Октомври с есенни листа света нашари, послушно бебе ще люлея през ЯНУАРИ!!!

• 13 578
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Непременно ще свирна, като кача снимките. Аз си разцъквам пощата на 15 минути, ама още няма нищо!  Whistling Дано девойката не затрие листа с e-mail-ите, че нямаме обратна връзка с нея.

# 151
  • София
Честито награда на Галя!
Хора, нещо много искам вече да си видя бебока...от 10тина дни ме гложди мисълта да отида на 3Д във Фемина. И май няма да устискам и ще отида накрая...само малката да се оправи.  Crossing Arms Знам, че това са 80лв грешни пари, в смисъл...даваш ги ей така за 5 минути кеф, ама...не знам. Едва се удържам, честно ви казвам. Я ми се скарайте, да не давам толкова пари за глупости!

# 152
  • София
Честито награда на Галя!
Хора, нещо много искам вече да си видя бебока...от 10тина дни ме гложди мисълта да отида на 3Д във Фемина. И май няма да устискам и ще отида накрая...само малката да се оправи.  Crossing Arms Знам, че това са 80лв грешни пари, в смисъл...даваш ги ей така за 5 минути кеф, ама...не знам. Едва се удържам, честно ви казвам. Я ми се скарайте, да не давам толкова пари за глупости!

Я ДА НЕ ДАВАШ ПАРИ ЗА ГЛУПОСТИ!!!  smile3512

newsm62

Така добре ли беше??? Бе я бягай да си видиш бебчето... Щом си искала, значи е трябвало!  Crossing Arms Това на мен ми е верую, помага много и срещу всичко - срещу всякакви видове чувство за вина!

# 153
Аз няма да се скарам, а напротив. Много е готино, а после като си гледкам записите и снимките на бебчи и някак си го чуствам още по- близо и още по- истинско... И аз като се замисля паричките са доста, ама пусто желание да си го видя...

# 154
  • София
Честито награда на Галя!

Иди и кажи, че искаш само 3Д (без фетална) и би следвало да ти го таксуват 40 лв, а не 80.  Laughing

# 155
Здравейте!Аз да попитам-колко често трябва да усещаме бебетата?Защото аз снощи не съм го усетила изобщо newsm78.Значи от вчера през деня не съм,а друг път го усещам доста по-често.Малко ме е страх.
иначе за секса ,ние си правим,но не редовно,а примерно 1път в седмицата.намам контракции,след това.сладко си похапвам,тортичка,шоколадче. Laughing

# 156
Ааа, то имало разлика...Аз не знаех, ама кажете 3Д е само да видиш бебо, а феталната е обстоен преглед на органите нали така?

# 157
  • ville de Quebec
stiliana1, честит рожден ден на малката госпожица! Да е жива и здрава и много засмяна!
И моята е родена на 17 число Laughing, аз много го харесвам и сега за второто нямам нищо против пак да е на 17 Laughing

Гале, честито за наградата, мисля си, че изцяло я заслужаваш. Стискам палци на новите участнички!

# 158
  • София
Ааа, то имало разлика...Аз не знаех, ама кажете 3Д е само да видиш бебо, а феталната е обстоен преглед на органите нали така?

Да, феталната морфология е обстоен преглед на органите на бебето - проследява се най-общо дали всичките са си на мястото и дали функционират и са със съответстващи на седмиците размери. Няма срок за изследването, но е желателно да се направи поне веднъж между 18-20 г.с. Прави се на 2Д ехограф. А 3Д-то си е 3Д - пускат ти го по желание и във Фемина съм питала специално колко струва - 40 лв.

# 159
Благодаря, Ним, аз явно съм се заблуждавала за този преглед. newsm03

# 160
Ivonska и Ним да се стягат че те са следващите победителки в конкурса за бременни коремчета newsm10

Днес пак не успях да мина на преглед щот правиха проверка от ЗК (в работно време !!!! Crossing Arms) в центъра в които ходя на ЖК а мойта докторка е управител на центъра. Та ще се пробвам утре - дано са се оправили че и болничният ми изтече.... ooooh!

# 161
  • Willebroek, Belgium
здравейте корем4ета Hug
Stiliana 1 4естита ти рожденни4ка.да ти е жива и здрава,послушна и много да те радва  bouquet
при мен прегледа днес не мина така както го у4аквах smile3518сигурно ще се наложи по нататъка да ме приемат в болницата заради високо кръвно 140-70.док каза 4е въобще не е добре.а и съм ка4ила пак за един месец 3 кила и до тук 14.така съм се наплашила моми4ета.неискам в болница.страх ме е newsm45сега ще го карам на диета до следващия преглед.само на плодове и зелен4уци.изписа ми и магнезии да пия,а така се надявах да не ми се наложи smile3511ина4е бебка е добре.развива се нормално.та днеска заради това кръвно мъжо се оплаши и отидохме да вземем апарат за мерене.странното е 4е като се прибрах в нас ми показа нормално кръвно за мен 110-60.това което съм си имала и преди бременността.мъжо ми вика да не би да те е страх от лекаря 4е вдигаш кръвно hahahaвъзможно ли е да се притеснявам дотолкова като ходя при док 4е да го ка4вам newsm12понеже винаги преди да отида корема ми става на топка и си мисля сега как ли ще е беба,какво ли ще ми каже и тн.сега ме вика след седмица само да ми измери кръвното и ще види какво ще ме прави.ама аз ще си го измеря и преди да отида и ще си взема апарата с мен.да видим дали ще стане пак така.но моми4ета много ме е страххххххх
е това беше от мен.лека ве4ер и само приятни емоцци ви пожелавам  bouquet
Гале 4естито за титлата мила Hugти я заслужаваш  bouquet

# 162
  • София; Дружбето
Споко доби и аз съм +3 и половина за тоя месец, ама ми забраниха само сладкото. Те ми го забраняват от 3-я месеца насам Embarassed Аз пък като ида на преглед все ми е ниско кръвното, днес тонове не можеха да хванат на бебата, пък после се оказа, че се е завъртяла на никъде Crazy не се притеснявай, кръвното ако го вдигаш от лекаря мери преди да отидеш на преглед и ако машинката помни , покажи стойностите от преди прегледа Flutter

# 163
И аз имах подобен проблем с кръвното-мерих го с електронен апарат и ми показа 160-110-притесних се обадих се на доктора и той каза, че кръвно се мери три пъти и се взема най-ниската стойност. След два дена отидох на консултация и ми беше нормално 110-70, а сега последно време даже е 90-60-така че не се притеснявай може просто за момента да е отчело такава стойност Peace

# 164
  • Willebroek, Belgium
благодаря ти tsveta Hug
ние затова си взехме електронен апарат за да помни това което меря и така и ще направя.ще покажа стойностите от преди прегледа.  bouquet
damakupa аз се притеснявам олт това 4е той си го от4ете толкова и край.никаква възможност за грешка или за моментно показана стойност не се замисли ами дирекно ми вика 4е съм за болница.

Общи условия

Активация на акаунт