Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 654
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Даже е била мажоретка...

# 706
Като казахтв корекции... А Йозге дали си е пипала лицето? Сега нали паралелно гледам и Пълнолуние, ами тя няма нищо общо... Не мога да преценя, устните ли малко е уголемила, скулите ли си е коригирала... но е адски различна.

# 707
  • София
Мисля, че ако Йозге реши да си прави корекции, ще започне с нослето...просто в Пълнолуние е с бретон...така мисля аз.

# 708
Да, прическата оказва влияние, но сякаш и нещо друго има. Както и да е, все е красива Simple Smile

# 709
Днес никой не се сеща за мен.....

Сет "МГ" Йози води отчаяна борба с гордостта си!

Сет

Любимо!  Йозгюр: "Не се приближавам до теб, просто не мога да стоя далеч от теб. Има разлика...."

Общува си с фенките на Испански, раздава усмивки и целувки на килограм Heart Eyeshttps://twitter.com/cancano00/status/1300812688700911616

# 710
Да, прическата оказва влияние, но сякаш и нещо друго има. Както и да е, все е красива Simple Smile
Струва ми се, че е по-слаба сега. Това оказва голямо влияние върху чертите.

# 711
Ама как страда само това Йозенце в този коридор Sad

Джан пак е на първи място в трендовете. Демо на 3то място Hands Clap

Стара снимка е, ама много ме кефи как „небрежно” ѝ души косата. Сладури!

Голям образ е този Левент Laughing

# 712
Цунки - мунки на нашите Маймунки Kissing Heart Heart Eyes

Петдесет нюанса освободени Nature Fire Heart

https://www.youtube.com/watch?v=G_6B7UHPI5g&feature=youtu.be

# 713
Ама как страда само това Йозенце в този коридор
Явно само в тази част на къщата си няма спомени свързани с Езги. Терасата сигурно вече е най-болезненото му място, те бяха навсякъде и постоянно заедно, опитва се да се скрие, ама уви, вътре в него всичко е болка. Мисля че много добре са избрали местата и позите за въздействащо пресъздаване на болката, чувстваш я, съчувстваш, макар само от фрага, само секунди, а виждаш огромната им пустота само като ги погледнеш. Браво на сценаристите.
А за Левент - за мен той ми е най-голямата изненада. Като почваше филма ми беше най-несимпатичен визуално, а сега с удоволствие го гледам, просто брилянтно си играе ролята.
Тази майка на Йози с тая рокля червена и това червено ветрило, така елегантна, какво ли ни подготвят?
Много красиви тържества, събирания, изненади правят почти във всяка серия, на много красиви места снимат, красиво ги обличат, изобщо не само актьорите, цялостно филма ни е много красив!!!:revolving_hearts:

# 714
Този Шедьовър не го бях виждала... краднах го от ФБ групата и Вие да му се полюбувате Heart

# 715
Някое колажче за бате Озан няма ли? Мисля си, че той ще е Героят на следващият епизод, който ще събере двете гълъбче и ще направи изненада на Йози на пейката. Изглежда ми, че той го води там, а нашият си няма идея.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 21:26 от Cherry-pie

# 716
Сонни, той Джан нали имаше една снимка със смокинг. Може би ни готвят някакво голямо официално тържество. Може би откриването на новия клуб? Thinking

Левент и за мен е изненада и адски ме кефи. Актьорът съм го гледала само във филма „Романтична комедия”, който ми е любимия турски филм. Гледали ли сте го? Сега като се замисля е точно тип МГ и там главната четеше книги как да накара гаджето ѝ да и предложи. Та, там „Левент” също го играеше плейбой-чешит. Като го видях в МГ, един поостарял, с този костюм и зализан, хич не можех да го възприема. Беше ми доста анти, но с времето много взе да ме забавлява Grinning Особено като си говори сам Joy

Въх, Грозде, каква е тази красота Heart Eyes Докато си напиша фермана, ти си донесла рядък експонат FlushedHeart

Чери, бате Озан е сериозен мъж. Не прави маймунски физиономии и чупки като някои хора Grinning, трудно ми е да измисля някоя простотия за него.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 21:37 от Ели-Мели

# 717
С напредването на РП в Италия /стигнали са до нощуването на Санем  у Джан след засядането в асансьора/,  Демет стана истинска любимка на италианките. В началото на сериала отнасяше доста критики.
Доколкото разбирам от коментарите им /в момента 628 хил.последователи във фенска страница на Джан във Фейсбук/ феноменалния успех се дължи на това, че сериала кара италианките да си мечтаят за такава любов.

# 718
  • София
Ауу гледала съм "Романтична комедия" и двете части, но напълно съм забравила Левентчо или той наистина много е престарял. Сега ще отида да си го припомня.

У Йозгето най-ми се набива леката двойна брадичка и ако съм на нейно място и правя корекции - там бих пипнала. Но не е болка за умиране и така са си Убави.

# 719
Някое колажче за бате Озан няма ли? Мисля си, че той ще е Героят на следващият епизод, който ще събере двете гълъбче и ще направи изненада на Йози на пейката. Изглежда ми, че той го води там, а нашият си няма идея.

Според мен с Дениз ще са екип. Това още повече ще ги сближи.

Общи условия

Активация на акаунт