ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 642
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
Моят си губеше гласа след разни екскурзии или ходения на хижа с приспиване. Явно голямо крещене пада.
Болните да оздравяват. И моят малкият се оплакваше тази сутрин от глава и го оставих да почива вкъщи, не отиде на тренировки.
Наборът има 4 на думи по английски. При изпитвания на думи не може да отлепи над 4. Вика, че като застане на катедрата и думи, които знае, забравя какво означават. Добре че се справя с изписването им, че трупа от там точки. Той не че се е засилил да учи думи, де. Като са в изречения всичко му е ясно, но отделните думи го мъчат. Няма какво да му се чудя. И аз съм така.

# 196
  • София
Мария, бързо да й минава на Ния. Може да  от викане, а може и да е вирусът, който и аз и Митко сега кара – ринофарингит. Точно така беше и при мен – почти без глас и болки при преглъщане. Друго нямаше. Мина ми за около 4-5 дни. Нормално е, че си я спряла, но дано от викане да й е паднал гласа и утре да е на училище. Митко и той се пазари утре да отива, въпреки че има бележка до края на седмицата, но не съм сигурна, че ще го пусна. А иначе този Ковид ни побърка. За всичко вече масово правим тестове.
Аманда, не се обвинявай, че си ги завела в лаборатория. И ние се тествахме този път в лаборатория, но нашата е малка при лекарката ни и нямаше никакво струпване. Само една лаборантка и ние.

# 197
  • София
При нас засега няма контролни. Другата седмица ще има две по немски.

Днес си имаме 15 годишна рожденичка! Отиваме на обяд преди училище! Отсвири ни за вечерта, че след училище ще се види с приятелки, а е до 7:15.

# 198
Честита да ви е девойката, Рени!
Здраве и късмет да има!

# 199
Честит празник! Да е жива и здрава рожденичката!

# 200
  • о`майна лунна нощ е
Еха! ЧРД и от мен! Нека е щастливо момичето!

# 201
  • у дома...
Много щастие и късмет на рожденичката! Много успехи и много радост да ви донесе.

# 202
Честита да е рожденичката! Здраве, късмет, сбъднати мечти и желания! Много поводи за радост и гордост!

# 203
  • София
Честит празник, Рени! Много здраве и късмет на порасналото ви момиче!

# 204
  • гр.София
Рени, да ти е здрава и  много щастлива рожденичката Flowers Hibiscus

# 205
  • София
Да е жива и здрава рожденичката! Да й върви във всичко с лекота!

# 206
  • София
Рени, да ти е жива, здрава и щастлива рожденичката! Flowers HibiscusBalloon

# 207
Честит рожден ден!!:hugs:

# 208
Честит празник! Да е жива и здрава порасналата девойка на renni!
Аз съм леко в шок от успеха напоследък. Спадналата мотивация в съчетание с пубертета.....

# 209
  • Между гори и планини
Честита и здрава да е рожденичката !
Аз не мога да повярвам,  че вече са на по 15г, гимназисти. Сякаш оня ден родих, а вчера с трепет бях на първият учебен ден в първи клас! Времето препуска бясно...

Общи условия

Активация на акаунт