Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 662
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • Bарна, морето, сините вълни
Трябваше хубаво да се виждат надписите, ама.. Grinning

# 646
Имам един въпрос към мамите,понеже имах леки болки в бъбреците,леко парене,естествено веднага отидох в лабораторията пуснах урина пкк Яренце ми каза и црп и суе всичко ок.Само че излезнаха бая завишени плоски епителни клетки,15 (при норма 5),добре де ама аз утре ще правя стерилна,защото според докторката,не е нормално да няма контейнер и да ми дадат пластмасова ччашка естествено ще направя и тоалет,оф стана много дълго ма що ви го обяснявам,за да ви попитам,според вас понеже сега спря даже паренето,може ли да ми се скъси шийката за 2 дена докато излезне стерилната за бактерии? И още един въпрос мога ли от едното контейнерче да разделя на две,за да може едната да пуснат обикновена,пак с първа сутрешна? Благодаря и се извинявам че ви занимавам с моите проблеми и пиша фермани.

Не мисля че има място за паника, това са си нормални човешки особености, най-вебе при настинка, сега врмето е доста опасно, и трябва да се пазим доста.
Пий чайчета , повече лимони и кръста го пази

# 647
  • София/Севлиево
Разгледах брошурата на Лидл-ще се ходи за клин и къси дънки.Харесаха ми и двата вида сутиени,ама както винаги са малък размер (поне 90Б да имаше).Чорапогащник си взех миналия път,сега в брошурата го няма,но пък в магазина може да има).Купих си чисто нови с етикет за 70 паунда дънки от втората употреба за 5 лв,ама и те са 40 размер и скоро няма да ми стават...

# 648
Аз не мога да разбера тези урини, за които говорите. В лаборатория винаги трябва да се носи урина след тоалет в стерилен контейнер, разликата е в това, което изследват. Стандартните изследвания са ясни, другото значи посявка и изолират точни бактерии, за да знаят какъв антибиотик да изпишат. Иначе винаги може да излязат лъжливи резултати от замърсена проба, каквото и да се изследва.

За дрехите имам от HM два чифта - дънки и панталони. Ами дънките са ми супер неудобни. Свличат се, панталонът малко по-става. Този път си взех дънки от Лидл - супер са, удобни, меки, хубава материя, не ми се свличат и имат предни джобчета. Да не говорим, че в olx се намират нови необувани за по 10 лв. Клинове също от Лидл. Иначе за сутиени пък съм фен на тези от HM без банели. На LCW също не ми харесват.

# 649
М_оливия, абсолютно си права.Стана инцидентно много усетих парене и викам отивам да пусна и не можех да ходя до банята нямаше време и така,но за утре съм си взела контейнери няма да пишкам в техните чашки.....ще направя тоалет и ще занеса нова проба.За стерилната урина иска два дни поне, затова ще пусна и обикновена,но пак стерилна Simple Smile

# 650
Добро утро! Въпрос към тези от вас с повече от две бременности, които са имали увеличение на стъпалото при първа бременност. Моят крак се увеличи с един номер. Та въпросът ми е след втората бременност увеличи ли ви се още?
Цялата работа е, че си поръчах обувки, но са ми малко големи и се чудя дали да ги сменям за моя номер.
Една приятелка ми каза, че после кракът пак се събирал, но за три години това не се случи при мен и се простих с една камара любими обувки.

# 651
Добро утро! Въпрос към тези от вас с повече от две бременности, които са имали увеличение на стъпалото при първа бременност. Моят крак се увеличи с един номер. Та въпросът ми е след втората бременност увеличи ли ви се още?
Цялата работа е, че си поръчах обувки, но са ми малко големи и се чудя дали да ги сменям за моя номер.
Една приятелка ми каза, че после кракът пак се събирал, но за три години това не се случи при мен и се простих с една камара любими обувки.
Моите крака се увеличиха и с двете бременности, но със втората малконповече, нооо в много по-далечни месеци, към 8-9ти, та беше лято и двата пъти (и двете ми деца са родени Юни) и ходех с едни чехли, много удобни, но и двата пъти ми се оправиха крака, като отслабнах (качвам по 30 кг и сега ще е така, лекарите и двамата казаха, че е генетично и няма мърдане каквото и да правя) и още нещо, на мен ми отичаха краката ужасно много! Изобщо нямах нито глезени, нито нищо, като натисна с пръста, после ми оставаше дупка десетки секунди.....сега четох, ако пак стане така, въпреки че се старая да пия поне по 2-3 литра вода, има някакви компресиращи чорапи за отоци, та ако има нужда, ще ги пробвам

# 652
etynana, забравих да спомена, че при мен не беше свързано с отоци и килограми(родих 65 кг). По-скоро става въпрос за този хормон, който отпуска сухожилията и хрущялите за да мине бебето през таза. Имах много неприятни болки в областта на срамната кост, едвам ходех докато се разширяваше. Мисля, че някъде 17-18 седмица започва секрецията на хормона. Тазът се събра, но краката не. Тъй като вече са си отпуснати, се чудех дали е възможно още...

# 653
Mellon, аз съм с трета бременност и все съм си 39. Но моя приятелка с първата бременност стана с номер отгоре и кракът и не се смали после, според мен няма и как. С втората и бременност повече не порасна за щастие, защото тя и без друго е 41 😊 Така че е строго индивидуално и това дали ще ти порасне крака с втора или трета бременност си зависи само от твоето тяло и според мен никой не може да го предвиди 😊

# 654
Аз бях 38, с първата стана 39, 5 години по-късно е още 39. Надявам се да не ида на 40 номер😔

# 655
  • София
Момичета аз съм с един интересен въпрос
На двете снимки показва 10 см на другата 13
Ноооо 13 ми се вижда прекалено много дълго бебе за 4 м, но пък доктора не каза нищо... Сега се чудя какво да мисля

# 656
Момичета аз съм с един интересен въпрос
На двете снимки показва 10 см на другата 13
Ноооо 13 ми се вижда прекалено много дълго бебе за 4 м, но пък доктора не каза нищо... Сега се чудя какво да мисля

Зависи как е застанало бебчето, защото по принцип седят малко сгънати, а за измери хубаво доктора издържава с няколко см самата снимка.
Аз съм в 4м-8,8см сме

ПП: аз и на дветехснимки виждам 10см

# 657
  • София

Това е снимката с 13 см

# 658
Момичета, мен ме гложди един въпрос вече няколко седмици... Имате ли представа на какво са дължи това, че едни коремчета растат по-бързо от други? Аз съм в средата на 15 седмица, бебето на всеки преглед върви с 5 дни напред, а коремът ми е много малък. Нямам притеснения, но наистина ми е любопитно

# 659
Включвам се с въпрос за гърдите - в 14 г.с. съм и съм поизпълнила сутиените, които преди си носих. Днес мерих една рокля, която мъжът ми ми я е купил и ми е добре, но в областта на гърдите няма много резерв. Та въпросът ми е през цялата бременност ли наедряват гърдите или в последните месеци по-осезаемо, за да знам дали да подменим роклята за един размер по-голям.
Относно номерацията на краката, аз преди години бях 38, но след отслабване номера ми е 37. Сега с бременноста силно се надявам да не увелича номера, че имам толкова обувки и кецове, че няма да го преживея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт