Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 502 657
  • 6 648
  •   2
Отговори
# 2 160
  • Пловдив
Мисля ,че няма проблем да пие вит.Д,особено ако е нисък.Хубаво е да е в комбинация с К2 и А за да се усвоява.

# 2 161
  • в пералнята
Витамин Д всъщност е много важен. Предполагам приема противоепилептични медикаменти, а те занижават нивата.
Другите добавки са по-скоро бошлав работа и единствено товарят черния дроб, който в момента така или иначе е достатъчно натоварен от всичко останало.

# 2 162
  • във фурната
Здравейте,след 1г.и 10м. нашата борба приключи. Жестоко е... Имам останали 9 капсули Сутент. Ако на някой са му нужни,да пише на лично. Успех в борбата!

# 2 163
Здравейте,след 1г.и 10м. нашата борба приключи. Жестоко е... Имам останали 9 капсули Сутент. Ако на някой са му нужни,да пише на лично. Успех в борбата!

Съболезнования… не съм запозната с историята Ви, но разбирам болката… Бъдете силни 😔

# 2 164
Моите съболезнования!:cry:

# 2 165
Моите съболезнования Hug
Много ми е мъчно за вас, не се познаваме, но децата ни учат в едно училище и те помня от темата там...
Дори не мога да си представя колко ви е тежко! Hug

# 2 166
Съболезнования, баница-йованица.

# 2 167
Съболезнования...😔

# 2 168

Мога само да те прегърна виртуално. Бъди силна. Аз още нямам сили да ида до "вкъщи" и да взема останалите лекарства. И пак да си кажа имам една опакова Албумин (мога да го донеса на някой от София, т.к. е с хладилен транспорт), както и обезболяващи Таргин.

# 2 169
  • Другата България
Съболезнования и от мен.

# 2 170
Съболезнования от мен!
Все пак малко надежда да вдъхна, като разкажа за нашата борба:
При нас (мъж ми) скенера от вчера е напълно чист!!! Слава на Бога!
Припомням:
Рак на панкреаса с тежка оперативна интервенция и следоперативен перитонит, агресивна химио и една година ремисия, единична лезия - разсейка в бял дроб и видеоасистирана операция преди два месеца.
Сега е в отлична форма!
Ще се порадваме на резултатите и няма да влизам в тази тема. Дано е така за всички пишещи тук!

# 2 171
Съболезнования и от мен!

Левскарката, чудесни новини! Радвам се за вас!

# 2 172
Здравейте. Включвам се и аз в темата. Отдавна ви чета и безкрайно се възхищавам на вашата борбеност и знанията, които имате! Накратко нашата история започва преди 5 години, когато на Коледа откриха на баща ми тумор на дебелото черво. Благодарение на един прекрасен лекар и човек бързо беше опериран и се възстанови. Така до май месец тази година, когато на контролна колоноскопия видяха отново образувание на дебелото черво, впоследствие се оказа, че е на ректума с метастаза в черния дроб. Отново операция този път в Плевен и извеждане на червото (anus preter) . В момента е на химиотерапия и скенера показа намаляване на метастазата в черния дроб. Надежда има, колкото и отчайващо да е положението понякога! Бъдете силни, мили хора.Hug

# 2 173
Съболезнования , баница-йованица Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

левскарката , твоят пост ме измъква от поредната няколкодневна дупка в която пропаднах.Flowers Four Leaf Clover
Дано да продължава при вас така добре ,още много ,много дълги години
Имам надежда и за мен .Благодаря , че писа

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 14:30 от Susie

# 2 174
Съболезнования! Да е светъл пътят му нагоре....

Общи условия

Активация на акаунт