Чувство за вина след изневяра...

• 22 744
  • 951
  •   1
Отговори
# 450
Скрит текст:
За да го отблъсне няколко пъти, явно е имало прегръдки и ласки. После както казах по-напред ножът е опрял в кокала и тя е скокнала "събудена" какви ги върши. Тръгва да излиза и пищи в гората. Този вместо да я остави сама в гората да се оправя, решава да я върне обратно (но тя това го спестява според мен) и ѝ казва да се качва в колата, даже може и да ѝ е теглил една. После как се стига до оралната любов не се разбира. Бе яка излагация и за двамата.

Ами ето как става...Тръгваш да си ходиш, палиш си цигара да се успокоиш и се чудиш сега накъде? После идва някой зад теб, взима ти цигарата, хвърля я и те сграбчва да те целува. Когато искаш пак да си тръгнеш ти казват " качвай се в колата, ама на задната седалка".  Притеснена съм защото не ми се случва за първи път. И когато бях на 9, мъж на 60 години, баща на три дъщери ми каза " заставай до стената" и аз пак най- спокойно си застанах. До 20- годишна възраст се обвинявах за това, казах си че няма начин да ми се случи за втори път. Затова никога не съм ходила с деколтета, къси рокли и поли. Имала съм две връзки с мъже през живота, не съм ходила много по дискотеки и купони, за да не ми се случи такова нещо. Но ето, че след повече от шест месечно отсъствие на годеника ми, ме удари хормона и както с колегата говорехме по работа по телефона, стигнахме и до виртуален секс. Мисля, че съм била пределно ясна, че това трябва да си остане само във виртуалното пространство без физически допир. След случката в гората отидох в офиса, казах на шефа, че спешно трябва да замина за Германия и да ме освободят, ако може по-скоро. Само още веднъж се чухме служебно по телефона ( нямаше как) той се разплака и каза "Съжалявам, ако мога да върна времето, ще го върна назад". Но нищо не отменя факта, че аз имам вече една обица на ухото и пак аз си влязох обратно в колата сама, без бой и заплахи.

Променяш някои неща в сравнение с предишните ти постове. Казваш, че сте имали флиртове и закачки преди да се стигне до телефонния секс, сега казваш, че се е случило някак си изневиделица. Разбирам, че си се почувствала застрашена и си изпълнила всичко, не знам до колко е насилие, но може и така да е. Проблема е, че явно не разбираш мъжете, дори изобщо. Така поставена граница след всичко, което сте правили, макар и само виртуално звучи като покана към други действия. Просто не си играй друг път с някой, с който не си готова да стигнеш до края. Защото вероятноста да изгориш по същия начин става много голяма. Научи се да отказваш ясно и категорично, не само с думи, но и с действия, защото давайки разнопосочни сигнали, пак се стига до тук.
Според мен наистина потърси професионална помощ, няма нищо срамно в това и ще ти е от полза.

# 451
  • София
Андариел, никой не се вълнува от теб, успокой се.

Дани, не коментирате ли с годеника общо бъдеще? Колко още така ще го карате...
Той не те ли подкрепя финансово?
Защо не му разкажеш, би трябвало да ти е повече от познат.

# 452
  • София
Ха, сега, аз като разправям, че трябва момичетата и жените да се научат да отказват, нямаше кой да слуша! Другарки.
Май накрая ще се съгласите с всичко, което написах, ама да отричате и вие, че нямало насилие! Като казвам нещо не си говоря!

Как така историята започна да се обогатява с разни допълнения?

Хи, хи!
Че, коя от съфорумките и къде и къде е писала, че жените не трябва да казват не?

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 18:34 от Не се сърди, човече

# 453
Ха, сега, аз като разправям, че трябва момичетата и жените да се научат да отказват, нямаше кой да слуша! Другарки.
Май накрая ще се съгласите с всичко, което написах, ама да отричате и вие, че нямало насилие! Като казвам нещо не си говоря!

Всъщност днес е 30- годишния ми юбилей  и реших да си направя някаква равносметка и да прочета коментарите във форума по- обстойно. Затова реших, че е време да се включа и аз.

# 454
Все по- малко ти вярвам, авторке. Измисляш, променяш, заблуждаваш съвсем умишлено.

# 455
  • София
Разбира се, госпожо георгиева, трудно е да се преглътне хапа, че сте в тотална грешка в разсъжденията! Нищо, де, очаквах я тази твоя реплика, спокойно! Когато съм права съм права, пък който ще да го отрича.

Сега какво я подкокоросваш да разказва на годеника си? За да има още интересни подробности ли, да има още драма, която да описва тук?

# 456
Оппа, то изскочиха травми от детството и чудо. Ти си абонирана да бъдеш жертва, бе моме. Фикснала си се на ужасната случка в детството и тя провокира подобно поведение към мъжете. Ужас! Трябва някой да ти помогне да преодолееш тази случка и да можеш да дойдеш на себе си, когато контактуваш с мъже. А с годеника си имате ли проблем в секса? Пак ли изпълняваш всичко каквото ти кажат? Не е нужно да ми отговаряш, ако е така, потърси задължително психотерапевт. Защото следващият път с подобно поведение няма да е само с@ирка, а ще има още.

# 457
Все по- малко ти вярвам, авторке. Измисляш, променяш, заблуждаваш съвсем умишлено.
Кое е променено?

# 458
  • София
Пеняви си се колкото искаш, нулев фактор си Laughing
Защо да не разкаже и сподели травмите си? Че има нужда от помощ, от пари?
Ако се оправя и занапред сама, той за какво е, за титла годеник ли?

Иначе, Честит Рожден Ден, Дани! Бъди здрава, безгрижна и категорична!

# 459
  • София
Леко се издъни - ако днес е 30-годишният ти юбилей, нямаше онзи ден, на 24-ти да напишеш, че си на 30. Хората не се изразяват така. Казват "ще стана на 30, а...".

# 460
Леко се издъни - ако днес е 30-годишният ти юбилей, нямаше вчера да напишеш, че си на 30. Хората не се изразяват така. Казват "ще стана на 30, а...".

Не мисля, че е фактор, че не съм написала, че съм била на 29 години и 11 месеца, защото си е направо 30.

# 461
  • София
Не е направо 30, още повече юбилей, а човек не го казва два дни преди юбилея, особено когато е разстроен и споделя такава потресаваща драма. Просто не се връзва. Хората не се изразяват така при такива значими дати и моменти. А ти знаеш как да се изразиш, целият ти изказ е доста добре поставен.

# 462
Май накрая ще се съгласите с всичко, което написах, ама да отричате и вие, че нямало насилие! Като казвам нещо не си приказвам напразно!

Ееее, не мога да повярвам колко си себична. Цяла тема ли дебна да кажеш, че си била права ?  Ми....не си, пак не си по темата

# 463
  • София
Бътър, остави я не, нека си живее фалшивия апогей Laughing

# 464
Е аз се изразявам така, в случая е формалност и няма значение. Други неща са съществените в разказа на авторката

Общи условия

Активация на акаунт