Много мина, мъничко остана, ще ставам ЯНУАРСКА мама

• 17 565
  • 268
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Толкова много материали изчетох от сутринта, че и аз стигнах до този извод накрая! Simple Smile
Разкажи за твоя преглед... Кога ходи и какво видя? Simple Smile

Ок... Бях в 21 г.с., при Мазнейкова и тя ме пусна на 3Д без дори да каже (но аз ще раждам при нея, това беше бонус), бяхме с таткото - той: за първи път!
Аз не разбрах какво се случва, но милото ми бебче беше тоооолкова различно, не приличаше съвсем на бебе, но за да не правя кофти сравнения ще кажа - приличаше си на ЕМБРИОН! А и незатворената фонтанела е ДОООСТА ясна... Абе на нормален ехограф е по-готино, прилича по-скоро на анимирано...
За мен - беше рано за такава визия!

# 211
ejkajujka току що се намазах с олиото на Джонсън.Засега нямам оплаквания,освен,че измръзнах докато чаках да попие поне малко ,за да се облека.Също така се мажа с Маслото на КОКОНА-и не е скъпо(около 5-6 лв.е).
  О,да!Напълно е възможно ти да нямаш оплаквания от това олио.Честно казано и аз все още си мисля да не би да ми е от нещо друго алергията!Но лекарката ми каза,че със сигурност е от олиото!Преди години аз се мазах с него и нямаше никакъв проблем,а сега какво пък стана....         Благодаря за инфо за другите масла на теб и другите мам4ета!

# 212
  • София
ejkajujka току що се намазах с олиото на Джонсън.Засега нямам оплаквания,освен,че измръзнах докато чаках да попие поне малко ,за да се облека.Също така се мажа с Маслото на КОКОНА-и не е скъпо(около 5-6 лв.е).
  О,да!Напълно е възможно ти да нямаш оплаквания от това олио.Честно казано и аз все още си мисля да не би да ми е от нещо друго алергията!Но лекарката ми каза,че със сигурност е от олиото!Преди години аз се мазах с него и нямаше никакъв проблем,а сега какво пък стана....         Благодаря за инфо за другите масла на теб и другите мам4ета!

Опитай Бюбхен за бременни. Тук скоро ги обсъждахме...
А за ал. реакция - това е досто относително и субективно. Остава ти само метода ''проба-грешка''!

# 213
  • София
Момичета, сега се връщам от ЖК и съм ужасена - от началото съм +11 кг, като само последния месец съм качила около 6!  #Crazy  Embarassed  badscale
Просто се отчаях! Не ям много, ама си похапвам сладичко! И то си е казало думата. Ама какво да правя, като ми се яде!  cry Ужас!
Иначе на ЖК-то само ме мериха и тоновете чухме и това е. Ехограф - нъц! Другата седмица най-накрая почваме уно-ремонто-гранде-разместваре та не знам дали другата седмица или по-другата ще ида до Фемина на преглед пак. И ви казвам - иде ми да опъна палатка пред НЗОК и да обявя гладна стачка като протест на цялата ни здравна политика.  smile3511

Галина, Клеми вече ти е отговорила. Записваш се по телефона до обяд, като трябва да си по-настоятелна, защото или не вдигат, или е заето. Казаха ми, че е безплатно. Мен ме записаха за курс на 27.10 и ехограф през ноември. Обаче ехографът им е добър, има и 3Д - знам, защото на него ме гледаха, когато лежах там. А и момичета, дето вече са ходили, разправят, че лекарите не те претупват, нищо че е безплатно.

Айде, ай отивам да се засрамя в ъгъла и да се чудя вече какво да ям!  Weary

# 214
Him,несе шашкай.и аз сам качила 12 ,а никой около мен не намира че ям в повече-даже обратно.нямам апетит и всичко ми мирише,но започнах да ям сладко.сега се радвй на бременоста си пък после ще отслабваш newsm44 newsm76 newsm47

# 215
  • Willebroek, Belgium
Ним не си единствената ка4ила 11 кг от на4алото на бременността.аз също съм ка4ила толкова и направо съм шашната ,защото уж не ям много и не си падам и по сладкото ама на ooooh!откъде се взеха толкова много кила незнам newsm78 #Crazyдобре 4е съм висока и не мили4ат толкова.мен също в4ера на прегледа ме тегли и само слушахме тоновете на бебето.без ехограф,но пък мен скоро ме гледаха.каза ми 4е съм с високо кръвно което не е нормално за бременните 130/70 и ако продължавам да ка4вам така килограми и да вдигам кръвно може да се наложи да ме вкарат в болница #Crazy

# 216
  • София
Момичета, сега се връщам от ЖК и съм ужасена - от началото съм +11 кг, като само последния месец съм качила около 6!  #Crazy  Embarassed  badscale
Просто се отчаях! Не ям много, ама си похапвам сладичко! И то си е казало думата. Ама какво да правя, като ми се яде!  cry Ужас!
Айде, ай отивам да се засрамя в ъгъла и да се чудя вече какво да ям!  Weary

О, я стига!!!  smile3516 Ти да не чакаше да ти хлътне корема!!! Алоуууу, бременна си!

# 217
Аз също съм качила доста+13 после ще сваляме.

# 218
И аз съм качила +6 и се чувствам страшно дебела, но какво да се прави, така ще е до края. После ще му мислим.

Ним, Клеми благодаря за информацията. Аз им бях разглеждала сайта и видях че има курс, но не му обърнах внимание. Ще се запиша и аз другата седмица. Аз смятам при тях да раждам и ще ми е полезно да науча повече за болницата.

# 219
Най-после успях сложа лентички много съм доволна.Цял се мъча.

# 220
  • София/Варна
аз съм +8 вече - а в пети месец влязох с +5. Три кила за 1 месец  #Crazy ... направо ще откача ... А мен доктора ме предупреди, че не е хубаво да качвам заради проблема с крака, даже ме заплаши, че ако прекаля ще ме хоспитализира последните 2 месеца  Confused

И ние с мъжо обмисляме да раждам в Тина Киркова, но на курс мисля да ида малко по-късно, че вече ми е адски съвестно като отсъствам от работа ...

# 221
  • София
Хубаво де, а някой училище Ма-Ма пробвал ли е?

# 222
Zdraveite momicheta,

I az da se vklucha nai-posle Hug
sorry za latinicata, no oste ne sum sviknala s kirilicata Embarassed
terminut mi e na 4 ianuari, zasega kazvat che ste e momichence.
nai-redovno cheta temite na ianuarskite mami;
kachila sum veche 7 kg, i az taka sus sladkoto - mnogo si go hapvam Blush ama kato mi se hapva Crossing Arms
a inache ne e hybavo da se prekaliava s kilogramite zaradi risk ot visoko kruvno i podyvane na krakata, znam go ot purvata mi bremennost

# 223
  • София
Vessi17, добре дошла във веселото ни, лудо форумче!
Четеш ни, а се криеш а???  Naughty

# 224
  • София
Хубаво де, а някой училище Ма-Ма пробвал ли е?

Абе мислех си дали да не "забърша" 1-2 лекции: най-вече ме интересуват тези за дишането и напъването. Защото това си мисля, че ако някой не ти го покаже (да ти пръхти в ухото, докато хванеш ритъма какво трябва да правиш) само с четене май не става.  newsm78 Но това категорично по-нататък ще бъде.
Ивонска, мерси за успокоението с хлътналия корем!  Hug Разсмя ме с глас!   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт