Тренировки в домашни условия - 111

• 40 144
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Бромхексин изписват за кашлица. Имало проучвания,  че потиска вирусната активност.

# 106
За днес крака от ШРЕДа,каталясах 🥵
Гледах видеото на Ерин ,но нещо не мога да рилейтна много...не си представям да ям кенгура 😀( яла съм ама не ми харесва ) и да откажа пилешкото ,ям пилешко един път седмично най-много ,не е като да ми е основна храна ,предимно на свинско карам...и по малко риба и морски дарове .
Аз не се замислям много,много за храната и как ми се отразява - ям всичко и нямам непоносимости. Това  видео е много близко до моята действителност , особено ми хареса фууд препа ,ще се пробвам https://youtu.be/QuJfNTO-OSk

# 107
  • Стара Загора
Днес почивка. От бая време не се е случвало нищо да не правя и мисля, че имам нужда. След малко отиваме на разходка.
И да ви попитам какво ви е мнението за протеините на MYPROTEIN?

# 108
  • Somewhere far away
Трета опаковка пия в момента. за мен са супер , но аз нямам опит с друга  марка и никога не съм пила друг протеин така че... Grinning

# 109
Вчера ми беше ден за кардио, но изобщо не ми се правеше нищо! Остана за днес (гребане), с което приключвам седмици 3 и 4 от БР и от утре се почва със седмици 5 и 6. Hands Muscle
Лееееко почнаха да ми се обаждат колената, а уж внимавам много. Миналия месец само с гребането бях много добре, но сега клекове, напади... не знам те ли са или има едни (общо-взето ненужни) кардио интервали с подскоци, на които уж не се раздавам много, но може би изобщо ще престана да ги правя.

# 110
Днес почивка. От бая време не се е случвало нищо да не правя и мисля, че имам нужда. След малко отиваме на разходка.
Пила съм телешки само. Трудно разтворим и винаги остава неразтворена част и не дотам приятен на вкус, беше шоколад.

# 111
Купих си Whey на Kinetica, вкус шоколад-мента. Супер е, но сладък. Сладки напитки не понасям. Та си стои в кутията, че и 1 кило. Защо подслаждат всичко, защо не оставят всеки да реши?!

# 112
  • 1st floor
ЕЕееееее, най-после отчитам 10км - първото бягане за тази година! Първите седем не ги усетих, осмия леко тегав и последните два ме убиха. Иначе като време (по спомен) - май пак за толкова си го бягам, както края на лятото. Планът е да стигна 15км, пък ако не умра, мога да вдигна летвата още. Laughing

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 13:34 от НеПоКоРнА

# 113
За днес крака от ШРЕДа,каталясах 🥵
Гледах видеото на Ерин ,но нещо не мога да рилейтна много...не си представям да ям кенгура 😀( яла съм ама не ми харесва ) и да откажа пилешкото ,ям пилешко един път седмично най-много ,не е като да ми е основна храна ,предимно на свинско карам...и по малко риба и морски дарове .
Аз не се замислям много,много за храната и как ми се отразява - ям всичко и нямам непоносимости. Това  видео е много близко до моята действителност , особено ми хареса фууд препа ,ще се пробвам https://youtu.be/QuJfNTO-OSk

Много ми харесаха поставката за лост и успоредката и! Не бях виждала такива из наше село, не знаех, че има дори такива компактни! Ще потърся.
Бонбоните ги знам, супер са, леля ми ми беше направила ....2019? Но сама да се занимавам.....и момчетата няма да ги пипнат...Мразя да се въртя в кухнята, не ми е приятно, не си струва загубата на време и материал. Ако приритам за сладко, купувам Линдт, и не се занимавам.

Днес тичах. Hands Muscle
След малко йога, и довечера кратка, "експериментална" тренировка за рамо (с по-леки тежести и повече повторения).

# 114
Аз никога ,никога не си губя времето с домашни ,здравословни сладкиши ,много пипкава работа ,а резултатът е спорен .....😐и аз купувам линд с канела и бадеми и край!По голямо съвършенство не мога избацам!

# 115
  • Бургас/Пз
Агент, страхотен футболист си имаш! Много здрав и успешен да бъде.

Днес слях две тренировки на Сидни от Шред ден 19 и ден 20. И двете ми харесаха. Ден 21 е с фоум ролер, така че ще го пропусна.
Успях тази седмица с плануваните 5 тренировки и съм много доволна.
Другата седмица ще имам гости от четвъртък до вторник и май ще се наложи да тренирам в залата Sad Нещо не ми се ще много, но определено вкъщи място няма да има. Може да го ударя само на кросове в морската, ще го мисля.

Аз съм точно обратното на Дез и Ноуфрейм. Обожавам да приготвям сладки неща, особено, ако са и режимни още повече ме кефят. По никакъв начин един шоколад не може да ми замени примерно браунито, което обожавам или суфлето... Или чийзкейка... Че дори и едни обикновени овесени сладки Simple Smile . Но просто аз много обичам сладко и предпочитам това, което ям да е направено от мен. Не, че не ям и друго, но то основно шоколад.

# 116
  • Бургас/София
След известено колебание днес тренировка с тежести за глезени с Линда (която е възможно да съм си запазила оттук): https://youtu.be/BfprMnLhpXA
По-късно ще направя и корем с Памела. Бяхме на спа, имаше и плуване днес, та толкова ще е. Утре повече.

# 117
  • Някъде там
Вчера и днес правих крака по плана ми от Рори.
Супер ми се отразиха.
За седмицата съм решила да правя леки тренировки с ластици и кратки с тежести. Ще ходя и да тичам.
Не мога да се похваля с много км.
Днес 3 км и 800 метра за около 37 минути, по зададен режим на часовника ми.
На моменти пулса ми достигаше до 190 и часовника ми започваше да вибрира предупредително, до какъв пулс стигате по време на тичане?

# 118
Днес бяхме на гости за Цветница и не съм смятала калории. Но понеже хапнах сладичко, а имах сили и желание добри тренировки станаха
Сутринта спининг 400 калории
Следобяд разходка общо за деня 12 километра
Сега си направих и dirty 30 - 312 калории
Знам че не е редно да се тренира, за да се яде повече, но съм доста нахъсана. Ядеше ми се сладко, хапнах няколко френски макарони и домашни мезета тип шунка и роле. И така Simple Smile
Да го наречем чийт ден

# 119
Честит имен ден на цветните момичета в темата! Flowers Blossom Flowers Hibiscus Flowers Bouquet

Много добър тренировъчен ден ми се получи днес.
Сутринта тичах, следобед малко йога за таз, и успях и силова да направя:
"За рамото с любов" Two Hearts
Уморени ми бяха ръцете, и намалих тежестите. Може би са уморени заради тичането,  но не усещам умора....
1. Военна преса 4х15
2. Арнолд преса 4х15
3. Странично вдигане 4х20
4А. Фронтално повдигане 4х15
4Б. Чуково сгъване 3х20
6А. Задно рамо 3х20
6Б. Бицепсово сгъване с една ръка 3х15

Много добра тренировка се получи, усещам си мускулите като сериозно работили, и съм доволна. С тази почти едночасова тренировка съм "изгорила" 112 кал. Как ги мерят тези неща не знам! Но пък със смотани 114кал какви хубави неща стават! Сега ще ги изям за 1 минута.
Крачките са 24 586.

Влизам в нов тренировъчен цикъл- намалям обема на тренировките за долна част, и освобождавам място за корем. Свърши се с 200та клека на тренировка. Наесен с песен отново. Hands Muscle

Общи условия

Активация на акаунт