💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 219
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 440
Смятам,че Сюзън ще отпадне.
Тогава ми е интересен Вайс какъв огън и жупел ще хвърля или ще нахитрее? Едва ли? Той е първичен и ще кара силовото.
Тодор видимо не беше доволен от победата на двете момичета;
Симона е много неприятна и нямам търпение да я отстранят;

# 1 441
Дяволе аз само предполагам, всички очаквахме рибарите като най-слаби да ги разпаднат. Не стана, сега минавам на тия дето бяха най-силни.

Ако стане така , то не се учудвайте. В първи сезон стана същото , най-силното племе спря да съществува . Каква е тази тенденция , да спъват силните , не знам.

# 1 442
За мен Симона е по-слаба физически/психически и по всякъв показател пред доста от жените.
...

Определено. Вчера на съвета не спря да се върти, нервничи, гримасничи. Същото поведение показва и в игрите, както и извън тях и вече се чудя дали и тя няма нужда от някаква по-специална помощ. В същото време Ваня се държи много хладнокръвно, когато е под натиск. Хареса ми как отговори на въпроса на Ралица за Боби, който сякаш остана разочарован Grinning

# 1 443
Сюзън и Влади могат да направят хубав дуел тази вечер.
Жалко, че един от тях трябва да напусне играта днес, при положение, че в другите две племена има доста по-слаби играчи.
Няма да питам Вайс за кого да съм пък. Но основно точно заради него ще съм за Влади. Иска ми се Вайс да остане без тази твърда подкрепа от Сюзън. И на второ място Жътвари с Влади и без Сюзън ми се струват по-силни от Жътвари със Сюзън и без Влади.

# 1 444
  • София
Стискам палци Сюзън да загуби довечера. Изключително ми е неприятна. Надявам се Влади да се справи с играта, но той някак все седи в сянка и не мога да го преценя какъв играч е. Притеснява ли се, скатава ли се, не знам, но ми се иска да е по-активен.

# 1 445
Стискам палци на Сюзън да си ходи. Много ми се иска да видя на Вайс физиономията след отпадането й, а и не само за това, много ми е противна.
Тодор е много добър играч, но пък много прост човек. Отвратителен е и от такива бягам далеч. Ваня ту ми харесва, ту не ми харесва. Няма спор, че физически е подготвена перфектно, хладнокръвна е, но има нещо в нея, може би егото, което ме кара да не я харесам напълно.

# 1 446
  • Germany
И аз си имам мечта. Игра Тодор срещу Вайс, но на пъзели. Какви са тези пъзели не ми е ясно. Синът ми е на 11 и си мисля, че по-добре би се справил от повечето участници. Това просто нереално ми се вижда...
Не ми харесва двойката за тази вечер. Сюзън може да не е много умничка, но е приятна да се гледа в игрите. Влади също. Мисля че има и по-слаби участници, които не беше лошо да ни лишят от екранното си присъствие.

# 1 447
A аз, противно на всички очаквания, все още харесвам и Ваня, и Тодор. Колкото са различни, толкова са и еднакви, естествено никой не е идеален. Всеки има плюсове и минуси в характера, но като играчи са сред най-добрите този сезон. Това, което ме изненада обаче е, че Тодор доста по-добре надуши Йоана, а Ваня все още е в тотална заблуда. Мисли си, че тя е привлякла Йоана на нейна страна и й е въздействала, а всъщност Йоана така хубаво я манипулира и използва умело конфликтите й с Тодор и Симона.

Тодор е първичен и простоват, това е ясно, ама за мен по-голям и откровен простак от НикитУ няма. Много е забавно да го гледаш за час-два, но ако трябва да го търпиш постоянно да крещи и да ръкомаха... не знам кой би му се радвал толкова. Обижда всичко живо наред, пикае на метри от палатката, в която спят всички (отврат), самочувствието му на велик състезател е колкото на Тодор и Вайс взети заедно.

Надявам се довечера да отпадне Сюзън, а след нея и Иванка... А защо пък не Жътварите да са първото разпаднало се племе. Мисля, че със снимките и постовете в Инстаграм играчите яко ни хвърлят на върбата...

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 11:02 от sea_shell

# 1 448
Догодина се записвам и аз в предаването. Да покажа, какво правят Юлияните Grinning. Дано попадна в ято вълци и да ги мачкаме останалите Grinning. Тогава Тодори, Модори и Кондори няма да са фактори Grinning

# 1 449
Хора...500 коментара и 40стр...Едвам Ви изчетох. Heart Eyes Hug

Много съм доволна от развоя на събитията. Чао, чао, Сюзън. В пълна подкрепа съм на Влади.
Много ще ми е интересно довечера Вайс и Любо да се изправят един срещу друг в борба за грошовете (ако Сюзън  избере Вайс и Влади-Любо).

# 1 450
...
Сюзън може да не е много умничка, но е приятна да се гледа в игрите. Влади също. Мисля че има и по-слаби участници, които не беше лошо да ни лишят от екранното си присъствие.

Сюзън е най-бързата и ловка жена при Жътварите. Влади досега не е изпъквал на фона на останалите мъже в тяхното племе, но и той е силен играч. Който и от двамата да отпадне, Жътварите ще бъдат отслабени като племе.

# 1 451
Много жалко за жътварите. Ако нямаше пъзел, Йоанна нямаше никакъв шанс, но...преди всичко интригите на двете сестри. Зрелище да има

# 1 452
Възможно е да не сте съгласни с мен,но според мен е видимо,че продукцията удря едно рамо на Йоанна.Доста от битките за оцеляване са без компонент за решаване на пъзел или логическа задача и точно тя като е на елиминация се включва такъв.Ако беше чисто физическа играта или за баланс е видимо,че Жътварите щяха да победят.Другото ми мнение е че Борислав въобще не е глупав и видя,че Йоанна и Ваня кроят планове да гонят силните играчи и му стана ясно,че при една коалиция с тях не се знае дали и неговото място няма да е под въпрос в следващия етап,докато групичката около Тодор имат малко като кучешка лоялност и по-скоро биха продължили заедно.Освен това е интересно,как Ваня и Йоанна се изкарват жертви на сексиста Тодор и седмица след седмица ги хващат,как си плетат схемички и щом на Симона и стана ясно,че Йоанна е супер двулична да ходи да си приказва с всеки и да злослови срещу другите като ги няма в стаята.Йоанна е интелигентно момиче,но прекалено много си е повярвала.Личи си че е малка,защото винаги пренасочва неуспехите си на друг човек или страничен фактор и ако не се развива социалната игра както тя иска започва да всява смут в племето.Щом е тръгнала да провокира Тодор,които е 34 годишен престъпник,който е видял,как негов приятел мутра умира пред него,трябва да ни е ясно,че Йоанна е още дете.Първо Тошко е доста нива под нея интелектуално,но и междувременно се е нагледал на уличните и мутренските игрички от хората и му стана ясно,че тя е хлъзгав играч.

# 1 453
...
Сюзън може да не е много умничка, но е приятна да се гледа в игрите. Влади също. Мисля че има и по-слаби участници, които не беше лошо да ни лишят от екранното си присъствие.

Сюзън е най-бързата и ловка жена при Жътварите. Влади досега не е изпъквал на фона на останалите мъже в тяхното племе, но и той е силен играч. Който и от двамата да отпадне, Жътварите ще бъдат отслабени като племе.

Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Ако бяха умни Вайс и Сюзън, можеха да номинират Ивана. Така мисля, че Ивана можеше да се обиди и да си го върне на Сюзън. Останалите и да бяха гласували за Сюзън, щяха двете да са на номинация. Можеха да се разминат с Влади, но от къде толкова акъл във Вайс и Сюзън. Вайс иска да се махне Ивана, но не предприема нищо по този въпрос, остава другите да решат. Да не си развали отношението с нея. Сега, като отпадне с дърветата да ходи да си говори.

# 1 454
Защо пък да няма шанс Йоана, вчера се справи по-добре от Ваня на катеренето и тичането, с което страшно много ме изненада.
Кате, ще оцениш и ти рибарите най-накрая 😸

Общи условия

Активация на акаунт