Съвет относно дългогодишна връзка

• 14 172
  • 441
  •   1
Отговори
# 75
Не ми допада, че може да ти е баща, че не ти дава ясни отговори и че те купува с осигуряване на квартира и жилище.
45 са 45, както и 25 са си 25. Както и 5 години без развитие са 5 години без развитие. Независимо чия фирма какво била платила и чий служител какво бил казал. Същественото е, че лично нищо не е направил.

# 76
  • София
Хайде и от мен една история - любимият ми братовчед, с който израстнахме заедно, се ожени късно. Имаше дълги връзки, нито една от тях не се оказа с Нея. А изглежда страхотно и е с престижна професия.
На 45 срещна Нея - точно 20 години по-млада. След 2 години се ожениха. Уточнявам - ожениха се, защото той живее в САЩ и това беше начинът да отиде и тя. Минаха през всеизвестните там проверки и чудеса.
На теб тази история ти харесва, защото облагодетелстваният е твоят братовчед. И не само той, не са се оженили и тогава да изникне шанса да заминат. Схващаш ли разликата?
Ако ставаше дума за твоя дъщеря и мъж с 20 години отгоре - ще бъдеш ли толкова възторжена?

# 77
Не ми допада, че може да ти е баща, че не ти дава ясни отговори и че те купува с осигуряване на квартира и жилище.
45 са 45, както и 25 са си 25. Както и 5 години без развитие са 5 години без развитие. Независимо чия фирма какво била платила и чий служител какво бил казал. Същественото е, че лично нищо не е направил.

Годините са статистика, състоянието на тялото е духа - нещо различно.
Разбира се, че е направил нещо за нея - като мъж с добър житейски опит знае, че за една жена сигурността е нещо много важно. И се е опитал да и я осигури чрез апартамент на нейно име, който тя да задържи без значение какво ще се случи с връзката им. Не като някои наши новобогаташи, които купуват на дамата до себе си разни неща, но на свое име Grinning
И защо пък връзката да няма развитие. Има, може да не е по нечии стандарти, но има - задълбочава се привързаността, уважението, споделеността между двамата, както и възприемането им като двойка от роднински и приятелски кръг.
А детето може би наистина е въпрос само на време. Откровен, спокоен разговор би бил добра идея. Май повечето мъже не обичат да говорят конкретно, защото това е твъъъърде ангажиращо, но с мило настояване може и да стане.

# 78
Разсмях се като прочетох "високите" форумни стандарти как на 45 му е късно за баща и трябва веднага да се хвърля да опрашва, защото вече е презрял. Живяла съм в Италия и там такива "висоти" няма, особенно за мъжете Wink Мъж стигнал до 45 е ясно, че не му е фикс идея и първа мечта да е татко. Въпросът е иска ли въобще да е такъв, ако това е твоя мечта. Приемам за нормално не всеки да мечтае и иска да е родител. Не смятам, че правенето на дете е израз на любов към половинката.
И твоята ендометриоза не мисля, че е притеснителна, с моята забременях от раз след много лекарски приказки и плашенки и рев.  Забременях на 30.
Въобще не смятам, че с апартамент на твое име гледа да си откупи нежеланието за дете. Не е малоумен, че апартамент на твое име няма да те спре да го напуснеш и то барабар с апартамента. Просто е мил и грижовен жест към теб.

Силно обаче ме притеснва възрастовата ви разлика. Сега на 45 ти е малко секса, а за годините му 2 седмично му е ок /примерно/, а какво ще е като е на 55 или на 65? Ти все още ще си млада и с либидо, което иска повече и качествен и горещ секс. 45 годишна жена си е млада жена с потребности даже по-големи от млада жена, а 65 годишен мъж ми се вижда вече деденце. Извинявай ако това те обижда. Ти мислила ли си за тази разлика? Как ти се струва това за годините напред?

И аз мисля, че е добре да поговорите спокойно - иска ли въобще деца, какво мисли по въпроса, кога според него е време да се случи това. Доколкото разбирам тук говорим за бизнесмен и то на висок пост - няма как това да е вятърничев човек, дотикал до там без да притежава определени качества и едно от тях е умението да планира.

Ако имам притеснение е, че той може въобще да не иска деца, а ти искаш. Ако съм права трябва да знаеш и да вземеш своите решения. 

# 79
  • София
Иска секс и бебе, тук и сега.

За след 20 години да не мисли, че няма нищо там.

# 80
  • София
Леле, сигурно затова се ходи на пластични хирурзи - защото духът го няма. Това хормони, това износване на органите....бошлаф работа. (къде ми е ритащата от смях емотиконка)

# 81
На 65 който си може, си може, а който не може - той и на 27 може да не става.

# 82
  • София
Абе, не се надайте много да ви кажа.
Някои девойки си мислят, че все ще е така, ама не е.
И на 65 не е като на 25, да не си мажем очите.

# 83
На теб тази история ти харесва, защото облагодетелстваният е твоят братовчед. И не само той, не са се оженили и тогава да изникне шанса да заминат. Схващаш ли разликата?
Ако ставаше дума за твоя дъщеря и мъж с 20 години отгоре - ще бъдеш ли толкова възторжена?

Какво значение има дали ми харесва историята Blush Дори не съм казала, че ми харесва, само я разказах.
Важно е да харесва на участниците в нея. Иначе схващам разликата, да Grinning
От Вашите думи излиза, че и двамата са "облагодетелствани". Хм, на мен ми звучи добра идея да е така във всяка връзка. Отделно от това, тя не умираше от желание да живее в Щатите, отиде заради него. Те живеят и тук, и там, неговата (а и нейната) професия го позволяват.
Имам дъщеря на подобни години. Може би не бих била щастлива в началото, защото да, 20 години е сериозна разлика. Но щях да се опитам да разбера дали детето ми е щастливо. Ако е - няма да се бъркам, това е нейният живот. А какво е подготвил той, никога не знаем. Стига сме мислили толкова в перспектива, защото идея си нямаме какви са реалните ни песпективи. Моя позната, омъжена за мъж с 22 години по-голям от нея, почина от рак на 40, отнесе я за година. Никога няма да забравя как плачеше и нареждаше той - не беше планирано така, аз трябваше, аз... Съдбата е пълна с изненади, а тук някои за секса след 20 години са седнали да мислят.
Хайде да се опитаме да сме по-спокойни и повече дами, какво ще кажете?

# 84
  • София
Какви 20, не за 10, за след 5 ще мисля, при все, че днес не е на дневен ред.

# 85
На 65 който си може, си може, а който не може - той и на 27 може да не става.

Като си права, права си. Все ми е пример как приятелка на бабите ми около 75 годишна ги черпи, че мъжът и вече спрял да иска секс всеки ден. Смееха се, че си е намерил млада любовница на 70, а тя се хихикаше, че и нея ще черпи - толкова и било писнало.
Но случаят тук не е такъв, от сега на този фронт куца.

Lida R., секса е важен във взаимоотношенията на една една двойка. Ако там нещата се разминават следват и други разминавания. И попоживели сме - били сме на 25 и сме правии секс с 25 годишни, били сме и на 45 и с по-старички сме правили. Разлика има момиче и то съществена. За себе си не бих приела недостатъците, които носи такава голяма възрастова разлика.
А кой кога може да се разболее - това си е божа работа. Много неща може. Не може всичките да предвидиш, но базисните е глупаво да си затваряш очите.

# 86
Купил и е апартамент (в България), но в момента живеят на квартира. Той има седем апартамента, но иска да купи на момичето, че един ден, като се пребере в Италия да има къде да остане той(но не намирам вече мнението). Оказва се, че е купил в България, не в Италия. Цялата тема е такава измислица, че няма накъде.

# 87
  • MI
Средната възраст на мъжете в Италия за ставане на баща е около 34 години, горе долу колкото и за женене. На жените - малко над 31. И да, вярно е, защото аз станах на повече години, не поради липса на желание и да, повечето майки са поне малко по-млади. Мъжът ми е на 45, последен от всички негови приятели на около тази възраст стана баща преди две години. Има двама дето още нямат, но те и не искат. Та толкова с то в Италия е така. Всичко е възможно, но просто да му е наистина рано и да се събуди след две години е много по-малко вероятно, отколкото да не поиска никога.

# 88
Средната възраст на мъжете в Италия за ставане на баща е около 34 години, горе долу колкото и за женене. На жените - малко над 31.

Това го гледаш в някакъв статистически документ ли? Или се базираш на своето обкръжение? Защото в медицински статистически документ бях гледала точно, че в Италия средна възраст за първо раждане е 36 години. Същата бе и в Испания, което силно ме изненада, защото на база на моите познанства там доста по-рано бързат за деца.

# 89
Не мисля, че статистиката има особено значение в случая. Мъжът не дава отговор. След 28 реално не е отговор, защото авторката не иска да чака дотогава. Комуникацията куца или умишлено е спъвана.

Общи условия

Активация на акаунт