За секциото с любов ♡

• 243 985
  • 5 735
  •   2
Отговори
# 5 730
  • Варна
Здравейте момичета, предстои ми второ секцио. Първото ми е преди 7 години.
Сега се чудя се дали да си взема от този гел https://atinamed.bg/product/materegen-gel-krastosano-svarzan-hia … ochni-srastvaniya
Споменаха за него като ходих на ден на отворените врати,там където ще раждам. Лекарката ми не беше особено словоохотлива като я питах за мнението й. Каза ми, ако реша да си го взема. Някой има ли отзиви или лични впечатления?

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 11:18 от lady_mel

# 5 731
  • София
Д-р Алимолла е страхотна!
Беше асистент на д-р Вецев до миналата година.
Присъствала е на прегледите, тонове ми е записвала, много внимателна и мила.

# 5 732
Д-р Алимолла е страхотна!
Беше асистент на д-р Вецев до миналата година.
Присъствала е на прегледите, тонове ми е записвала, много внимателна и мила.

Да, Вецев ми беше първия път. Не знам как ме помнеше и толкова подробности за бременността ми, като доста пациентки има Вецев и докато е била при него много са минали. Абе страхотна е, преди дни родих, а вече ми се иска пак да съм бременна и да раждам при нея, вече не ме е страх от секциото. Първото ми беше по спешност и се обърка, но Вецев също е много добър и от него бях доволна, единствено е по-недостъпен, защото е малко претоварен, а доктор Алимолла ми е отговаряла винаги като и пиша и сама ми е писала за разни неща или да ми напомня още през бременността.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 20:02 от SimBo

# 5 733
Здравейте момичета, предстои ми второ секцио. Първото ми е преди 7 години.
Сега се чудя се дали да си взема от този гел https://atinamed.bg/product/materegen-gel-krastosano-svarzan-hia … ochni-srastvaniya
Споменаха за него като ходих на ден на отворените врати,там където ще раждам. Лекарката ми не беше особено словоохотлива като я питах за мнението й. Каза ми, ако реша да си го взема. Някой има ли отзиви или лични впечатления?

На мен АГ ми каза ,,не се занимавай с глупости" като помолих за мнение за гела Wink
Всеки е на някаква комисионна и търгуват със страховете ни.

# 5 734
На мен ми каза същото, имам му доверие. Ще мога да кажа дали имам сраствания след секциото на следващото такова.

# 5 735
  • София
Страхове може да имате ако знаете последствията от срастванията иначе не виждам за какви страхове говорите. Ясно пише, че се прилага при хистероскопски операции. Има жени, при които помага, а при други не.

Общи условия

Активация на акаунт