Тренировки в домашни условия - 108

• 35 455
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Аз отчитам 20 мин HIIT тренировка за крака с Caroline Girvan. Почти всичко успях да направя заедно с нея и съм доволна.

От днес започнах и да намалявам малко дневните калории за да сваля качените 3кг и нещо. Лошото е, че и без тях имам пухкави бедра и най-вече закръглен ханш. Явно на това му казват skinny fat. Grinning Сега с тренировките се надявам да си променя композицията на тялото.

За следващите дни съм си харесала тренировки на Caroline за долна част с тежести за глезени. Много ми харесва да тренирам с такива.

Колко пъти седмично мислите, че е добре да се тренират по-проблемните зони за да има ефект(в моя случай дупе и бедра)? За съжаление, аз не мога да отделям повече от 40тина минути на ден, но за сметка на това гледам да съм постоянна и да ми стане ежедневна рутина.
Recomp много по трудно се прави от всичко друго. Първо трябва да свалиш като сваляш най напред там където последно е качено, после вече и останалото. Това фаза 1. А фаза 2 е да натрупаш мускул на изгубеното. А има и междинен вариант с голямо натоварване на зоните, които са проблемни, но аз не бих пробвал, защото може и да нараснат.

# 286
  • 1st floor
Ден 5, фаза 1, крака от 80 day Obsession.
Хареса ми, беше интересна тренировка. Тя каза, че  ползва 15 паунда, което е около 7кг нали??? Аз ползвах 10кг и мисля, че ми бяха добре.
Довърших с още 10мин за трицепс и 10мин корем. Simple Smile
Ани, с конвектор от нета си бях записала на листче колко паунда колко кг са и с него правех 80ДО. Satisfied Понякога понасях повече, на някои упражнениня се налагаше леко да намаля.

Трупам и аз на ханш и бедра. Докато не се оправи храненето, оправия няма.

# 287
Георги, аз попаднах на статия, според която при начинаещите е възможно изгаряне на мазнини и трупане на мускулна маса едновременно. Съветите за храненето са да се намали леко дневният прием на калории. Не знам дали би се получило при мен, но много се надявам. Ето статията: https://fitbg.net/blog/fat-loss/otslabvane-i-kachvane-na-muskuln … masa-ednovremenno

Явно има някои ползи да си начинаещ. Grinning

# 288
Колко пъти седмично мислите, че е добре да се тренират по-проблемните зони за да има ефект(в моя случай дупе и бедра)? За съжаление, аз не мога да отделям повече от 40тина минути на ден, но за сметка на това гледам да съм постоянна и да ми стане ежедневна рутина.
40 минути е чудесно. Аз като домашно трениращ само бих те посъветвала да тренираш по програма/ротация някаква, не с произволни клипчета, защото в програмата треньора е преценил, кое, по колко, колко пъти седмично.

Лошото е, че и без тях имам пухкави бедра и най-вече закръглен ханш. Явно на това му казват skinny fat. Grinning Сега с тренировките се надявам да си променя композицията на тялото.
Въобще не е лошо, най-женствената фигура, и добрата новина е, че е много вероятно дупе и бедра да ти се поддадат първи на оформяне, т.е. възможно е както трупаш мазнини там, да оформяш лесно и мускул точно там. Аз съм такава, страхотен задник имах и като тренирах с Румяна Илиева и Шон и 4 килограмови гирички (това беше тепърва като започнах да тренирам). За горната част обаче се оказа, че се налага да бъхтя с много тежести, като не знам какво, че да се получи малко от малко оформяне.
За храната си знаеш, срещу мазнините си трябва калориен дефицит.

Днес е ден за Hiit 40/20

# 289
Днес кратки 30 минути със Сидни за горна част https://youtu.be/gdejVZAi038
Аз също трупам на бедра и ханш, много сме 🙃

# 290
Георги, аз попаднах на статия, според която при начинаещите е възможно изгаряне на мазнини и трупане на мускулна маса едновременно. Съветите за храненето са да се намали леко дневният прием на калории. Не знам дали би се получило при мен, но много се надявам. Ето статията: https://fitbg.net/blog/fat-loss/otslabvane-i-kachvane-na-muskuln … masa-ednovremenno

Да, ето какво казва Джеф Purple Heart по въпроса:
https://www.youtube.com/watch?v=_9pWLqaULjQ

И не е гола теория, на мен ми се случи, с бокс от 2013г. Според треньора ми свалих поне 7кг мазно с бокс, тичане, и малки тежести, които за мен не бяха малки, а на ръба на непосилното.
Килограмите ми вървяха 3 надолу-3 нагоре, и по старите ми постове прилича на йо-йо, но не е. Сантиметрите го доказват. Разликата не е фрапираща, защото не тръгнах от свръх тегло, но я има. От 36 на 34 и С-М до ХС, преди някой да е казал, че размерите на са което бяха -знам. Stuck Out Tongue
Но изгубените сантиметри са факт.

И мисля, че повечето жени не търсим фрапиращото преобразуване на мъжете. Аз поне не искам да приличам на травестит в рокля. (Нищо против тези, които искат).

# 291
От тази сутрин 20 мин lower abs.
Sliding mountain climber both legs - 10*2
Sliding mountain climbers - 15*4
Narrow sliding plank - 15*4
Wide sliding plank - 15*4
Flutter kicks - 15*4
Seated twist - 15*4
Legs & hip raise - 15*4
Sit ups - 12*2
Мой приятел (фитнес модел, НО не инструктор) ме посъветва да пробвам 21 дни горната тренировка като приемам по-малко въглехидрати и протеини, а наблягам на сурови зеленчуци. Смятам да пробвам, защото тази част на тялото ми иска много работа.
Свалянето на кг. обаче започва да се отразява на контура на лицето ми и не съм особено доволна. Поръчах си разни маски и масла, да видим дали ще има поне минимален стягащ ефект.
По-късно днес ден 5 на Ignite.

# 292
Арсен, да, права си, че крушовидната структура е женствена. На мен по-скоро не ми харесват мазнинките, отпуснатостта и целулита по тези ми части. Иначе, не бих отказала същия обем, но съставен от повече мускули и по-малко мазнини. Grinning Дано да си права и тези мускули да се окажат податливи на оформяне и растеж. Simple Smile

Dez, благодаря за видеото. Да, и аз не търся някаква фрапираща трансформация. Като начало се надявам на по-стегнато тяло, а по-натам и малко релеф. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Още не съм тренирала днес, но отчитам мускулна треска от вчерашната тренировка. Все още имам мускулна треска след всяка тренировка. Явно мускулите ми са под голям стрес, което е добре. Grinning

# 293
Привет! Hug
Тази седмица съм си харесала това, комбинирано с вървене (поне 5км на ден). Иначе е тотално обездвижване! Само работя и готвя за вечно гладните в къщи Stuck Out Tongue Winking Eye
One week challenge -  https://www.youtube.com/watch?v=floMIhvi73o&list=PLLR4uBOxaTcva4P5jEvOxt6lTT0eELqkm

# 294

Ако е лек recomp съм съгласен. Но въпрос на цели и виждания е винаги.

# 295
Привет!
Ден 2 от Transcend със Sidney. Много ми хареса! Имаше 2 непознати за мен упражнения, зарадвах се.
Интересно ми е какво е подготвила за утре. Дано не е някакво зверско кардио, че ми е рано.
Ще модифицирам, ако се наложи.

# 296
Тези приказки са голяма отживелица вече. Ако си набавяш достатъчно протеин можеш да натрупаш мускулна маса в дефицит.
За мускули ти трябва- вода, протеин, енергия и тренировки. Всичко е възможно да се набави в дефицит. Умерения дефицит разбира се е по-добрия вариант и за здравето на човека. Но пак зависи колко е наднорменото тегло, ако си с много наднормено тегло можеш да си позволиш и по-голям дефицит в началото, все пак тези мазнини са енергия, която чака да бъде изразходена. Simple Smile
Аз днес се отчитам с карате кардио- намерих някакъв странен клип, но се оказа доста забавен. Меко казано ме изцеди, но беше интересно.

# 297
  • Бургас/София
Днес отчитам 10 минути корем и 10 минути дупе с Памела и Body Revolution 8.

# 298
Тези приказки са голяма отживелица вече. Ако си набавяш достатъчно протеин можеш да натрупаш мускулна маса в дефицит.
За мускули ти трябва- вода, протеин, енергия и тренировки. Всичко е възможно да се набави в дефицит. Умерения дефицит разбира се е по-добрия вариант и за здравето на човека. Но пак зависи колко е наднорменото тегло, ако си с много наднормено тегло можеш да си позволиш и по-голям дефицит в началото, все пак тези мазнини са енергия, която чака да бъде изразходена. Simple Smile
Аз днес се отчитам с карате кардио- намерих някакъв странен клип, но се оказа доста забавен. Меко казано ме изцеди, но беше интересно.
Това не е вярно. Протеиновия синтез е най ключов като анаболен фактор. За него са нужни доста хормони. Без анаболен прозорец протеина чрез глюкогенеза се преобразува в мазнини.

# 299
Вчера направих добре забравената тренировка от Insanity - Max Interval Circuit - след това бях като размазана. Не знам как съм правила цялата програма преди години, но явно с постепенно надграждане не е толкова затормозяващо. Вечерта направих една танцувална тренировка от SevenEleven.

Днес - тренировка от 4 Weeks of the Work - Endurance & Agility - ако вярвам на часовника си, с тази тренировка се горят повече калории и средният ми пулс е с една идея по-висок от вчерашната тренировка (това може да се длъжни на факта, че вчера трябваше да си правя допълнителни почивки). Това, което ме учуди е обаче е, че максималният пулс днес беше по-висок от вчера. Довечера - колело из Норвегия.

Утре  (сряда) в допълнение към предвидените тренировки има 15 минути live w/ Shaun T on Instagram. Ако някой го следи и харесва, може да пробва.

Общи условия

Активация на акаунт