Пазарът на недвижими имоти, какво се случва реално? - Тема 51

• 40 472
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Не ме разбра, не се сети за какво говоря! Ще ти дам жокер - сети се какво мисли Нико за Германия през последните години Laughing

Това би било жокер само ако знам кой е Нико

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 13:44 от bella_ciao

# 451
Не ме разбра, не се сети за какво говоря! Ще ти дам жокер - сети се какво мисли Нико за Германия през последните години Laughing

Това би било жокер само ако знам кой е Нико
Как са тъмнозелените в Германия. Множат ли се? В момента пари да ми дават не бих се преместил там, а имам бизнес в тази страна, който ще разширявам. С всяка година става по-трагично за белите хора, ама много по-трагично. Меркел направо ви закла.

# 452
Нико ти ли си това Simple Smile Не се сетих, сори.
Да. в момента не е за местене тук. Прав си напълно.
Но не е чак като в щатите Щатите и новите им 20 доларови банкноти.  https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/mit-harriet-tubman-portra … ebt-17165412.html

# 453
Аз отдавна съм в шок от това, което се случва.  Не мога да си обясня защо сами се заличаваме.

# 454
доста милиони хора са в шок. даже са парализирани от шока. за сега.

# 455
На Мути-то благодарете.

# 456
Абе не го измисли лично тя. Ама нейсе. 
Цветни революции , пролети, афганистански талибани , африкански милиции и подобни не можем да ги припишем на немците.
Да видим как ще се оправим.

# 457
Да видим как ще се оправим.

Както с турците. Т.е. няма оправия.

# 458
  • София
Нашите турци са кротки. "турците" ни също. Единственият проблем е, че гласуват под строй за ДС формация.
Виж, немските "турци" ще са малко по-необуздани.
А и едва ли са работили през живота си. Докато нашите турци и "турци" работят и винаги са работили.

# 459
Аз за Германия говорех - за тамошните турци. Вече толкова десетилетия няма интеграция и няма.

# 460
  • София
Работя вече главно с турци. В пъти по-читави са от българите. Особено младото поколение.
Говоря за българските турци

# 461
# 462
https://www.mediapool.bg/fandakova-atakuva-ideya-na-bsp-za-zabra … i-news317444.html

Втората част, където са коментирани измененията на ЗУТ и интервю на кметицата. Много интересно, защото като четеш нещо си там, че се изменя, не знаеш какво се крие зад това. Освен ако не си от професионалната общност.

# 463
Браво на Данчето. Единствено лошо, че това ще забави още започването на строителството. Даряването на улици трябва да мине два пъти през общински съвет, което си отнема време.

# 464
https://www.mediapool.bg/stolichniyat-obshtinski-savet-ne-dade-7 … i-news317468.html

За стадион "Септември" и около него - пак "инвестиционни намерения", пак  за спортен комплекс за "големи спортни събития", но част от терена включва и част с разрешение за строеж на сгради и магазини. Ако им мине номерът, покрай спортното съоръжение ще позастроят наоколо.

Общи условия

Активация на акаунт