Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 294
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • София
Сис, ти втора среща искаш ли или не искаш?? Grinning Шака, шака! Не отричам, че така гледам Керем по принцип, като е гол… по-скоро съм така:

И не се смей много, че ти сто про ей така гледаш Еда вече два епизода откакто Ханде е къдрава:

# 692
Спасявайте се! Smile

# 693
  • София
Момичета, давайте още каквото има за гласуване, че ме хвана спортен хъс! 🤩Всичко си обрахме от Dizilah. Нямаше ли някакви "Златни пеперуди" или нещо подобно.
😍 Керем 😍 без потник... ох... 😍
Ой, не мога да не дойда за Едит: Бърборанке, чета и се смея! 🤣😅
Между другото тази Кара Севда щастливо ли свършва или има пълна драма? Знам, че е много известна, но да ме прощават феновете на ГГ - винаги гледа като умиращ лебед и говори мега драматично и това се смята за връх в актьорското майсторство! Уф, надявам се да не обиждам фенове! Така и не се научих да крия постове, това бих го сложила в скрит пост. 🙊
Ели, Кара Севда е прекрасен сериал. Изгледай го изцяло и тогава можем да коментираме. ГГ е невероятна в тази роля. Прекрасна игра направи. Не случайно сериала спечели наградата ЕМИ. Не бива човек да е предубеден.
Блага вест🌺 ❤️, опитах да го загледам, права си пак ще пробвам, трябва да си нацеля периода, може би! Наистина се извинявам на феновете, знам че жъне успехи сериала по света! Като двойка Неслихан и Кадир са ми много симпатични, но и на Фатих гледах само избрани моменти и пак харесах само Кадир! Даже, май от там ми тръгна това с еднаквия поглед и драмата в гласа и така си ми звучи и в другия сериал!
Ели, така е! Всеки човек си има определени разбирания и предпочитания. Аз се опитвам да се абстрахирам от това дали харесвам даден артист визуално или като човек. Гледам го как играе ролята си. Разбира се и на най-великите артисти в света не всички роли са им успешни. Но специално в този сериал и двамата с Бурак просто си паснаха и изиграха, според мен най-добрите си роли.

# 694
  • София
Гледам теории, че Серкан мисли, че детето е на Еда от друг мъж и затова гледа така накрая. Възможно ли е наш роботчо да си мисли такива неща?? Йок артък! Astonished

# 695
Гледам теории, че Серкан мисли, че детето е на Еда от друг мъж и затова гледа така накрая. Възможно ли е наш роботчо да си мисли такива неща?? Йок артък! Astonished
Какъв робот ще е, ако не си помисли това?!😛😏 Като знаем как ревнува Еда и от въздуха, има да търси, може и до Италия да отскочи! 😆
Малък Едит: Накрая ще е така, обаче! Сигурно е! Слагам пак този Керем, много обичам щастливи очи! А тук са много усмихнати и щастливи очите на Керем! 🥰

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 23:15 от Ели-mama

# 696
  • София
Ако талянец е таткото, нямаше наш’та 5 годишна госпоица да се казва Кираз, а Чилиеджа (от ciliegia - череша на италиански).

# 697
  • Кърджали
Ако бяха други сценаристи щеше да е възможно. Но Айше уж го е настроила да е логипен. Въпреки че като става дума за Еда всичкитв му настройки бъгват.
Ще.се пита кой е бащата. Но предвид възрастта на Кираз би трябвало много бързо да стигме до правилното заключение. Нали, едва ли ще си мисли, че Еда му е изневерявала в скрая на връзката им и детето е от друг. Щото при такива мисли, липно аз ще извадя правата лопата

# 698
Ако талянец е таткото, нямаше наш’та 5 годишна госпоица да се казва Кираз, а Чилиеджа (от ciliegia - череша на италиански).
Сигурно щеше да е точно Чилита и да обича паста! 😁
Ама този редактор ми идва да го ... пиша "л", то "к" излиза, ама ха...

# 699
  • София
Много им отива да се родители на тези двамата   
Прави ми впечатление, че откакто Ханде и Керем разкриха официално връзката си, сякаш се успокоиха и отпуснаха. Изглеждат много щастливи, непринудени, без да се крият. И двамата сякаш разцъфтяха и се разхубавиха още повече.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 23:31 от БлагаВест

# 700
Много им отива да се родители на тези двамата  

Уф, ама та и Еда/Хандето тука по бански! 😍😨Тази вечер и моите настройки се бъгнаха, Хандемии ми отнесе главата! 😍😍

А за външността на актьори, които играят като зверове изобщо и дума да не става! Едни от най-любимите са ми грозници, ама какви роли имат - ще кажа само Джак Никълсън!

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 23:30 от Ели-mama

# 701
  • Пришълец
Няма я Кукличка да ги изреди кадрите от фрага и да изкаже предположения кое след кое. Sweat Smile

Красива е Heart

# 702
  • София
Ели и аз харесвам такива по-нестандартни външо артисти. Например в Кара Севда аз бях влюбена в играта на Каан Урганджъоулу, в ролята на Емир,  мъжът на Нихан. Такава роля направи, че в един момент взе да ми се вижда хубав. Злодей, нооо какъв само злодей. С памук душата вадеше на Нихан.
От световните артисти аз съм влюбена в Робърт ДеНиро. Това е моят фаворит. Не е красавец, но пък така играе, че няма как да не го хареса човек.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 23:43 от БлагаВест

# 703
  • София
Линде, тук сме на едно мнение. И за Каан, и за Де Ниро. От един момент нататък Емир ми стана по-любим от Кемал и наистина се надявах да открие щастието си. Така и не можах да го почуствам като истински злодей, не знам защо. Имаше много силни и емоционални моменти - когато му казаха, че майка му се е събудила; когато малката му се усмихна и го нарече “татко” - нищо, че не беше нейният истински татко; когато блъснаха Зейнеп с колата и си мислеше, че ще изгубят бебето. И още, и още.

Иначе аз съм казвала кой е любимият ми актьор от световно известните - Джеймс Макавой. Класика. Не е красавец, но е чаровник. Simple Smile

Да се върнем обаче на нашата тема - тези двамата заслужават някой международен проект за платформа. Ще избият рибата. Trollface

# 704
  • Пришълец

Общи условия

Активация на акаунт