Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 728
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 990
…с еднаква тежест. Едно е 4 на ДР и 6 на класно, друго е 6 на ДР и 4 на класно. Освен това в наредбата за оценяване никъде не фигурира средно аритметично.

Напротив, при формирането на срочна оценка всички са с еднаква тежест, независимо дали са от домашно или контролно.

# 991
  • на пистата
Между другото 6  му е точно от присъственото обучение.И то на изпитване.

# 992
  • София
mmm, живо и здраво да е твоето дете Flowers Four Leaf CloverBalloonBirthdayChampagneGiftTadaTropical Drink !
Да има една изпълнена с много нови добри приятели, хубави емоции, радост и щастие нова лична година.

аз съм за интегрален изпит с надеждата, че така ще се спре ходенето на курсове, тъй като не можеш да ходиш по сто неща на курс, и може би най-накрая училището ще се върне в училище.
Дълбоко се съмнявам във всичко това. Няма да се спре ходенето на курсове, даже двойно ще се увеличи. Това, разбира се, ще пълни гушките точно на тези, които са ЗА такъв изпит и точно тук е отговорът защо са ЗА.
Освен по МАТ и БЕЛ, детето ще ходи на частни уроци и по предметите, по които a) има затруднения и му трябва допълнителни занимания или b) учителката му в училище не става за нищо.
Интересно как с подобен изпит ще се образуват баловете и дали ще се понижат спрямо сегашните. И как точно в едни и същи точки разпознаваш кое дете е по-добро по МАТ и Физика, да речем, от това, което е по-добро по БЕЛ и История. ..... Добре, че нямам второ дете!

Ние с Кали ще чакаме точките за оценки. Simple Smile
И процентите, и процентите! Те са ми най-важни JoyJoyJoy

# 993
  • Пловдив

И процентите, и процентите! Те са ми най-важни JoyJoyJoy

Нали учителят по математика я е научил да ги смята !
Sweat Smile

# 994
Ехеее, и аз да се похваля. Оформен е и всичко е 6, с изключение на петицата по история. Grinning Но тя не му е от любимите предмети, така че даже му е додал с една единица господинът. Отдъхнах си! Сега вече спокойно ще чакам резултатите.
Вече няма търпение за екскурзията, отсега преглежда какви дрехи ще носи, ходихме за плажна шапка, бански тип "хавайки" ( хотелът разполага с вътрешен и външен басейн) и други екстри.
На 2 юли ще им връчват свидетелствата на тържество във Военна академия. Подготвихме им албуми и подарък за класната. Абе големи вълнения ще са! Blush
Да е жив и здрав младежът на Mmm!

# 995
Нашият завършва с пълно 6. Положи усилия, никой не се е занимавал с него, заслужил си го е(утре го водя на ресторант, който си е набелязал отдавна). Дано и резултатите от НВО са очакваните, че брат му - десетокласник - се е поизложил 😂

# 996
mmm, да е честит рожденика, много да е здрав и да му се изпълнят желанията.

# 997
  • на пистата
Ооо и рожденик имаме.Да е здрав и успешен.
Покрай тая 4ка не отбелязах детето 😐
Моят на 2-ри отива на синьо училище и се връща на рождения си ден 07.07 ще ми се размине празнуването с приятелите му😁
Иначе и него го оформиха по всичко.5 и 6 и едно 4 по география.

# 998
  • София
mmm, да ти е жив и здра рожденника. Много щастие и успехи. Весел празник!

# 999
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, дами, надничам в темата с очакване за Новината....

Направих грешката да изпратя вчера сина на училище. Заместничката по биология решила да пусне контролна на 5-те присъстващи деца...Естествено те са вече тотал щета, на фона на матури и т.н. Напляскала им 2-ки и 3-ки и ги оформила чудно...Признавам, че ме хвана яд. Ако не беше отишъл, щеше да е с 5 за срока и 6 за годината...сега с 4-ка за срока и единствена петица. За мен си е чиста гавра от учителя...ама здраве да е.
Каквото му трябва е отличен.

# 1 000
mmm честит празник, здраве и щастие желая!
Явно няма да е днес, а така се надявах. Изнервих се допълнително от самото очакване. Сега понеделник наново.
С две петици завършва моя и все още неизвестни оценки по бел и мат, където чакаме точките от НВО.
Раздават им дипломите на 2ри, предният ден ще се черпят с класната. Вземем ли дипломата отиваме на море. Nature Sunny
Скрит текст:
Има ли майки на дърти години да са се хванали с 2ро висше? Имам магистратура, обаче не работя по специалноста. Записах това сухо счетоводство като много практична професия с която да си вадя хляба. Не ми се налага в момента да работя извън семейния бизнес и грижите по семейството, които са си бая. Чувствам се обаче зле и се чудя, голям резил ли ще е да се запиша отново ученичка.Sweat Smile
Моят на 2-ри отива на синьо училище и се връща на рождения си ден 07.07 ще ми се размине празнуването с приятелите му😁
малкият също ми е на седми Blush, миналата година изкара на школата в Оряховица празника си, тази година ще търсим торта на морето.

# 1 001
  • Бургас
mmm_ Да е жив и здрав роженика! Да има много успехи и да преживее едно незабравимо и весело лят !

# 1 002
При тия писания, че са били слаби работите, може и до понеделник да изчакат, хич не бързам:)

Удар, удар е получа...вместо на Оценки цъкам на Изпити и там пише 314, 317...

И аз!!!....24, 26.......Cold Sweat

# 1 003
  • там някъде...
Честит рожден ден на детенце! Успех в резултатите от НВО. Нека е здрав, успешен и слънчев.
В училището на сина ми ги оформиха още миналата седмица. Ядосах се на госпожата му по английски език, поряза всички накрая с нанесени оценки от 10 минутка в някакъв час през Април. Била забравила да ги нанесе оценките, естествено че не бяха от най-хубавите. Е, отчитам факта че и мойто диване не е силен по предмета, но... каквото такова... Ще чакаме...

# 1 004
valeria.k, изобщо не е резил, дори напротив. От една страна даваш пример на детето/децата, че се развиваш и усъвършенстваш, а не само изискваш, от друга - правиш нещо за себе си, което ще ти даде възможност да превърнеш работата в хоби. В последните  няколко години изкарах три следдипломни квалификации, на които, особено на последната, имаше доста по- зрели дами от мен. Предвид възрастта на набора е ясно, че не съм на 20-30 години😉.  Освен това, някъде бях чела, че развивайки мозъка, като учиш нещо ново, отдалечаваш заболявания като деменция и алцхаймер.

Общи условия

Активация на акаунт