Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 595
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Къде има вкусни мекички?
Луксозни мекци има и на Главната.
https://m.facebook.com/mekitsaplovdiv/

# 466
Къде има вкусни мекички?
На Филипово има мекичарница, точно на кръстовището е. Само това правят, много са готини.

# 467
Здравейте, можете ли препоръчате доставчик на интернет и телевизия, без да са обвързани с дългосрочни договори?

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 18:38 от zivka

# 468
  • Пловдив
Ще повдигна питането за джапанки Ипанема - дали има щанд в Марково тепе в момента?

# 469
  • Пловдив
Здравейте, можете ли препоръчате доставчик на интернет и теливизия, без да са обвързани с дългосрочни договори?
Coolbox! Изключително доволни сме. Не се подписва договор. Ако, например, ще отсъстваш няколко месеца, можеш да се обадиш и временно да го спреш и да не плащаш. Интернета е супер. Тв не гледам, но има опция да си връщаш до седмица назад. Задължително ти дават и домашен телефон в пакета.

# 470
  • гр.Пловдив
Здравейте, имам няколко въпроса:

1)търся фирма извършаваща услугата  шлайфане и  полиране на стълбище от мозайка.

2)от възрастна жена имам останали дрехи, които са почти нови. Идея на някой да са в помощ и да има нужда от такива? Дом, организация, физическо лице или тнт? Всичко е изпрано и сортирано от мен. Поемам и ангажимент да ги транспортирам и до място.

3) пак от тази жена имам останала стара покъщнина. Та ако някой го интересува и има нужда - да пише. Пак идеята ми е да помогна на някой в нужда.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 09:18 от smarfietka_

# 471
Познавате ли съвестен служител от офис на Виваком,да ме насочите?
Ще преподписваме договора на група за телефони,но усповията,които ми предлагат са неизгодни и не ме устройват. Отделно ги чакаме напразно да ни се обадят с оферта. Не мога да повярвам,че Виваком не иска да задържи дългогодишни лоялни клиенти.
Моля,пишете ми на ЛС

# 472
  • Пловдив
smarfietka_ попитайте дали имат нужда в някое звено, което поддържат
https://www.facebook.com/dbmplovdiv/

# 473
  • Пловдив
Някой да е ползвал услугите на салон Алегрия в кв.Трасия, Оазис 5?

# 474
  • Пловдив
Да аз съм много доволна от козметичката а утре съм на педикюр....

# 475
  • Пловдив
за козметичката питах, мерси Simple Smile
Какви са цените за маникюр? Правила ли си?

# 476
  • Пловдив
за козметичката питах, мерси Simple Smile
Какви са цените за маникюр? Правила ли си?
Аз не съм,но моя приятелка прави миналата седмица и остана доволна 25 лв струва маникюра а 35 лв е педикюра,специално за козметичката беше пуснала доста добри оферти в Грабо,аз ходих без оферта и останах хем доволна хем изненадана от добрата пакетна цена.

# 477
smarfietka_ , до преди Ковид-а, в старческия дом на Коматевско сме носили дрехи от починали роднини( че в БЧК, нещо им се нацупиха, в църквата искаха бележки от химическо). Вещите, уви не можахме да намерим къде и затова викнахме фирма да почисти( предполагам, че те са им намерили място- имаше доста запазена посуда, ел.уреди и  мебели).

# 478
  • в сърцата на децата <3
smarfietka_, ако искаш може да се свържеш с фондацията на Лео Кадели, там нон-стоп има нужда от всичко.

# 479
Може да се свържете с фондация Рето
https://retobulgaria.org/
За излишните неща,не знам какво приемат,но е за добра кауза

Общи условия

Активация на акаунт