 от grozdence.

# 619
Добро утрооо! HugTwo Hearts

Снощи не успях да се включа за това сега да благодаря на чудесния ни екип за превода на епизода!

И епизода не съм успяла да изгледам целия! Имах и други задължения,но днес ще го довърша.Направи ми впечатление,че братовчеда Толга Гюрдал е с различна фамилия от Йозгюр Атасой.Явно ще е по линия на майка му братовчеда. Thinking Благодаря на всички за анализите и коментарите!Сарпджан съм го гледала в доста сериали,освен тези за които сте споменали!

ей го братовчеда с целия си блясък как се представя....

Желая ви приятен последен ден на август и успешна нова седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 620
Ей, така като стане...

П.С. този комикс си го представих още в петък, докато гледах. Най-после намерих време да го реализирам Blush

Добро утро! Nature Sunny

# 621
  • На юг от тук
Добро утро и от мен.
Благодаря на преводачките за поредния епизод.Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Гледам само МГ и за сега съм доволна от сериалчето. Драми,изоставени деца и ветрове не могат да ме задържат пред екрана.
Радвам се,че групата мм е многобройна,а физиономиите на Йозгюр са неповторими.
Спокойна седмица на всички и един по-оптимистичен фраг пожелавам .

# 622
Демет и Джан продължават да вдъхновяват феновете Heart Eyes

Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 623
Привет и от мен!
Още малко ми остана да довърша серията, но бързам да се изкажа, че юнашко сърце не трае People Ok Woman

В началото похвалих сериала, че бяга от досадните клишета на вечната опозиция бедно момиче-богато момче или модерно семейство - традиционно семейство, обаче явно в Турция такова бягство реално не съществува, независимо как изглежда привидно. Защо иначе коскоджа 30 годишни магаренца като нашите гълъбчета, ще са длъжни да дават отчет, а в случая на Езги буквално да се молят на майка си да решава...неща, които би следвало да зависят само и единствено от тях самите.
Що за наглост от страна на Невим да се прави на важна и да се разпорежда с живота на дъщеря си, която е пълнолетна и самостоятелна? И нежната добра душа на Езги хич не помага в случая, защото вместо като зрял човек да поговори с майка си и да ѝ скръцне със зъби, че може само да я съветва, но не и да решава вместо нея, тя се държи като 5 годишно момиченце, което се опитва да разсейва и едва ли не да ѝ се подмазва, като по този начин ѝ дава пълната власт да продължава да я командва така безпардонно. UnamusedAnimal Pouting Cat

В Птичката не понасях Мелихат, но не съм мислела, че ще вземе да ми залипсва, като виждам това чудо:

Защо си въобразява, че знае по-добре от Езги какво ще я направи щастлива? Както междувпрочем и Джансу, която много ми падна в очите в този епизод. Единствено Дениз и Озан мислят за приятелите си, вместо да налагат заблудените си и повърхностни предразсъдъци върху ситуацията.
Ако бях на Езги, щях да кресна и на двете рошави кокошки, леля и племенница! TriumphRage

В началото смятах, че леля Фитнат ще е най-дразнеща и противна, но неочаквано взе да ми става симпатична, най-малкото по-симпатична от тази опулена жаба, която ако още малко преиграе, съвсем ще заприлича на карикатура... То не беше пулене, кривене, жестикулиране, що за фарс? Предполага се, че това е жена от сой, добро семейство, възпитана...а тя по-зле от кварталните клюкарки в махалето... Animal FrogNature ZapWeary

Задмина дори тези двамата по драматизация People No GoodRolling Eyes:

Смешно ми стана като видях как Пабло/Емре нахълта и прекъсна тайните целувки на двойката, за мен беше като намигване към Джей Джей в Птичката Satisfied

Хареса ми и как Йози подвикна на бармана да си отреже косата, че вече не била модерна дългата коса - още едно намигване към Джан Дивит (или поне аз така го почувствах и ме накара да се усмихна) Smirk

А Джано е толкова сладък...не става дума за безупречния му външен вид - това щеше да е празно само по себе си, ако го нямаше присъствието и енергията му...
Забелязала съм тази негова нежност, която струи на талази, когато е около Езги, начинът, по който се шегува и самоиронизира, кой може да устои на тази физиономийка?

Иде ми да му нащипя бузките!

Смятам за изключително неуважително и несправедливо от страна на двете майки, че подценяват и не уважават децата си като им се бъркат по този начин.
 Време е за квачките да си ходят, Гьоджек-моджек, Бурса - къш!!!

# 624
Между другото Езги накрая беше вече готова да се противопостави. Само как им обърна гръб на всички и си тръгна, но разочарованието след това със сигурност ще убие хъса.

# 625
Здравейте!

Така е, момичета. Езги тъкмо узря за това да се противопостави  на околните и да защити правото си сама да взема решения за живота си и се се случи това недоразумение и сега вече няма правилен ход за нея. Няма дом, няма работа и е принудена да се върне в Бурса. Да видим поне майка й ще си даде ли сметка какво й е причинила. А Йо ще трябва първо да се погрижи да разбере истината, а после да прояви голяма креативност, за да измисли начин да накара Езги да му прости. Подозирам, че няма да протакат нещата и всичко това ще стане в следващия епизод, за който Джан вече ни намекна, че няма да е с толкова тъжен край.

Хубава седмица, дружки!

# 626
Забравих да допълня, че Левент също си затвърди първоначалното ми впечатление, че е кофти човек.
Да, забавен е понякога с тези ексцентрични маниери, но хич не му прави чест да клевети предполагаемата си любима, само и само да се оневини пред дъщеря си, която никак не е глупава, но затова пък е също дразнеща.
Някой беше споменал преди да излязат Бг субтитрите, че Зейнеп е заявила, че не само знае за връзката му с Джансу, а иска братче/сестриче, а доколкото разбрах след като гледах с превода, всъщност тя не иска баща ѝ да се жени пак и не иска да има други деца, освен нея...

И ето нещо малко за забавление, ама обещайте да не ми се смеете! Обещавате ли?Laughing

Открих една апликация, на която като си сложиш снимката, ти наслагва лицето върху гифчета или откъси от филми...и познайте какво беше първото, което потърсих InnocentFlushedYumAnimal See No Evil
Поне на гифче да се видя в обятията на Джан....

Качвам резултатите:

# 627
Що да ти се смеем? Това е наполовина сбъдната мечта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 628
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Освен това си красива. Grinning

Аз само мога да уплаша и вас, и Йози, при такъв монтаж. Joy

# 629
Освен това си красива. Grinning

Аз само мога да уплаша и вас, и Йози, при такъв монтаж. Joy

Мерси, Профи! Апликацията се казва Reface app - ако ви се прииска и на вас да се видите с Джано.
Аз си се кискам като ученичка тука, добре че съм сама на работа... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт