Тренировки в домашни условия - 108

• 34 721
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Аз и тази седмица продължавам със "старата" Румяна, после вече ще я сменям, но още не съм измислила с какво. Rolling Eyes

Кайлис, виж гривните на Гармин. Ако решиш да е часовник , Поларите също са хубави. Това, което не ми харесва при последните е липсата на нотификации по време на тренировка и това, че не брои повторенията при силовите тренировки.

Ани, ако имаш предвид нотификации от телефона, то Поларите могат да ги показват, въпрос на настройка е. Аз лично съм ги изключила, защото иначе се разсейвам.

# 121
Милена, как така автоиумунно? Това не е ли изкривяване на гръбнака? При дъщеря ми имаше съмнения за сколиоза, които не са съвсем отхвърлени, но има разрешение да спортува нормално. Ние ходим при Боби Чонгов за замервания и упражнения. Ако изкривяването е асиметрично, има специални курсове в сколиоцентъра. Не става със симетрични упражнения, защото могат да влошат. Има тема за гръбначни изкривявания при деца.
Иначе моята щерка, която е на същата възраст, е правила с мен тренировки от 80 ДО, 21ДФ, от фитнесблендер, йога с Касандра, а напоследък харесва само Памела Райф.

# 122
И аз имам лека форма на сколиоза, то за това всеки месец ме боли зверски кръста. Странно ми е да е диагноза "автоимунно". Иначе ще препоръчам но трябва да видя на компютъра.

За момента не тренирам, боли ме около операцията и чакам да видя дали е нова ПМС екстра или има нещо и трябва да ида на лекар

# 123
  • Някъде там
Ани, благодаря за мнението. От вчера започнах TRANSCEND и аз .
Чудя се дали да не си взема карта мултиспорт, но не разбирам от фитнес и най вероятно трябва да си взема фитнес инструктор и да платя за такъв. Обмислям го Simple SmileЗа часовниците днес мисля да купя huawei fit. Рекламират ги сега,като цена ми е о.к.

# 124
  • 1st floor
Аз си взех часовник Гармин. И пусто три месеца нямам време да разуча как брои повторенията. Smiling Imp Нещо явно трябва да натисна, но не схващам. Брои само на първото упражнение...И планински карти съм изтеглили и там зациклих. Няма упътване и трябва да търся инфо в мрежата, а нямам никакво време. Някой, ако удари едно рамо, ще съм благодарна. Simple Smile
Сидни ми хареса на първо четене. Не тя, упражненията по-скоро. Тя ми е странна. Разтягането накрая замених с мое си, не ми допадна. И само на мен ли ми се вижда,  че нещо се криви, докато изпълнява някои движения? На страничния напад отлепя крака от пода, което аз никога не съм виждала и си карах по стария начин със залепен крак. Вие как го правите?

# 125
  • Бургас/Пз

Кайлис, виж гривните на Гармин. Ако решиш да е часовник , Поларите също са хубави. Това, което не ми харесва при последните е липсата на нотификации по време на тренировка и това, че не брои повторенията при силовите тренировки.

Ани, ако имаш предвид нотификации от телефона, то Поларите могат да ги показват, въпрос на настройка е. Аз лично съм ги изключила, защото иначе се разсейвам.
Не, не, нямам предвид нотификациите по принцип, а по време на стартиран режим за трениране. Примерно, ако съм на разходка и пусна ходене, през това време не отчита нотификациите, нито входящите повиквания. Същото е и по време на който и да е режим - аз обекновено избирам Аеробика, защото всичко свързано със вдигане на пулса над 140-150 ми е там. При чистите силови тренировки рядко вдигам такъв пулс.

# 126
Днес ще е ден за разходки в планината. Сутринта- йога.

Не, не, нямам предвид нотификациите по принцип, а по време на стартиран режим за трениране. Примерно, ако съм на разходка и пусна ходене, през това време не отчита нотификациите, нито входящите повиквания. Същото е и по време на който и да е режим - аз обекновено избирам Аеробика, защото всичко свързано със вдигане на пулса над 140-150 ми е там. При чистите силови тренировки рядко вдигам такъв пулс.

Точно това имах и аз предвид. Въпрос на настройка е. Влез в сетингите и потърси. Сега съм в движение, но като ми остане време, а и ако не се отплесна, ще погледна къде точно се задаваше тази опция.

# 127
За днес отчитам Хедър-30 минути крака-предимно клекове. След това едва стигнах до работа, чак ми се разтрепераха мускулите Blush

# 128
Аз приключих с Трансенда.Днес трябваше да почна игнайт ,но решихме да починем и без това ми дойде и правихме само йога.Техниката на Сиднито ми се струва добра на мен...за страничният клек не съм се замисляла за вдигането на крака ,но определено кляка дълбоко и на задна част ,което много ми харесва как се усеща....

# 129
  • Бургас/Пз
Днес ще е ден за разходки в планината. Сутринта- йога.

Точно това имах и аз предвид. Въпрос на настройка е. Влез в сетингите и потърси. Сега съм в движение, но като ми остане време, а и ако не се отплесна, ще погледна къде точно се задаваше тази опция.
Моля те, погледни, защото се бях засилила да го връщам, но от магазина ми казаха, че няма такова опция. Много се рових и в сайта на Полар, но не намерих нищо. Много ще съм ти благодарна. Не намерих нищо нито в настройките на часовника, нито в тези на телефона. На мен ми е важно по време на тренировки. Чосовникът е модел Ignite, ако има значение

# 130
Здравейте и от мен! Днес отчитам:
- Горна част и кардио със Сидни https://youtu.be/sSoEGJlS984
- Кратка йога за коремна стена с Ейдриън https://youtu.be/RiDhzDhsQU8
Утре ми е ден за крака, от сега се чудя какво ще е. Нещо около 30-40 минути, че децата са "ваканция" и ще търчим да оправяме здравословни проблеми.
Благодаря за включванията за часовника 🙃

# 131
  • София
Милена, как така автоиумунно? Това не е ли изкривяване на гръбнака? При дъщеря ми имаше съмнения за сколиоза, които не са съвсем отхвърлени, но има разрешение да спортува нормално. Ние ходим при Боби Чонгов за замервания и упражнения. Ако изкривяването е асиметрично, има специални курсове в сколиоцентъра. Не става със симетрични упражнения, защото могат да влошат. Има тема за гръбначни изкривявания при деца.
Иначе моята щерка, която е на същата възраст, е правила с мен тренировки от 80 ДО, 21ДФ, от фитнесблендер, йога с Касандра, а напоследък харесва само Памела Райф.
Изкривяване на гръбнака е, но при нея се засягат ръцете и краката. Затова се води авотимунно /самият и организъм напада сам себе си/. Благодаря, намерих темата и е доста полезна. Ще има да чета.
И за да не е спам, ден 36 от 80ДО е в историята Simple Smile

# 132
Кайлис, 4 Weeks of Prep - Week 1 Legs на мен ми допадна е под 40 минути.

Непо, аз рядко използвам GPS на часовника, защото с него батерията ми пада ужасно бързо. На малкия екран също е доста трудно да се ориентирам, така че по принцип си използваме "нормалния" GPS уред, когато сме из планините. Съжалявам, че не съм по-полезна, но честно казано когато ходим из планините backcountry (т.е. не по установени пътеки) не бих разчитала на него.

Относно часовниците, аз моят Гармин го използвам най-вече за бягане и отчитане на стъпки. Установих, че съня не го отчита добре (например ако просто лежа през нощта, може да го отчете като сън). Аз така или иначе не обичам да ми е на ръката, когато спя. Не съм намерила добър метод да отчитам с него ББ тренировки например, затова ако правя каквато и да е тренировка, пускам като activity - Cardio - така не ми отчита в края на деня, че съм била супер "стресирана." Честно казано, ако не ми беше подарък "от децата" вероятно нямаше да го използвам и след като "умре" вероятно няма да си купя друг.

Някой наскоро питаше за танцувални тренировки - попаднах на този канал (беше постнат във ВК) - https://www.youtube.com/user/fit7eleven/videos

# 133
Здравейте, искам да попитам дали някой има този уред за пасивна тренировка на коремни мускули? Бих искала мнения дали става за нещо. За този става въпрос
https://www.medisana.com/en/Sport/Electrical-muscle-stimulation- … e-stimulator.html

# 134
  • Бургас/Пз
Приключих Трансценд днес. Много съм доволна от формата, в която съм момента. Утре, ако успея, ще ви пусна снимка след 1 месец домашни тренировки Simple Smile
Нямам търпение утре за ДО. Само ме притеснява, че конкретно Booty и Legs има само в два дни, но ако ми е малко ще добавям Simple Smile
Агентче, може ли да ми кажеш какво е ААА от програмата, дето я пусна??

Тили, разрових се в настройките. Оказа се, че точно моя модел за нотификациите има само два режима Off и On, when not training. Друг избор няма за съжаление Sad  След време ще мисля за друг...

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 21:01 от ani_d

Общи условия

Активация на акаунт