Семеен живот

• 6 668
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Дами много ви благодаря за съветите и разбирането.Доста съм объркана,взех си една седмица отпудка от работа... да мога да обмисля нещата много добре и да реша,какво да правя с живота си..

# 46
Здрасти Em95,първо си задайте въпроса"Дали обичаш този човек"? Казваш ,че си имаш много минуси.Понякога човек се държи така и по други причини  (трябва да се изясни точно)било то проблеми в работа, финансови проблеми и пр Може би не е насочено срещу теб.Да спи отделно, това е друго вече,и то без да сте се карали.И още нещо,ако решиш да се разделите, следващия, който ще срещнеш също ще има минуси. ...идеални няма.И накрая с разговор трябва да решите проблема!

# 47
Три години връзка, без деца, а живеете като хора,които са се отегчили един от друг.
Той в къщи, а не помага. Спи в хола..А ти страдаш..
Вземи се в ръце, момиче.

# 48
Не съм съгласна,че човек може да се държи гадно с партньора  си ,каквито и пролеми да има.Имам дългогодишен брак,преминали сме през много,най-различни ситуации и казвам,че това не е нормално.
Сядате,говорите спокойно,изяснявате кой какво иска и после решавате.
Щом не се чувстваш комфортно в една връзка,защо да се мъчиш?
Още повече че още нямате деца.

# 49
Доста стени срещаш в опита си да общуваш с този човек и явно ти е писнало да си разбираща и искаш малко теб да разбират.
От колко време не работи и ръката поради трудова злополука ли е оперирана?
Иначе, ти сама ще прецениш дали е временно това със спането отделно и необщуването, или винаги е бил от несподелящият вид и като цяло не са били чести интимните контакти. Ако е период, изчакай, побутвай леко, бъди все още разбираща. Ако няма промяна и смяташ, че поведението му се дължи на трайни чувства и тенденции, помисли си каква промяна искаш, поговори с него и действай. Ако е спрял да те обича и на челна стойка да застанеш, все тая. Просто ще си битово и финансово удобна. А, и разбираща. 😏

# 50
Привет и от мен. Комуникацията за мен е най-важна. Умре ли комуникацията, умира всичко. Аз имам приятелка която си губи времето с един 6 години почти. Те са като съквартирати. Той работи от тях, не защото е карантина, а защото не обича да излиза. Не правят секс, не правят нищо заедно, само се оплаква от него и е нещастна но за това си намери любовник, които е женен с две деца и " обичал" жена си. Като цяло когато един човек, независимо дали е мъжа или жената, нямат характера и смелостта да се изправят и да кажат всичко което мислят за някой в очите и високо и гласно да извикат за проблема, той си седи. Ако жената е прелено чувствителна, не търпи критика или мъжа, ако не обичат да навлизат в подромности...ами комуникация няма как да има, а когато я има е мъчителна и досадна. Аз с моя човек ... винаги сме директни, имало е моменти в които предпочитем да чупя чинии защото съм изпитвала нужда да го фрасна но съм против насилието за това предпочитам да купя нови чинии. Няма как всичко да е 6+, винаги и при всеки има проблеми и спорове и караници. Ние всеки ден спорим за нещо но много се обичаме и на мен бързо ми минава. Но и двамата сме много директни и искрени и това ни пази връзката чиста. Има моменти в които се обиждаме но и двамата не се обиждаме защото знаем, че не целим обида. И всичко идва от нагласата и комуникацията. От това колко сте близки и човека до теб трябва и е задължително да ти е най ама най - близкият човек. Родителите един ден ще ги изпратим с мъчно сърце, приятелите са временни, децата ще отлетят и кой остава до теб, кой ще ти затвори очите един ден? Човека до теб. Ако няма уважение, грижа, приятелство, близост, искреност и комуникация...няма връзка и истината е, че трябва да се грижим за нея всеки ден с малки жестове и малки неща. Трябва и да сте си на първо място...ако за теб работата е по-важна, а за него приятелите му... връзката е обречена на провал. За това ако обичаш този човек, бори се...ако можеш да си представиш живота без него и ти е добре преди да се прибереш...не е твоя човек. Simple Smile

# 51
Комуникацията в така зададената ситуация следва да едностранна. Не е добре да се отнасяш с мъж като с куче, но само това ти е останало. Така че ясно, стегнато и с малко думи му обясняваш как трябва да протича ежедневието ви според теб. Не го питай съгласен ли е. Не ти трябват още Ти си луда, всичко е наред. Казваш и приключваш. До ден или два не последва ли опит за оправяне на нещата, организирай си личните работи и го отпиши.
Знам колко грубо звучи, знам как изглежда, че няма шанс да подейства, но за малък процент мъже това е най-лесният начин да се оправят в семейните отношения. Нищо не губиш, в крайна сметка.

# 52
  • София
Когато си в друга държава, емоциите са много изострени. Възможно е да бъде хиперболизиран даден проблем..

Общи условия

Активация на акаунт