Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 810
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
  • тук-там
За награди давам тези:
https://zoocenter.bg/product/chicken-fish-sushi-100gr--311595
Ако искам да изплюят нещо - нарязан на парчета кремвирш. Позвам го рядко, за изключително послушание.
Стискаме силно палци на Магито.

# 211
  • sofia
Стела, прегръщаме ви с Маги! Дано всичко е наред!
След 10 тина дена ще е операцията на Леон...Свива ми се сърцето...Не знам какво да очаквам, как ще мине, дали ще е успешна...

# 212
Кане, което не ползва собственика си за възглавница и не е окупирало дивана, не е чистокръвно... Sweat Smile
Скрит текст:
Ей така хубаво се спи при мама и тате (особенно на нечия ръка).. Тия легла кучешките не са толкова удобни 🙄😂

# 213
  • София
Рея има луксозно и удобно легло и спи в него само когато е мокра, сърдита или нещо не и е добре.
През останалото време ползва дивана или моето легло.

За наградки ползвам гранулите и, които купувам за всеки случай, нали сме на месо като основно хранене.
За важни команди, като Не яж кучето или Ела - имам кашкавал или кренвирш основно.

Научих я да не дърпа с доста тренировки и слава богу, защото 40те и кила като тръгнат да гонят куче, ще ме отнест без проблем. Обаче отделих доста време за тренировки и възпитание, защото освен голяма е и киселячка... та да избегнем инцидентите.

последната снимка малко по домашному...

# 214
  • Sofia
Наградки вземам насипно от зоомагазина- всякакви вкусове и размери. Сега е на кокалче сьомга и бисквитки-чупя ги на малки парчена и давам Blush

# 215
Лека нощ от нас!

Наградки купувам всякакви, но на този етап най-любими са му хапки с глиганско. У дома си гризка с удоволствие телешка опашка суха, кокал , обуща от пресована кожа, дентални стикове разни. За празниците съм му подготвила кутия пълна с всякакви лакомства, купих му и еленски рог, говежди уши, телешки копита дано му харесат.

# 216
  • Пловдив
aleksa-art, много сте хубави Blush Какви са тези хапки с глиганско?

# 217
Аз на Тайра спрях да и давам каквито и да било награди навън още като беше на 5 месеца защото всичко научи и започна да чака постоянно нещо да извадя (дори и без причина),сега и давам солетки само като излизам, или след обучителна игра вкъщи.. Минава само с "Браво" 😁
Иначе и аз съм се натокала на това кафеено дърво, и по един "дъждобран" за нея и за мен за Коледа, че като гледам вместо сняг ще има само дъжд 🤔😀

# 218
aleksa-art, много сте хубави Blush Какви са тези хапки с глиганско?
Ето тези са:

Сега им прочетох състава иии не са особено добри, но той си хапва 2-4 дневно.

# 219
И аз напълних една голяма кошница и чакам да пристигне-с лакомства и играчкии Blush Тъкмо за Коледа и той ще хареса елхата,като види какво го чака отдолу Joy

# 220
Ясно, една порода сме кучкарите, аз тъкмо поръчах нови нашийници, да имат за празниците.
И едно невероятно откритие от днес - знам аз, че Кая отваря вратите на всички стаи докато ни няма, но чак днес открихме, че колективно да изхрупали около четири килограма гранула. После защо Кая е с постоянно разтройство, а Тара е напълняла. Беля до белята.

# 221
Ясно, една порода сме кучкарите, аз тъкмо поръчах нови нашийници, да имат за празниците.
И едно невероятно откритие от днес - знам аз, че Кая отваря вратите на всички стаи докато ни няма, но чак днес открихме, че колективно да изхрупали около четири килограма гранула. После защо Кая е с постоянно разтройство, а Тара е напълняла. Беля до белята.

Какви разкошни белии Hug

Лека нощ от нас Heart

# 222
  • о`майна лунна нощ е
Хибискус 😂😂😂😂😂

# 223
  • sf
Ах, Хибискус, тия сладурки! 🤣 А Кая оправи ли се, какво й беше?
Скрийншотнах ви днешния си пост във фейсбук. Ако имате някакво решение...

# 224
Нещо бактериално беше и си отнесе антибиотик една седмица. Но ако си спомняте се оплаквах, че от както сме я взели все не е ок консистенцията, а то каква била работата, ще видим от днес как ще бъде. От друга страна е качила цял килограм, вече е 24кг, което щеше да отнеме доста време, ако не се захранваше и сама.
Пос, дай някой снимка в профил на Рея, липсваше ми тая муцуна Simple Smile
Аз съм много благодарна, че имам възможността да работя от вкъщи(независимо ковид), работя с часовото време на сащ и деня до ранен следобяд ми е свободен, иначе не знам как щях да намирам време за девойките..

Общи условия

Активация на акаунт