Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата за носене на маски в училище?
Какви са препоръките за декориране на стена в детска стая?
Какви са плановете за коледни подаръци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата за носене на маски в училище?
В училищата децата над 10 години трябва да носят маски, но могат да ги свалят на чиновете си. За по-големите ученици носенето на маски в час не е задължително, но се препоръчва. В други части на Норвегия мерките са по-строги, а в някои случаи хората са плътно един до друг, дори когато са на открито.
-
Какви са препоръките за декориране на стена в детска стая?
-
Какви са плановете за коледни подаръци?
-
Какви са мерките за носене на маски в градския транспорт?
-
Какво представлява синята каска, която споменават?

на вас предполагам, че ви е студено сега, щото сте свикнали на топличко. Аз за 11 години свикнах със студа тук( физически:joy: ) и отчитам " студени температурите под 10 градуса. Между 10 и 20 ако не духа и има слънце може и да е приятно. Но не си мислете, че като отида на 30-40 градуса ще чуете да се оплача, че ми е горещо. Като змия съм, хаха - обожавам горещината и мога да лежа цял ден на плажа на ярко слънце или да се " мотая" по улиците по горещините, и това е така всяко лято.
Като паднат температурите децата и възрастните- сме задължително с полиестер " бельо" - разбирай блузка и нещо като клин. Тях ги обличам под дрехите.
, а мъжът ми беше още по-шокиран, та чак ядосан.