Гобленарски раздумки - 147

• 55 998
  • 738
  •   1
Отговори
# 270

Много хубав този Дим. Аз не съм го забелязвала преди. /човече, което размишлява Smile /

Готова е градината:

# 271
  • София
Това е гоблен на Дименшънс, присъства и в моите бъдещи планове Grinning. Виждала съм много отшиви при рускините, страхотен е, Ето една снимка :

Това е новият ми уикенд проект. Оригинален комплект е и е на бледо синя панама. Ще снимам тази неделя. Започнах го, но съм ушила само половин конец и затова не съм се похвалила. Stuck Out Tongue Winking Eye

Бяло Цвете и твоята градина много ми харесва, но ще е по-нататък. А е толкова пъстър и свеж. Heart Eyes

# 272
Две барачки Grinning
Скрит текст:

# 273
  • sof
Четвъртък, и да се покажа, в настроение съм за семплер. Това е на Long Dog, извадих го от отдавна изчерпаната книга на Джулия, която ми "попадна" най-невинно в мрежата, "L'Arbre de Noe", самия модел се казва Rouge de Saxe и го започнах на 40ct Newcastle Zweigart в цвят "антично бяло", с конци DMC115, които купих в Бг, и явно наистина не внасят хубаво качество в родината, защото в една нишка ми "потъва" и шия в две нишки на 40ct, моля ви се; а как ми "опършивяват" крайчетата на нишките...минах на по-къси дължини, отколкото ми е обичайно. Имаме зайче, разпознах го, същото е включено и в Pilgrim, който ших в изолацията.

Благодаря за компанията, да знаете, че ви следя и "полезвам" бутончето.

# 274
За конците и аз си мисля, че се внасят всякакви некачествени. Доста отдавна на етикетите на ДМЦ, които се продаваха при нас, пишеше "за продажба извън ЕС". А и някои други продукти съм купувала извън България, не са точно еднакво качество  Sad

# 275
  • на Мелмак
За съжаление не са само конците.

# 276
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Четвъртък, и да се покажа, в настроение съм за семплер. Това е на Long Dog, извадих го от отдавна изчерпаната книга на Джулия, която ми "попадна" най-невинно в мрежата, "L'Arbre de Noe", самия модел се казва Rouge de Saxe и го започнах на 40ct Newcastle Zweigart в цвят "антично бяло", с конци DMC115
Скрит текст:
, които купих в Бг, и явно наистина не внасят хубаво качество в родината, защото в една нишка ми "потъва" и шия в две нишки на 40ct, моля ви се; а как ми "опършивяват" крайчетата на нишките...минах на по-къси дължини, отколкото ми е обичайно. Имаме зайче, разпознах го, същото е включено и в Pilgrim, който ших в изолацията.
Благодаря за компанията, да знаете, че ви следя и "полезвам" бутончето.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile видях го. и заека разпознах. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
не съм ти казвала, но всеки път, когато покажеш някой семплер, ръцете ме засърбяват и ми идва веднага да "бодна" и аз нещо такова. после ми минава, но някой ден... ех, някой ден...
Simple Smile

какво пише, че снимката е малко неясна?

# 277
  • sof
St. Dobri, благодаря ти, чиста Поезия, и без помен от религиозни изявления, за това ме привлече идеята, авторката се вдъхновява за тези симпатични безмислици и от относително съвременни личности. Освен снимка не се сещам как. Ella Wheeler Wilcox, забравих да кажа, че книгата е публикувана когато са живели във Франция, и е на френски, но ти вярвям светиш с нас...

# 278
  • Пловдив
Събота е вече, ама вчера разгънах "чаршафа" за снимка. Още малко ми остава:

# 279
St. Dobri, благодаря ти, чиста Поезия, и без помен от религиозни изявления, за това ме привлече идеята, авторката се вдъхновява за тези симпатични безмислици и от относително съвременни личности. Освен снимка не се сещам как. Ella Wheeler Wilcox, забравих да кажа, че книгата е публикувана когато са живели във Франция, и е на френски, но ти вярвям светиш с нас...

признавам, ново ми е. но ще чета Simple Smile
https://www.goodreads.com/author/quotes/186471.Ella_Wheeler_Wilcox

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Цитат
One ship drives east
and other drives west
by the same winds that blow.
It's the set of the sails
and not the gales
that determines the way they go.

Ella Wheeler Wilcox

# 280
Това е гоблен на Дименшънс, присъства и в моите бъдещи планове Grinning. Виждала съм много отшиви при рускините, страхотен е, Ето една снимка :

Това е новият ми уикенд проект. Оригинален комплект е и е на бледо синя панама. Ще снимам тази неделя. Започнах го, но съм ушила само половин конец и затова не съм се похвалила. Stuck Out Tongue Winking Eye

Бяло Цвете и твоята градина много ми харесва, но ще е по-нататък. А е толкова пъстър и свеж. Heart Eyes
Много го харесвам, имам свалена схема , мисля да си го комплектовам аз.Ще се радвам да споделяш етапи!

# 281
  • София
Добро утро мили момичета! Отдавна не съм се включвала в четвъртък, та сега да покажа:
Това е етапче от съботно-неделния проект. Много бързо и леко върви до момента, удоволствие е да го шия:

И едно набързо завършено недоразумение с мъниста:

# 282
на мен недоразумението ми харесва. Simple Smile небето, морето, палмите. всичко е много нежно.
а какво трябва да е съботното в готов вид?

# 283
Това трябва да е канала на Дим, който обсъждахме преди няколко дни.
Много хубава начало и много нежни цветове Heart Eyes.
И на мен ми харесват папагалчетата Hug.

Харесва ми и на Динков новия семплер, ама 40 каунт....ти си герой! Ползваш ли лупа и не се ли уморяват очите?

did_tag, направо си на финал, много е хубав!

Ето етапче и от мен :

# 284
  • Карлово

Малък напредък

Общи условия

Активация на акаунт