Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 676
  • 3 022
  •   2
Отговори
# 2 460
Имам едни отпреди 4-5 години и се са мръднали от пране - пак същата фаца . Но ги слагаха в едни прозрачни пластмасови или какви бяха тез кутии .
Тези някак трикото се отпуска . И да точно цветът , който харесвам избеля и приличат на прани 1000 пъти.
Преди години пък си бях купурала такива дето стават комплект със сутиена . Тях ги относих. По два броя бяха в кутийка . Едни бели на точици и други черни на бели ивици. Доста прилични за цената си

# 2 461
Преди време бяха в кутии, да. Но в последните години забелязвам, че доста дрехи, които преди бяха в кутии, вече са с едно парче картон и толкоз. Не ми избеляват на мен, пера обичайно на 40 градуса. Дори не ги гледам много и цветово, бухам всичко заедно понякога. Flushed Понеже имам и от потничетата, и от гащите, и то всякакви цветове, за мен са много удобни точно тези по 5 гащи и 3 потника опаковани. (А и честно казано гоня цена, която и за двете неща е повече от добра.)

# 2 462
Аз пера на 30 и 40 градуса и с препарат за тъмни и черни дрехи . Само тез гащи са избелели и нищо друго.
Може пак да купя от синята там гама.
Относно сутиените - аз искам точно от този вид и реално , когато са макси там са ми големи и мой размер читав трудно улучвам.
А памучен - хич.
Имам една двойка от предишна промоция - така си стоят неносени . Искам без банели и разни там подплънки мънки

# 2 463
мацки, хелп. джин не пия, но трябва д акупя. гледам в брошурата няколко вида. този розов бикенс по-различен ли е от обикновения на вкус и ако да - плодов ли, какъв аромат има? и най-важно - хубав ли е розовият?

# 2 464
Долче, Леми, честити да сте! Здрави, усмихнати и доволни от покупките си!
Добре, че е Лидл за да разбера , че и аз всъщност имам имен ден- получих известие в плюса и "Тома неверни" провери в нета...верно било. Утре ще пазарувам и ще черпя със закъснение .
Морена, кое е това кисело мляко на Железница? За таратор обикновено взимам онова в синьо и бяло по 0.69, да пробвам това?

# 2 465
  • Sofia
Честито на новоизлюпените именици! Simple Smile

...
Морена, кое е това кисело мляко на Железница? За таратор обикновено взимам онова в синьо и бяло по 0.69, да пробвам това?
Ей го, Дени... да може да стане постоянен асортимент... ама и да си остане селско...

Преди време бяха в кутии, да. Но в последните години забелязвам, че доста дрехи, които преди бяха в кутии, вече са с едно парче картон ...
Еко опаковки...

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 18:54 от Morena

# 2 466
Честито на новоизлюпените именници! Simple Smile

...
Ей го, Дени... да може да стане постоянен асортимент... ама и да си остане селско...

Преди време бяха в кутии, да. Но в последните години забелязвам, че доста дрехи, които преди бяха в кутии, вече са с едно парче картон ...
Еко опаковки...
Ей ...как го отсвирих това мляко днес...чак ме е яд Simple Smile Simple Smile помислих че е някакво коремче от седмичните промоции ..Мерси Morena  - утре ще взема ,като ходя за обезкостен и бутчета ..пак Wink много нещо бързо ни вървят , за дюнери или  задушени на тигана с гръцките подправки и ориз с къри и фиде за гарнитура (..не знам как му е името на това - пилаф може би) ...

# 2 467
Някой вземал ли е от сиренето в кутия по 2 кг.?

# 2 468
Благодаря ви мацки, да ви се връщат хубавите пожелания! 😘
denyil, честито и на теб! И аз първо проверих в нета, после писах на домашните, да ме чакат довечера с подарък 😄 и си купих сладурска весела гривничка за настроение, в тон с шареното ми Лидълско гащаче. Между другото и едната от продавачките в магазина беше с друг вид шарен панталон от Лидъл 😎
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 13:49 от Lemy

# 2 469
Аууу, как си се издукисала Stuck Out Tongue Closed Eyes

Одобрявам, бравос Hug

И тия гащи ми се губят..

# 2 470
Денил, честито и на теб! Beers Добре правят Лидл, празници да има. Както казваше един познат преди време - всеки ден е нечий рожден ден, трябва да се празнува. Bowtie

Селското кисело мляко на мен не ми хареса. Има каймак, но вътре е водно на вкус, как ги изчислиха тези 4% масленост. Нашето подквасено мляко не изглежда така. Ако стане някога такова, разбирам, че закваската не е била добра.

Лемиии, уцели ме в сърцето с това синьо, много го харесвам!

# 2 471
denyil, наздравичка и на теб! Жива и здрава, слънчева и усмихната! Flowers Hibiscus

Лемиии, уцели ме в сърцето с това синьо, много го харесвам!
Понеже и аз се уредих с на Лемито гащаците, на дневна светлина са зеленикаКви, обаче слънцето ги прави много готини наистина! Blush

И тия гащи ми се губят..
Тет, ето ги в скрит текст. Мацето най-долу на снимката също е с тях.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 18:19 от Конти

# 2 472
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Честито на новоизлюпените именници! Simple Smile

...

Еко опаковки...
Ей ...как го отсвирих това мляко днес...чак ме е яд Simple Smile Simple Smile помислих че е някакво коремче от седмичните промоции ..Мерси Morena  - утре ще взема ,като ходя за обезкостен и бутчета ..пак Wink много нещо бързо ни вървят , за дюнери или  задушени на тигана с гръцките подправки и ориз с къри и фиде за гарнитура (..не знам как му е името на това - пилаф може би) ...

и аз често правя коремчета от тези промоции rotfImbo

# 2 473
Млякото уж си го бях набелязала за проба заради сиренето Железница . Него си купувам за баници и т.н.
Днес имаше доста намалено мляко от кофичките и сега ме е яд защо не купих да пробвам да си направя извара от него .
И да похваля заквасената сметана на Родна стряха .
Има ли я в постоянен асортимент ?

# 2 474
  • Пеликания
Ох, как обичам да пазарувам през седмицата. Днес успях да си взема от всичко, без постоянно да се блъскат в мен.
Розови домати, био краставиците, ловджийски наденички, кафява захар, редовното кисело мляко на Pilos, и реших да се почерпя с шоколадовия мус Grinning
Пастет от гъши дроб вземам почти всеки път. Миналата седмица гледам цената по етикет 1,39лв после на бележката - 1,49лв. Не ми се връщаше за 0,10лв. Днес реших пак да взема по етикет си стои 1,39лв, на касата излезе 1,49лв. и казах на касиера за разминаването, не че предложи да върне разликата, не съм се и разправяла, но поне да оправят етикета, от седмица стои така. Вие забелязали ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт