Отговори
# 225
Здравейте на всички момичета, прекрасни сте ! Досега не съм писала в темата, поради заетост. Следя всички мнения с интерес. И аз съм развълнувана от сериала дано по-дълго да ни радва .

# 226
Нашите красоти Yellow Heart

Алек, да пращаме ли Серкан да ти запари чай или вече си по-добре? Kissing HeartStuck Out Tongue Winking Eye

# 227
Ново от сета:
Явно освен бебета и кучета в 17 епизод ще има баскетбол и фитнес Simple Smile

**
Sparkling Heart

# 228
# 229
  • Кърджали
Ninika, ще оздравея от раз само да се грижи за мен

# 230
Ninika, ще оздравея от раз само да се грижи за мен

Започваме с топла напитка Stuck Out TongueHug

# 231
  • София
Парфюмът на Серкан Болат Sunglasses

Привет момичета! Flowers Hibiscus

С благодарност към mi_si, която ни държи редовно добре информирани и с малко информация във връзка с последния й пост! Не знам какъв парфюм използва Керем Бурсин, но Серкан Болат използва Creed и това го поставя в една специална категория мъже, тези с изискан вкус и отношение към лукса (или просто Айше Кутлу добре познава парфюмерийния бизнес Wink)!

За да допълня поста на mi_si малко информация за марката Creed, която може да ви бъде полезна (за някой любим мъж Heart): Sunglasses

Скрит текст:
Парфюми Creed
Марката Creed повече от 250 години създава необикновени аромати за кралски семейства и взискателни клиенти с изискан вкус.
От 1760 година, когато в Лондон я основава James Henry Creed (Джеймс Хенри Крийд), в продължение на седем поколения тя се предава от баща на син.
Освен със своята дълга и прочута история марката Creed е интересна и с ползването на древни техники за обработване на скъпоценните материали, избрани за производството на нейните ненадминати парфюми. Creed дава предимство на естествени съставки от най-високо качество пред синтетичните алтернативи.
Парфюмите Creed гордо са били носени от важни исторически личности като кралица Viktoria (Виктория), австрийския император Franz Josef (Франц Йосиф) и съпругата му Sisi (Сиси), сър Winston Churchill (Уинстън Чърчил) и президента John F. Kennedy (Джон Ф. Кенеди). Creed и днес остава марката на кралските и президентски семейства, носят я Michelle Obama (Мишел Обама) и Kate Middleton (Кейт Мидълтън).

Creed включва мъжки, дамски и унисекс аромати, опаковани в елегантни флакони, модерна обработка на историческата традиция. Сред най-известните парфюми на Creed е Green Irish Tweed от 1985 година. През последните години огромен успех отбелязва плодово-мускусният аромат Creed Aventus, вдъхновен от драматичния живот на Napoleon Bonaparte (Наполеон Бонапарт).

Марката Creed, това е изкуството за създаване на парфюми, истински лукс, неподвластна на времето и модерен подход към историческото наследство.

Хубава вечер на всички! Спокойни сънища!

P.S. Редактирам се/допълвам се, пропуснах да напиша, че парфюмът от снимките Creed Aventus (за мъже), се характеризира с дървесно-плодово мъжествено ухание, притежаващо изключителен характер, класа и неустоимо излъчване (като самия Серкан Болат!)!

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 01:36 от nrgmama

# 232
Здравейте нови

И един фотошоп но ми хареса

# 233
Flowers Hibiscus Добро утро и Честит празник! Flowers Hibiscus
Нова снимка от еп. 16

Желая ви един приятен неделен ден Simple Smile

# 234
Охх, дали днес ще имаме фраг? 🥰 главата ми е много объркана с първия и с това бебе 😀

# 235
Добро утро !

Аз по скоро се чудя , дали ще имаме 16 епизод преведен.... дойде неделя вече , а още нищо няма Sad

# 236
  • София
Здравей!
Както неведнъж сме коментирали в темата - момичетата, които превеждат, го правят на добра воля. Те също имат свои ангажименти, близки и нужда от свободно време и почивка. Затова нека им бъдем благодарни и нека бъдем малко по-търпеливи. Когато смогнат да преведат епизода, ще разберем. Simple Smile

п. п. В началото пускаха преведения епизод в събота, но тогава беше летният сезон - с по-малко сериали. Сега са доста повече. Не се притеснявай, надали ще спрат да го превеждат при целия този интерес в България. Wink
Добро утро !

Аз по скоро се чудя , дали ще имаме 16 епизод преведен.... дойде неделя вече , а още нищо няма Sad

Усмихнат ден на всички момичета в групата! Напоследък и при нас е затишие. Явно този фраг с бебето съвсем ни тушира. Joy Hug

# 237
Благодаря ти бърборанке с розови очила, че ме успокои!

# 238
Здравейте, момичета,
Честит празник на народните будители,
Съжалявам, че напоследък нямам много време да се включвам, но тази седмица имаше доста лоши новини: атентатът в Ница (аз съм живяла 8 год. във Франция), после земетресението в Турция и Гърция, в Белгия пак въвеждат lockdown от утре и едва ли ще може да пътуваме за Коледа... Но на фона на всички лоши новини, се случи и нещо много хубаво, една от най-близките ми приятелки роди хубаво и здраво момиченце в петък.
Пускам нещо ново от Туитър, което ме разсмя:

Желая ви много хубав ден и ви поздравявам с една от любимите ми френски песни: Savoir aimer (Научи се да обичаш):

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 18:39 от druon77

# 239
Добър ден! Честит празник!:cherry_blossom:
 От започването на сериала до днес такава тишина  не е имало. С тези бебешори ,дето ги премятаха във фрагмана на 17 еп. ни оставиха без думи. Но нищо , ние си чакаме срядата.
  Приятен ден!:yum:

Общи условия

Активация на акаунт