За секциото с любов ♡

• 244 212
  • 5 737
  •   2
Отговори
# 5 730
  • Варна
Здравейте момичета, предстои ми второ секцио. Първото ми е преди 7 години.
Сега се чудя се дали да си взема от този гел https://atinamed.bg/product/materegen-gel-krastosano-svarzan-hia … ochni-srastvaniya
Споменаха за него като ходих на ден на отворените врати,там където ще раждам. Лекарката ми не беше особено словоохотлива като я питах за мнението й. Каза ми, ако реша да си го взема. Някой има ли отзиви или лични впечатления?

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 11:18 от lady_mel

# 5 731
  • София
Д-р Алимолла е страхотна!
Беше асистент на д-р Вецев до миналата година.
Присъствала е на прегледите, тонове ми е записвала, много внимателна и мила.

# 5 732
Д-р Алимолла е страхотна!
Беше асистент на д-р Вецев до миналата година.
Присъствала е на прегледите, тонове ми е записвала, много внимателна и мила.

Да, Вецев ми беше първия път. Не знам как ме помнеше и толкова подробности за бременността ми, като доста пациентки има Вецев и докато е била при него много са минали. Абе страхотна е, преди дни родих, а вече ми се иска пак да съм бременна и да раждам при нея, вече не ме е страх от секциото. Първото ми беше по спешност и се обърка, но Вецев също е много добър и от него бях доволна, единствено е по-недостъпен, защото е малко претоварен, а доктор Алимолла ми е отговаряла винаги като и пиша и сама ми е писала за разни неща или да ми напомня още през бременността.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 20:02 от SimBo

# 5 733
Сега се чудя се дали да си взема от този гел https://atinamed.bg/product/materegen-gel-krastosano-svarzan-hia … ochni-srastvaniya
Споменаха за него като ходих на ден на отворените врати,там където ще раждам. Лекарката ми не беше особено словоохотлива като я питах за мнението й. Каза ми, ако реша да си го взема. Някой има ли отзиви или лични впечатления?

На мен АГ ми каза ,,не се занимавай с глупости" като помолих за мнение за гела Wink
Всеки е на някаква комисионна и търгуват със страховете ни.

# 5 734
На мен ми каза същото, имам му доверие. Ще мога да кажа дали имам сраствания след секциото на следващото такова.

# 5 735
  • София
Страхове може да имате ако знаете последствията от срастванията иначе не виждам за какви страхове говорите. Ясно пише, че се прилага при хистероскопски операции. Има жени, при които помага, а при други не.

# 5 736
  • Varna

Моят лекар ми каза да помисля дали да си взема гела, който хипотетично би намалил риска от срастване, което от своя страна би било от полза за следващото ми секцио. Аз казах, че не планирам да имам повече деца и темата приключи.

# 5 737
  • Sofia
Момичета, ще ми се смеете сигурно, но... да попитам възстановилите се - имате ли някакви промени във влагалището? Flushed
При мен минаха 4 и половина месеца и все още съм много тясна. До степен да ми е трудно да поставя вагинална таблетка с един пръст...
Кърмих до 2ри месец, на 3тия ми дойде цикъла, ако е от значение.
Честно казано, че очаквах да имам промени, при условие, че бебето не е минавало от там.. Astonished
Аз бях така около 6 месеца след секциото (и трите пъти).
Хормоните още не са регулирали и затова се получава така. Дайте си време.

Общи условия

Активация на акаунт