Отговори
# 570
6brn, напълно съм съгласна с написаното.
Джемре не се дразни от отношението на Дженк, даже напротив. А и той далеч не е от онези досадни мъже, които всячески се опитват да те спечелят и само ти нахалстват. И не само той я гали и показва емоции. Освен моментите в болницата, по-натам в епизодите Джемре ще подаде ръка към него. Предстоят доста моменти и никой не може да ме убеди, че тя е безразлична към Дженк.

# 571
Габи, колко пък да не го харесва? И в апартамента му се осмели да го погали по косата като спи, и в болницата като беше в безсъзнание, че и в колата по пътя. Тя не си вярва, затова стои надалече. Особено в сцената с преобличането, така се панира. А не е като да не е виждала мъжко тяло - мед.сестра е, все пак. И поне няколко пъти много й се щеше Дженк да я целуне, но той не се осмели

# 572
Напоследък започна да ме кефи и Джерен , че е егоист и ще прегази всеки е ясно, от такава приятелка далеч....Но има нещо в нея, жаждата за живот ли, огън ли... това че до последно не се огъва, спорен мен донякъде се дължи на факта, че не я водят емоциите, а съвсем друга сила - парите. Но все пак е приятна гледка повече от вечно ревящите...
Искаше ми се друга съдба. В живота точно такива успяват... за жалост 😆
И аз я харесвам. Даже повече от Джемре (не ме линчувайте Sweat Smile Joy). Смятам, че не е лош човек, но амбициите й я погубиха. Също така й се случиха ужасяващи неща. Нека не забравяме, че тя също е жертва на Шениз, както и на баба си, която не спря да й трови душата. Джерен живее с мисълта, че никой не я обича и никой не я иска. Както спомена и в днешния епизод. За това и така се е вкопчила в това бебе, защото то е единственото й спасение. Малко хора на нейно място биха издържали. Така че освен борбеност, притежава и силна психика.
Тъжното е, че никой не я разбра. Истанбул бе най-жесток и безмилостен към нея, и то до сетния й дъх..

# 573
Джемре го каза още в 5 серия:
" ...невъзпитания, който смята че света се върти около него...
който смята, че заслужава всички жени на света...
моето сърце никога няма да бие за поквареното богаташко момче...."

Тя от самото начало не вярваше, че такъв като него може да я обича. Каза го толкова пъти.. Дженк беше обречен изначале!
А аз толкова исках любовта им да се случи, че я намирах за себе си на много места. Но истината простичко я каза Нуртен ...
" Как може да не погледне пияния си мъж в леглото, а да тича да завива спящия Недим на горния етаж. "

Сценаристите са най-жестоки към Дженк от всички персонажи в този сериал. Всеки от героите имаше частица щастие....имаше избор...Дори на Джерен дадоха избор. Можеше да замине с Дженк, но тя не искаше да изпуска имението. А ако бяха дали избор на него ....а дали той  щеше да се откаже от всичко само да е с Джемре...? .Въпросът ми е риторичен. На него не му дадоха нищо. Той беше обречен.

# 574
Като гледам Озан като Синан и направо 😑

# 575

Снимка на експлозията  от последните минути  в Истанбул.....
Хазал:  Не мислиш ли, че е малко нереално?
Озан: Мислиш ли, че това е лошо?
Хазал: Малко ми е неудобно до теб.
Озан: Значи, ме познаваш?
Озан: Здравей!
Хазал: Не ви познавам.
Озан: Аз съм Синан, от училище.
Хазал: Не си спомням, съжалявам.
Озан: Може ли? Само за 5 минути.
Хазал: Може ли да ме пуснете!
Озан: Синем, Синем!....5 минути...
Хазал: Виж, не те познавам!
Озан: Синем..
Озан: Здравей!
Хазал: Не те познавам.
Озан: Това съобщение не си ли го изпрати ти? Синем, няма време! Моля те, ела с мен!
Хазал: Какво правиш! Пусни ме!
Озан: Синем...Ела с мен!
Хазал: Какво правиш! Пусни ме!

# 576
Приятно гледане на епизода довечера. Sparkling Heart

# 577
# 578
Е, няма такова кълцане, в средата на нищото.
От снощи искам да кажа колко ме подразни Недим в ситуацията, когато Джерен се беше заключила, на медения месец. Че Джерен беше откачила, е едно на ръка, но това го знаем ние, той не. Той знае, че е бременна и тя казва, че не е удобно да влезе. Дали му пука? Не, разбира се. Тропа, вика, иска ключ. Защото той искал да влезе. И после, в къщата, поне от елементарна човещина да се притесни, че Джерен е зле. Животно да е, ще изпиташ жал. Но не и Недим. Няма такъв социопат, честно.
Разговора му с Дженк изобщо няма да го коментирам. Такава абсолютна жестокост и увереност, че имаш право да си играеш с живота на другите за мен няма никакво оправдание.

# 579
А какъв да е, ако не социопат след като до момента не е общувал с никого? И това, че някой не показва емоциите си и не означава, че ги няма, дори напротив, често са твърде силни и повече от на другите.

Какво стана с детето ? После от къде ще има бебе? Втори път ще забременее от Дженк? Или как щя го измислят да се окаже живо и да роди ?

# 580
Жестоката е Шениз. Или ако бебето беше от Недим няма нищо, като е от Дженк е жестоко. Защо Дженк избяга от днк теста? Ако беше дал кръв щеше да се разбере чие е детето. Съжалявам, но си го заслужиха. За бебето след това си мисля, че сега по нечия идея са ги излъгали. Детето е същото, само че е оживяло и го отглеждат на друго място. И с право - вижда се, че като син на Недим не е в безопасност.

# 581
Една дума идеално описва Шениз и тя е- чудовище. Как е възможно да посегне на едно невинно същество и съзнателно да причини толкова болка.. Поне като майка да се беше поставила на мястото на Джерен. Нека сега съвестта я изяжда отвътре. Посегна на собствения си внук и за пореден път прегази сина си.
Шапки долу пред Бахар Шахин! Беше невероятна в изпълнението си. Голям талант е това момиче. Настръхнах на тази сцена..

# 582
А какъв да е, ако не социопат след като до момента не е общувал с никого? И това, че някой не показва емоциите си и не означава, че ги няма, дори напротив, често са твърде силни и повече от на другите.

Какво стана с детето ? После от къде ще има бебе? Втори път ще забременее от Дженк? Или как щя го измислят да се окаже живо и да роди ?
Няма да ти издавам какво става с бебето. Има време дотогава. (Вали е обяснила - писали сме едновременно)
А социопат не се става, раждаш се такъв. Липса на емпатия. Тя също е вродена. И култивирана от Агях. Този човек веднъж не помисли за друг, освен себе си. Да, ще кажете, мисли за Агях. Само че по-нататък казва "Ти си единственото ми семейство". Т.е. и за Агях мисли от гледна точка на "мое", а не от гледната точка на емпатията.
Шениз няма да я коментирам, тя си е ясна.
И сцената с Джокера беше ... жестока във всеки смисъл. Бахар Шахин наистина я изигра брилянтно. Повярвах й.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 21:26 от 6brn

# 583
Не е социопат Недим. Просто няма достатъчно опит в отношенията с другите.Бих казала,че Шениз и Дженк си заслужават отношението към тях.

# 584
Изумена съм , че след серията тази вечер продължавате да дъвчите Недим и да търсите вината в него. Наистина не мога да го проумея. Недим попита Дженк: "Имаш ли нещо да ми споделиш?" и той беше готов отново да замълчи и да прикрие деянието на майка си. Та това е едно невинно дете... Има ли значение дали е на Недим или е на Дженк?! Може ли едно такова нещо да остане ненаказано? Злодеят е Шенис, а Дженк е безмълвният й съучастник.  Тук вече не мога дори да приема оправданието, че му е майка. Това дете не заслужава да има баща като Дженк. Не и това, което е той в момента. Силно се надявам в него да настъпи така чаканата промяна, която все още не виждаме.

Колкото до Джерен... Плаках заедно с нея. Преди почти 4 години загубих бебе макар и в доста по-ранен етап. Това е нещо, което съм блокирала в съзнанието си, за да не мисля за него и да не страдам, и сцената с Джерен беше толкова истинска, че ме върна в онази ужасна за мен нощ, когато загубих моето момченце. Наистина браво за изпълнението. Heart

Общи условия

Активация на акаунт