Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 192
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм тук! Няма отърване от мен! Следя ви изкъсо!
Прекрасна тема, Рейв! Ще ни липсва лятото...
Sea, ЧХГ не е много обнадеждаващ, но историята познава всякакви случаи!Каквото и да стане ние сме с теб!
Благодаря на момичетата, които ме споменаха! Сгрявате ме!
При мен имаше леко зацапване вчера и се притесних. Силно се надявам да не се повтори повече! Налягам си парцалите и кротко ще си чакам преглед! За морето нямаме окончателно решение. А толкова ми липсва това море 💙 Направо чувам как ме вика нощем, а сме на 500км 😂

# 91
Хоп, хайде и аз в новата темичка. Грабя с пълни шепи от синия прашец Blue Heart
Благодаря на Рейв за хубавата тема и сиииилно стискам палци за чудото на sea.sea Важното е да не падаш духом и да вярваш и съвсем скоро ще можеш и ти да ни ръсиш официално с прашец!:hugs:
Бърз ъпдейт от мен, уикенда док ми взе МБ и за хламидии за да се подготвим или за хидротубация или за ExEm Foam. За сега клоня към второто, но да видим. Тъпия ми М още го няма, както обикновено и ако до събота не дойде, пак ще си пия Дуфастон-чето и така. Док ми каза да си направя още един тест уикенда, но не възлагам никакви надежди предвид че на 14ти ден след доказана О дигиталните тест беше отрицателен...но ще направя щом така е казал. Дано имам повече късмет през септември Rolling Eyes

# 92

Здравейте,виждате ли нещо или аз вече полудявам ? 😄

# 93
Аз виждам нещо, но не мога да кажа дали розовее ... Ако имаш от тези най-обикновените лентички направи, те мисля, че хващат по от рано хормона. Имаш ли закъснение?

# 94
Аз виждам нещо, но не мога да кажа дали розовее ... Ако имаш от тези най-обикновените лентички направи, те мисля, че хващат по от рано хормона. Имаш ли закъснение?

Ами странното е ,че ми дойде ,но съвсем леко,след това тече два дни и дотам... Правих още един тест-отрицателен и съвсем св обърках 🤯

# 95
  • София
И аз виждам  моята е такава, на 5-тата минута ли се показа чертата?

# 96
И аз виждам  моята е такава, на 5-тата минута ли се показа чертата?

Oколо третата минута я видях. Но дали е цветна бременност,понеже вторият тест беше отрицателен,пък уж ми дойде ,но много слабо.

# 97
Няма такова нещо като цветна бременност!
Ако е било оскъдно няколко дни може да е било имплантационно кървене. Аз също имах такова 3-4 дни преди М. Някои имат, други не. Но лично аз не бих го объркала с истинското кървене, като при М.

# 98
sea-напълни ми душата! Пожелавам ти и имам усещането, че това ще е твоята упорита точица 💗 Дръж ни в течение 😊

# 99
  • София
Благодаря ти, Рокси ❤
Дона защо не пуснеш един кръвен да видиш какво ще покаже. А иначе отрицателният тест след този с чантичката ли е правен, не разбрах?
Чери, а ти кога си на лекар?

# 100
Sea, като цяло съм търпелива. Иска ми се да издържа и направо като отида да чуем ❤ , което означава около 20тина дни закъснение. Разбира се, ако всичко е наред  и не се повтори зацапването.

# 101
Благодаря ти, Рокси ❤
Дона защо не пуснеш един кръвен да видиш какво ще покаже. А иначе отрицателният тест след този с чантичката ли е правен, не разбрах?
Чери, а ти кога си на лекар?

Даа,слее този е правен,но не беше sure check.❤

# 102
  • София
Ами трябва да пробваш пак според мен.
Моят ден не тръгна много добре. Направих сутринта шурчек пак, и пак беше много бледа чертата, надявах се като е сутрин да е по-наситена, но за жалост не.
 Вдигнах скандал на тази от регистратурата на лабораторията, защото нещо беше забравила къде се намира...
 Отделно питам кога ще са готови резултатите едната ми вика след 19.00 ( което всъщност звучи достоверно), другата вика, а не, не след 14.00, 15.00ч. 😒
 Та така ще гледам да не го мисля, защото иначе съвсем ще се побъркам. Стискам палци да се развиват добре нещата, но в крайна сметка каквото-такова. Няма какво повече да направя.
И тъй като резултът понеделник беше 13.77, днес по него трябва да се водя и да сравнявам.

# 103
И аз  я виждам!
sea, стискам ти палци, ако не съм го казала!
чери, и на теб! спокойно, всичко ще е наред и ще има да ръсиш - ръсиш!
Аз си  чакам О, мисля петък да се пуснем пак до морето, че не ми стигна Simple Smile

# 104
Sea, стискам палци 🤗
Чери, честито и стиснати палци за теб 🍀
Рейв, благодаря за темата, страхотна е 💗
При мен този месец закъснява вече 4 дни, правих си шуар е понеделник, беше си чист минус, в петък ще правя пак ако не ми е дошло и ако пак е минус отивам на док.

Общи условия

Активация на акаунт