Октомври с есенни листа света нашари, послушно бебе ще люлея през ЯНУАРИ!!!

• 13 606
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Цитат на: TоНи
Здравейте, момичета!
В събота бяхме на преглед и за сега се очаква да имаме девойка. Дано няма изненади до края. Като цяло нещата се развиват нормално е имам си от време на време контракции, наболява ме тук там, уморявам се бързо, но това са си несгодите на бременността и гледа на тях философски.
Единственото нещо което започва сериозно да ме тревожи са килограмите, до тук са +8, а само за последната седмица съм качила 2 от тях .  Ако такава се задържи тенденцията до края не ми се мисли, та аз имам още повече от 3 месеца, живот и здраве. При вас как стоят нещата?
Имам и едно въпросче към момичетата от Варна. Насочили ли сте се вече къде ще раждате, с уговорки ли, без ли? Аз за сега май си мисля за Окръжна болница, но нямам в предвид никой лекар, най-вероятно ще отиде без уговорка когато му дойде времето.
Поздрави и успешна седмица.
Аз съм категорична за ВИП-а на АГ, при д-р Г. Георгиев.
Той ми следи бременността от самото начало и съм много доволна. А и съм чувала само добри отзиви за него.

Simple Smile

# 91
Klemy, пожелавам бързо оздравяване на малката.
Момичета и аз съм + 8 кг. Но през последните две седмици не съм качила нищо!?Питах моята лекарка, но тя каза че всичко с бебето е наред  и аз спрях да се притеснявам. Иначе на мен ми се яде ужасно много сладко - шоколади, вафли, кремчета, торти и т.н. Друго не мога да кажа, а забравих много тестени работи си хапвам - банички, филийски с лютеница и други подобни.

# 92
Аз съм +6 оба4е яко хапвам-сладкиши крем4ета пържени картофки филийки шоколад абе квото видя.Доктора и на мен ми каза 4е бебто се движи то4но по норма.Ама 4естно да си кажа аз и преди си ядях така и нищо не ка4вах така 4е аз не съм критерий.При мен расте само корем4е

# 93
Момичета оставете ги тия кг,не са болка за умиране-свалят се при желание.
Аз да ви питам незнам,дали е от това,че нося ниско но имам чувство на тежест в слабините.А не съм на ясно може ли да е разширени вени???? newsm78

# 94
  • В офиса
Клеми, бързо да се оправя сладураната. И дано без болница да ви се размине.
Не харесвам слагането на диагноза астма с лека ръка. Не знам защо толкова доктори одхождат така безотговорно към това. Сега дишането й без друго е променено от пневмонията, а те говорят за астма  ooooh! Като оздравее Никол се консултирайте с наистина добър пулмолог. Сещам се за детска белодробна клиника в Александровска.
Почти съм убедена, че няма грам астма, но даже ако й сложат тази диагноза, имай предвид, че детската астма се израства и няма нищо общо с астмата на възрастните.

За пневмонията само да разкажа един случай. Веднъж Цвета ми кашля яко, с пристъп. Отиваме на д-р, веднага снимка, рентгенологът отсича - двустранна пневмония. Ние шаш и паника. Търчим при личната да искаме антибиотик. А тя ни знае какви сме врагове на антибиотиците и ни се хили - здраво е детето, вие когато е болно не давате, а сега искате. Аз антибиотик няма да изпиша. Ние не се отказваме, търчим при друг д-р. Той - дааа, има изменения на дробовете. Най-накрая отиваме във Вита при Масларски, той се ангажира много сериозно. Обсъждаха си с техния белодробен нашата снимка и накрая отсякоха - детето е мръднало при снимката, за това снимката изглежда така.

# 95
  • В офиса
За кг, аз последно бях 65, което значи + 8. Все пак има шанс да финиширам на 70. Но пък коремът ми е огрооомен. И колко шоколад ям, чак не мога да се позная. Няма да казвам колко, защото наистина ме е срам.
Момичета, нали знаете, че е хубаво да се теглите по едно и също време на деня, за предпочитане сутрин на гладно Simple Smile. През другото време се задържат много течности в организма и стрелката отива нагоре.
Разширени вени в слабините  newsm78 Едва ли. По-скоро е разхлабване на ставните връзки.

# 96
  • София
Тинкърбел, е това е история!!!! Shocked

Дано и сладурката на Клеми да е мръднала...

Късметът му е майката на всичко; ние и на глава да застанем, ако ни е писано да се удавим - няма да се обесим! (образно казано...) Crazy

# 97
  • В офиса
На Клеми дъщерята има Т, което е разликата с моята история. Но и на мен това ми беше мисълта, че може и да не е пневмония, а най-обикновен вирус, или пък бронхит. И евентуално, ако Клеми има и малки съмнения, да потърси други мнения. хеле пък ако опре въпросът до влизане в болница.

# 98
  • София
Ох, не знам...според мен не е мръднала, чисто си имаме пневмония, и събота и неделя и чуват в дясно хрипове, на снимката в дясно петното на белия дроб е доста голямо, в ляво сега започва да се развива, но и там е тръгнала, вижда се ясно на снимката.  Confused Пък и това вдигане на температура...
А за астмата и аз мисля, че няма да се окаже астма, а че е от пневмонията. И аз имам такава спастична кашлица, но е е спастичен бронхит, а не астма. Дано да и се размине това поне. Според мен /пу, да не чуе дявола  Crazy/ днес е малко по-добре, поне днес температура не е вдигала.

# 99
Vessi78 и при мен има такава тежест и моят стомах също е много ниско - почти винаги като ставам имам чувството, че буквално всичките ми вътрешности, барабар с бебето се изсипват и чак като ходя се прегърбвам от тази тежест в слабините. Питах моя доктор, каза че било нормално, ама пък е доста неприятно чувството  Confused

# 100
Аз да ви питам незнам,дали е от това,че нося ниско но имам чувство на тежест в слабините.А не съм на ясно може ли да е разширени вени???? newsm78
И при мен е така особено като се преуморя или се навеждам често.Казват, че това е болка на срамната кост, понеже плодът нараства и япритиска - а и ние като носим ниско така ще е до края -но не е проблем Peace

# 101
  • София
...Късметът му е майката на всичко; ние и на глава да застанем, ако ни е писано да се удавим - няма да се обесим! (образно казано...) Crazy
Аз на теб да знаеш шапка ти свалям! Ти си знаеш за какво!  Wink

... Сладкишите и без това нищо хубаво не носят на организъма (освен хубавите емоции, разбира се!)
Ами то това е най-хубавото за организма - хубавите емоции!  Laughing  Wink

# 102
  • София
Здравейте, мили Мами!
Клеми, пожелавам ви скорошно оздравяване, следвайте препоръките на докторите, пийте чайчета и не забравяй и ти да се пази!
Поздрави

# 103
  • София
Охо, Нимче, аз ако знаеш как си похапвам хубави емоции...  Crazy Моят зверюга ще е най-щастливият (а мама - най-дебелата....) Шегувам се, разбира се. И аз в общи линии трупам в коремчето....

# 104
  • София
Като говорим за хубави емоции - нашият тати прескочи набързо до вкъщи, запали ми камината, пренесе ми дърва и изчезна по задачи. Сега с котьо седим, абсолютно тихо е, само някакви капки капчукат отвън, шум от пукащо се от огън дърво и мъркащ котарак и ми идат разни еретични мисли за чаша червено вино. Ако не ме мързеше толкова, щях да прескоча да купя едно. Много чистене и грижи иска тая пущина, ама създава такъв уют! Та в тези моменти разбирам поетът, който възкликнал "О, миг, поспри, ти си толкова прекрасен"
Айде, няма да ви дразня повече!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт