Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 485 015
  • 6 648
  •   2
Отговори
# 120
Бих искала да попитам дали има хора тук или техни близки или познати, които са с разсейки в черния дроб и са успели да задържат или да стопират рака, или пък да влязат в ремисия...

# 121
Мъжът ми се лекува там от два месеца.
Аз нямам много поглед, веднъж съм говорила с него.
Мъжът ми е доволен. Взима нещата присърце, казва , че си разбира от работата.

# 122
Бих искала да попитам дали има хора тук или техни близки или познати, които са с разсейки в черния дроб и са успели да задържат или да стопират рака, или пък да влязат в ремисия...
Моята леля имаше разсейки в черния дроб. Провеждаха химиотерапия и към момента държат нещата под контрол.

# 123
Цитат на: mury9
link=topic=1275723.msg42010
483#msg42010483 date=1608803389
Моята леля имаше разсейки в черния дроб. Провеждаха химиотерапия и към момента държат нещата под контрол.
[/quo

Къде е провеждано лечението и коя година, ако може да споделите...

# 124
Цитат на: mury9
link=topic=1275723.msg42010
483#msg42010483 date=1608803389
[/quo

Къде е провеждано лечението и коя година, ако може да споделите...
Миналата година по това време леля ми беше оперирана от тумор на дебелото черво. Прекара повече от месец в болница заради усложнения. Химиотерапия започна февруари или март месец. Лечението се провежда в Пловдив (Централ хоспитал). Премина през химиотерапия и към момента лекарите казват, че е добре.

# 125
Поинтересувайте се дали може да се оперират разсейките в черния дроб. Професор Владов е един от най-добрите.

# 126
Така, на 30. 12 ММ постъпва в Токуда за бронхоскопия до vats и стадиране. Сега стадиране то ще е явно скенер с контраст. Има ли лекували се там. Предполагам условията са добри. Храната как е. Какво да носи със себе си. Мен със сигурност няма да ме пуснат и ще трябва да се прибирам.
Много съм притеснена как ще протече всичко.

# 127
Ако искаш да останеш,но не пущат придружители в близост до всички болници има хотели и квартири.Клиентите им са такива като нас от провинцията.Ако си общителна и разговаряш с тях,от тях ще почерпиш много актуална информация за лекари,за условия,за неписани правила и рушвети.

# 128
Djoleva, в последните три месеца няколко мои близки бяха хоспитализиранин в различни отделения на Токуда. Всички са впечатлени от условия, грижи и отношение. Не се притеснявай за това.

# 129
Пожелавам на всички в тази тема чудото да споходи и нас, и вас.... Да вярваме и да се борим, да вървим напред с надежда за по-добри и хубави дни... Амин! O:-)🎇

# 130
Така, на 30. 12 ММ постъпва в Токуда за бронхоскопия до vats и стадиране. Сега стадиране то ще е явно скенер с контраст. Има ли лекували се там. Предполагам условията са добри. Храната как е. Какво да носи със себе си. Мен със сигурност няма да ме пуснат и ще трябва да се прибирам.

Djoleva, със сигурност няма да те пуснат там за постоянно, но поне август пускаха за свиждане. Аз влязох с баща ми като го приемаха. В стая бяха 3-ма или 4-ма, банята беше някъде в коридора . Хората в отделението са много мили и приветливи. Храната мисля е прилична, но баща ми подписа и си тръгна на следващата сутрин след бронхоскопията и май не беше ял. Пижама и чехли/джапанки, вода, лична карта и всички изследвания до момента, може би нещо за четене, сухи/ мокри кърпички, дезинфектант - това бяхме сложили в багажа. Няма смисъл от много неща.

Долу във фоайето има кафе и човек може и от там да си купи нещо за ядене или пиене. Има и аптека.

# 131

Djoleva, със сигурност няма да те пуснат там за постоянно, но поне август пускаха за свиждане. Аз влязох с баща ми като го приемаха. В стая бяха 3-ма или 4-ма, банята беше някъде в коридора . Хората в отделението са много мили и приветливи. Храната мисля е прилична, но баща ми подписа и си тръгна на следващата сутрин след бронхоскопията и май не беше ял. Пижама и чехли/джапанки, вода, лична карта и всички изследвания до момента, може би нещо за четене, сухи/ мокри кърпички, дезинфектант - това бяхме сложили в багажа. Няма смисъл от много неща.

Долу във фоайето има кафе и човек може и от там да си купи нещо за ядене или пиене. Има и аптека.
Много благодаря. За цените можеш ли да ми кажеш нещо. Казаха му да има между 400 и 900 лв. Ще вземе и повече, но все пак да знам.
Общо взето всичко което можеш да ми кажеш, щом и при вас бронхоскопия та е била там.
Казаха да е гладен, жаден. Това значи ли че още същият ден ще я правят

# 132
Забравили сме за сумата честно казано.

Дали ще е на същия ден май зависи от това колко човека има в кабинета при Минчев на деня. При баща ми го направиха същия ден. Може би в повечето случаи се опитват да е на деня, затова искат да не са се хранили. Иначе клиничната пътека е за три дни. При него самата манипулация беше някъде около 13-14 ч. Не продължи дълго и ни се обади веднага след като излезе от упойка. Но при него не беше vats.

# 133
Забравили сме за сумата честно казано.

Дали ще е на същия ден май зависи от това колко човека има в кабинета при Минчев на деня. При баща ми го направиха същия ден. Може би в повечето случаи се опитват да е на деня, затова искат да не са се хранили. Иначе клиничната пътека е за три дни. При него самата манипулация беше някъде около 13-14 ч. Не продължи дълго и ни се обади веднага след като излезе от упойка. Но при него не беше vats.
Благодаря

# 134
900 лв е избор на екип (ако има такъв) и около 300 лв. е плащенето за подобрени битови условия и пакет дейности. Може да се плати и с карта при изписването.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт