Мисля да приключа до тук, че заприличах на Жребчето по самоцитиране

И разбира се не отричам свободата на личен избор и мнение на другите.
Това, че си пишеш мненията по няколко пъти не ти дава основание да твърдиш, че чета "по диагонал". До тук не съм обсъждала нещо, което не е написано. И най-често цитирам това, което обсъждам, че може да се изгуби или промени.

Но така е то - слабите аргументи водят до лични нападки.
Аз обсъждам нелепото обобщение за това, че "мъж, който живее с родителите си, е лигльо" и невъзпитаното ръсене на общи квалификации за неясно колко голяма и разнородна група от хора.
Нито веднъж не съм била против да си правите някакви лични избори. Последните въобще не ме интересуват.
Правиш разлика, надявам се.
...
Жребче ли е на 40+ и без лична къща?
Няма лошо. Щом тъй си е решил, тъй да си кара.
Не следя кой какви твърдения има за себе си и личните си достижения из форума. Много виртуални мъже са милионери, успели навред и с куп налитащи обожателки, жените - красавици неземни, самостоятелни, пробивни, успешни и пак така с обожателите.
Оообаче става същото като в предишните връзки, колкото и човек да мисли "този път ще е различно - аз съм различен, тя/той е различен". Това за вече веднъж женените. За хората, които не са се женили е като с първата вълна, ама малко по-сложно заради очакванията.
Иначе и те щяха да са незабележими.