Отговори
# 75
  • София
Да, същото е и при мен, като цяло спортно се обличам, единственият ми проблем е зимата с ботите, защото са с подметка колкото на кубинки и на всичкото отгоре отпред са назъбени отдолу като триони. Но това си е модела де, аз съм си виновна, че взех такива.

# 76
  • Mediterraneo
С чехли ми е трудно и избягвам да шофирам. С дебели подметки, които ми намаляват чувствителността- също. Но не е проблем, ако се наложи. Ежедневието ми позволява да нося предимно маратонки и спортни обувки, та ми е лесно.

# 77
Избягвам чехли и джапанки. Всичко останало не е проблем.

# 78
Зимата съм с платформа около 4см-5см. Подметките имат грайфер и понякога се случа да се закачат на педала, но е рядно и вече съм свикнала. Лятото с маратонките ми е супер, все едно карам боса.

# 79
  • София
Значи проблемът си е в моя телевизор. Трябва да съм по-смела.

# 80
  • Mars Hotel
Карам с всякакви обувки. И с чехли карам лятото редовно, макар че не са най-удобните. Само трябва да отбележа, че моите обувки с ток са с дебел ток на около 5 см примерно, просто защото не мога да ходя на по-високи и тънки. Grinning

# 81
  • Lost in a fairytale ...
Само боса ми е кофти да карам, с уговорката, че не нося токчета. Само между смяната на обувките се случва да се запитам "какво и става на тая кола", че ми свиква крачето с дебела подметка и явно после настъпвам твърде леко Smile

# 82
  • Light of Zartha
Извинявам се,че така нахълтвам в темата, но точно преди малко спорехме с колега за обувките. Grinning Понеже аз поех щафетата да карам служебната кола(тази точно не бях карала никога), но се случи да карам с работните, груби обувки. Е, няма такъв ужас! Да видите как на следващият ден взех едни кецове в колата, да ги ползвам тях. На висок ток или платформа мога, но със зимна груба обувка  - категорично не. Нищо не усещам, колата дори е дизел и пак не мога да тръгна. Joy

# 83
Когато имам нови обувки, задължително се качвам да покарам с тях. И ако нещо не са ок, избягвам да ги нося като шофирам.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 18:27 от funpeople

# 84
  • София
Благодаря ви, че споделихте. Имах нужда да прочета, че и други хора имат като моя проблем и не съм луда Grinning

Как го правите това с токчетата+ръчни скорости? Или с джапанки? Това даже мисля е опасно.

# 85
С какви обувки шофирате, дами? Странно ли е, че имам определен чифт маратонки, с който се чувствам най-комфортно и шофирам предимно само с тях? ММ се опитва да ми каже, че не съм шофьор, ако не мога да карам с всякакви (той кара и с кубинки даже), но ако трябва да избирам дали да тръгна с колата с ботуши с подметка 3-4см и дали да се кача на трамвая, сигурно ще се кача на трамвай 🙄 Уплахът ми идва от там, че с по-твърда подметка или по-дебела нямам това усещане на педалите и най-много да се возя с морска болест в колата или да загасна някъде.

Между другото си купих ароматизатор гел, още не съм го сложила. 👍🏻
Важното е да ти е удобно. И аз мога да карам с кубинки, зимни обувки и джапанки(по закон е забранено). Но когато ще шофирам повече от двадесет км. си обувам маратонки за джогинг.

# 86
Чифт балеринки или гуменки/маратонки в торбичка под седалката решават въпроса с неудобните обувки. Имам във всяка една от колите, които карам....Не, всеки път се преобувам, но мисълта, че са там ме успокоява и  позволява да си обувам каквито искам обувки, без да се съобразявам ще шофирам ли или не.

# 87
  • 1st floor
Неудобни обувки нямам. Ходя предимно спортно облечена, с маратонки и кецове. Зимата с кубинки и ботуши карам, събота и неделя с планински обувки с твърди подметки и грайфери, защото ходим на планина. Има разлика, но се справям с всички. Но си спомням, че в началото карах само с тънки и равни подметки. С еър максовете не усещах педалите! Joy Иначе с токчета не съм карала, със сандали също. С първите мисля, че няма да се справя...

# 88
И аз не мога да карам с всякакви обувки- предпочитам кецове или подобни, леки обувки с мека и тънка подметка. Дори на изпита макар да беше зима ходих с кецките. 😂 И го взех де. 😂. Ама преди изпита настъпих л@.но, може то да ми е донесло късмет 😂

# 89
  • 1st floor
И аз не мога да карам с всякакви обувки- предпочитам кецове или подобни, леки обувки с мека и тънка подметка. Дори на изпита макар да беше зима ходих с кецките. 😂 И го взех де. 😂. Ама преди изпита настъпих л@.но, може то да ми е донесло късмет 😂
Хахаххах, и аз в егати студа отидох с пухинка и кецове от плат, че те ми бяха най-добре за шофиране. А за л@.ното защо не каза по-рано?! Късаха ме веднъж, та втори път ходих на изпит!

Общи условия

Активация на акаунт