Отговори
# 510
Много харесвам сцената на стълбите, макар че има малка режисьорска грешка, която леко дразни - и откъм Недим, и от другата страна изглежда еднакво. Но е толкова нежна и красива, че снощи си я изгледах 2-3 пъти...
Където Джема щеше да се убие и Недим я хвана ли?
Ако е това мен ме кефи момента как Дженк се натреса и я отдели от него....
Наистина ме досмешава там.Или става дума след шевовете? Малкия Осман...

# 511
Много харесвам сцената на стълбите, макар че има малка режисьорска грешка, която леко дразни - и откъм Недим, и от другата страна изглежда еднакво. Но е толкова нежна и красива, че снощи си я изгледах 2-3 пъти...
Наистина ме досмешава там.
Не, на медения месец, когато Джемре се опита да избяга сутринта

# 512
Наистина ме досмешава там.
Не, на медения месец, когато Джемре се опита да избяга сутринта

Майкоо то не беше докосване то не беше галене чак аз се разтапям там...

# 513
Папарашки снимки на Симай и Бахар.

# 514
Добро утро!

# 515
Добро утро и успешна седмица  Heart

# 516
Бахар и Беркер с торта от фенове.

# 517
Е, как може толкова странници тук да се изпишат как Джемре не е влюбена в Недим и го харесва като пациент и т.н. глупости. 
Гледам сега и не само .... Ами определено са главните герои още от самото начало  Simple Smile

Красиво е, макар и неудобно пред Дженк, нейното обяснение в любов на сцената. То и да нямаш чувства ще се трогнеш... А в Недим всичко вътре горе и лумва  .. Simple Smile

# 518
Канела, аз от 2ра турска серия знам, че Джемре обича Недим. Даже съм сигурна също, че и  Дженк го знае. А иначе аз си мечтаех до края на сериала Дженк да се отърси от тази безмилостна за него любов. Да се осъзнае, и да остави младите като се обичат да се вземат. Той заслужаваше друга история!  Напразно се отказа от себе си....Джемре не го заслужаваше и никой не може да ме убеди в противното!

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 21:26 от gabi999

# 519
Е това, ако не беше признание от страна на Дженк, не знам какво още трябва да и каже...
gabi999, Джемре определено не го заслужава, но аз пък се надявах, че тя ще се влюби в любовта на Дженк. Защото все ми се струва , че не можеше да остане безразлична към постоянната загриженост, всеотдайност и чиста любов. А и от всеки качествен филм трябва да може да се извлече поука и именно това трябваше да е тя. Но това ще го коментирам на финала

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 21:22 от Mmegii

# 520
Много ми е жал за Дженк.. Реши да направи подарък на Джемре, да я зарадва, а тя как му се отблагодари? Като се обясни в любов на друг.. Дженк изобщо не заслужава подобно отношение след всичко, което направи за нея. А тя като е толкова влюбена в Недим да се разведе, никой не я спира.

# 521
И аз също мисля , че Джемре не заслужава Дженк. Какво ли не направи той за нея? А какво направи Недим за Джемре? Само едно нещо, че наистина не се сещам?!

# 522
И аз също мисля , че Джемре не заслужава Дженк. Какво ли не направи той за нея? А какво направи Недим за Джемре? Само едно нещо, че наистина не се сещам?!
Изнесе я от хладилното. Наистина само това.

Аз пък продължавам да смятам, че в началото си беше чисто майчинско желание на Джемре да закриля Недим. Дори сцената, където му казва, че е хубав, е майка-дете.
Дори си мисля, че Дженк беше този, който я подтикна да нарече обсесията си любов и тя се хвана за това чувство.
Само че, в разговора след кръчмата, когато Дженк й казва "в сърцето му има нещо по-голямо от любовта и това съм аз (т.е. отмъщението)" Джемре обяснява, че всичко се е основавало на нейната вяра, че в сърцето на Недим има местенце за нея. Т.е. чувството, че е важна и незаменима за Недим и само тя може да го спаси.
Което, съжалявам, но е много други неща, но не и любов.
Е това, ако не беше признание от страна на Дженк, не знам какво още трябва да и каже...
gabi999, Джемре определено не го заслужава, но аз пък се надявах, че тя ще се влюби в любовта на Дженк. Защото все ми се струва , че не можеше да остане безразлична към постоянната загриженост, всеотдайност и чиста любов. А и от всеки качествен филм трябва да може да се извлече поука и именно това трябваше да е тя. Но това ще го коментирам на финала
Според мен се влюби, особено бягството й от корабчето си беше любов ("Не мога. Съжалявам. Прости ми"), но там се намеси друга морална дилема.

# 523
Всеки жест на Дженк към Джемре се забива като нож в сърцето му. Безмилостно! Шанс за Дженк можеше да има ако ги беше зарязал ...и то всички!

# 524
Насила хубост не става... Както Дженк не може да се влюби в Джерен, така и Джемре не може да се влюби в него. Не става насила, не може особено когато в сърцето й вече има друг.
Погледнете сцената с пеенето.... каква майка-дете...  Simple Smile това беше признание на влюбена жена. А и не само това.
А относно тезата как нормална жена не може да се влюби в инвалид .. никак не е вярно, в живота има какво ли не, а любовта никога няма общо с физическите данни.
А това, че Джемре можела да се влюби в любовта на Дженк, то това не би било любов, а просто погалено его, превързване, свикване... Но не и любов, техните души никога няма да говорят на един език, както между Джемре и Недим.
Иначе ако бяха нормални хора, пък и друг сериал, а не турски поне един път щяха Джемре и Дженк да спят заедно...

Общи условия

Активация на акаунт