Отговори
# 90
  • София
С почти всичко мога, но не и с джапанки. Налагало се е, но не ми е комфортно и не се чувствам сигурен. А, за по-голямо разстояние, абсурд.

Значи проблемът си е в моя телевизор. Трябва да съм по-смела.
Свиква се. 1,2,3 пъти и ще "усетиш" въпросните обувки. Simple Smile

# 91
Как го правите това с токчетата+ръчни скорости?
До преди няколко месеца карах само с ръчни и не намирам разлика с автоматика по отношение на това с какви обувки съм. Лятото съм или с маратонки или с 10см палтформи, свиква се. С платформите съм доста по-нежна с педалите.

# 92
Със всякакви обувки съм карала и не ми е правило особено впечатление. В последните няколко години не нося токчета, гледам да са ми максимално удобни обувките, така че са удобни и за шофиране. Преди години се уплаших, карах с около 10 сантиметрови токове и платформа, веднъж ми се хлъзна крака по спирачката, добре че не беше критична ситуацията. Оттогава все имам едно наум за високите токове. Но бездруго в последните години нося предимно маратонки.

# 93
Карам с всякакви обувки без проблем. Почти! С токчета ми се натоварват мускулите на бедрата, даже за кратко шофиране.

# 94
На мен с токчета даже ми е по-удобно. Подпирам си крачето,  и движа само пръстите. Иначе движа цялото стъпало 😁
Сега обаче имам нови стелки, и в тях токче някак се заплита, та наистина ми стана неудобно.

# 95
  • Варна
Аз много отдавна разкарах стелките от колата. Предпочитам по-често да ходя да я чистят вътре отколкото това нещо да се хлъзга насам-натам и да ми се закачат обувки.

# 96
  • Mediterraneo
Ау, като каза стелки. В едната кола имах някакви много гадни, на втория километър се навираха под педалите, както и да ги намествах. Изхвърлих ги, разбира се. На сегашната ми кола са с копче и велкро, все едно ги няма.

# 97
  • София
Тарталета, не се ли цапат много? Гумените поне можеш да ги изтупаш, а това май трябва да го переш?

# 98
И аз нямам стелка на шофьорското място, че се напъхва под педалите.
На Рено стелките са им разкошни, и лесно се чистят. Гумените загозяват целия интериор, особено кожения. Имам наблюдения, няколко месеца работих в шоурум на рено.

# 99
  • Mediterraneo
Тарталета, не се ли цапат много? Гумените поне можеш да ги изтупаш, а това май трябва да го переш?

Е, те са си от мокет, аз досега в колите си гумени не съм имала. На ММ май са гумени. Махат се, прахосмучат се и се слагат. Прашасват по- скоро, ама при нас е много чисто и рядко вали.
Можех да си избирам стелките, когато поръчвах колата, но нарочно избрах текстилни, гумени не ме кефят.

# 100
  • 1st floor
Ние ползваме гумени зимата, през останалото време текстилни. Тази при шофьора е с велкро и не се мести. Гумените също не съм забелязала. Тази зима даже не ги смених сменихме, може би от мързел....

# 101
  • София
Аз харесвам гумени стелки, нищо не ми загрозяват. То и не гледам надолу, дори се замислих с какви съм в момента. Лято, зима, разливане, всичко понасят гумените и не ги чакам да съхнат.

# 102
  • София
 Честно казано и аз не съм се замисляла точно за това. Моите са гумени и никъде не ходят, не се местят. На автомивката ги мия, суша ги и си ги слагам обратно. Интериорът целият е черен, седалките са ми черни плат + кожа, де да знам. Не ми е грозно. По-скоро си мисля, че текстилните попиват всякаква влага. Например, ако е валяло и се качиш с мокрите обувки, всичко попиват, защото са тип мокет. Както и зимата.

# 103
Моята кола, когато я купихме нова беше с мокет, нямаше стелки. Е, за няколко месеца тоя мокет стана на нищо, все пак не мога да влизам в колата по чорапи. Накрая мой близък направо ми купи стелки и ми ги връчи. Бяха си оригиналните на модела и досега си карам с тях, десетина години.

# 104
Аз имам една муньовщина със стелките😉 Усещам преди 2 год. че колата губи мощност, не върви като преди... Отивам в сервиз и изненада, стелката се била подгънала точно под педала на газта😅 колко подигравки отнесох....

Общи условия

Активация на акаунт