Тренировки в домашни условия - 108

• 35 450
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
А дали приемът на протеин като добавка би могъл да засити организма и да намали желанието за въглехидрати? Аз от няколко месеца имам глад за въглехидрати, което е на нервна почва. Преди ги ограничавах доста успешно. Резултатът е, че килограмите, които поддържах 1 година, отидоха на кино и за 2 месеца качих 4кг. Яд ме е на себе си и знам, че сега само с тренировки няма как да се случат нещата. Дайте идеи за потушаване на глада за въглехидрати и сладко.

# 256
Аз си ям въглехидратите, но не да ги ограничавам и да ги ям като снаксване после. А просто ги добавям към ястията си. Всеки ден се чувствам различно, понякога имам глад за мазнини и хапвам повечко мазнини имам дни направо ниско въглехидратни, но основният ми глад е за плодове, имам дни в които имам цели ястия само с плодове. Просто си отчитам всичко в калориите. Въглехидратният глад за мен е нещо естествено, и не го считам за вредно. От както ям достатъчно плодове, аз нямам глад за вредните сладкиши. Преди ядох значително по-малко плодове и организмът ми си търсеше бързият източник на захар (тортички, понички, сладоледи и т.н.).
Така наречената "гъвкава диета" ми влиза идеално в употреба според желанията ми за храна.
Протеина на прах има подсладители, нормално е да намали желанието за сладко, също държи и сит дълго време. За мен е много добър помощник в ежедневието. Правя много рецепти с него.
Протеина държи сит, няма спор, но много хора подценяват фибрите.

# 257
Благодаря ви много за полезната информация! Явно просто на мен ми се струва много, защото съдя по лъжичката на колагена, който пия, и като измеря нейното количество проетин на кантара, ми дава някакви минимални грамажи. Тя събира уж 25г колаген, но явно плътността е различна.
Ани, благодаря за споделеното!

# 258
Ана - Мария, аз съм пробвала с протеин да си утолявам глада за сладко, преди цикъл, но не се получава, шоколада пак си ме влече...
Днес съм с мускулна треска на дупето и задните бедра от вчерашната тренировка .. Така ги беше подбрала Кети упражненията, че удряха основно тези части и в по-малка степен предно бедро..
Само 12 повторения клек имаше, всички останали упражнения бяха напади най - различни, степ ъп, сит ъп стенд ъп и т. нат.

Сега ми се искаше да побягам навън, но не знам, ще има ли въобще някакви ползи от това като съм с мускулна треска, как мислите?

# 259
Глад за сладко много добре се засища с фъстъчено масло, протеинов спред или протеинови барове, но да се внимава какви, че много са набухани със захар. Аз лично не го изпитвам, но ако се случи си правя протеинови топчета с орехи.

# 260
Ана-  Мария не мисля, че протеина ще ти помогне да не ти се прияждат определени храни.
Протеин пия всеки ден, даже мисля че именно от него получих непоносимост към лактоза. Сега вече пия такъв без съдържание на лактоза.
Ако мислиш сериозно да тренираш можеш да пиеш, но иначе не мисля че ще ти помогне по някакъв начин.

# 261
Протеин пия от години с цел да си набавям протеин ,обикновенно след тренировка .Продължавам с Игнайта ,определено тука тренировките за цяло тяло са повече.
Офффф това сладко,от няколко дена искам да си взема хром пекулинат и в три аптеки го нямаше 😀 много ми помага и магнезия !
Георги аз ако ще ям фъстъчено масло по добре един хубав шоколад да изям ,като калории е все едно май..

# 262
Протеин пия от години с цел да си набавям протеин ,обикновенно след тренировка .Продължавам с Игнайта ,определено тука тренировките за цяло тяло са повече.
Офффф това сладко,от няколко дена искам да си взема хром пекулинат и в три аптеки го нямаше 😀 много ми помага и магнезия !
Георги аз ако ще ям фъстъчено масло по добре един хубав шоколад да изям ,като калории е все едно май..
Зависи дали си на НВД, кето, палео и т.н. Принципно чисто енергийно е така. Но според целите някъде шоколада не се вписва.

# 263
  • 1st floor
Пробвала ли си го този хром преди? Действа ли?
Аз ако устискам 5 дена без сладко, после не ми се яде. Зорът е в началото. Grinning
Обаче не свалям кг и см от това, че съм го спряла...явно компенсирам с друго.

# 264
Aрсен, тичането подобрява състоянието при МТ, полза ще има. Щом ти се тича- давай.
Тук е -4 и ме е страх все още. Вчера си зарязах тренировката на 4тото упражнение. На втората серия клекове рязко ми се доспа. Още не съм напълно възстановена.
Може да направя тренировка с ластици и кардио въже. Ще видя.

# 265
  • В градината...
В не така близкото минало имах период, в който бях отказала сладкото. След време, когато опитах за първи път и усетих всички изкуствени аромати и колко е неестествено да се яде подобно нещо. Много странно беше. И до ден днешен не купувам сладки неща почти, а си правя.

# 266
  • 1st floor
В не така близкото минало имах период, в който бях отказала сладкото. След време, когато опитах за първи път и усетих всички изкуствени аромати и колко е неестествено да се яде подобно нещо. Много странно беше. И до ден днешен не купувам сладки неща почти, а си правя.
Да, така е! И аз съм имала това усещане. Даже не ми беше толкова вкусно, колкото помнех. А не става въпрос за особено голям период без сладко - месец, два по спомен...

# 267
https://youtu.be/6UEWJsljPVM Днес 40 минути йога с Ейдриън.
От сладко ми е трудно да се лишавам. Просто гледам да не ям боклуци. Ако съвсем го спра за два-три дни, после изяждам целия свят и жестоко злоупотребявам.

# 268
  • Стара Загора
Една седмица не тренирах. За последно миналата неделя. Днес правих БР7. Остава ми една седмица от втория месец. Първо доста беше почнала да ме боли ставичката и освен това започнах и работа, която е до - по късно от предната и ще видим как ще съвместявам дете и тренировки. Ако трябва ще ги разред да не са всеки ден ама засега ми е най-важното да свикна с работата.

# 269
Даааа,хром пекулината е изпробван и при мен категорично има голям ефект.

Общи условия

Активация на акаунт