В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 842
  • 787
  •   1
Отговори
# 465
Къде в града мога да си принтирам бебешки карти на картон?
Идеята е,че аз си ги рисувам и няма да принтирам някакви големи количества, а само за мен и предполагам на повечето места биха ми отказали…говорим за около 20 бр. такива карти

Изображението е илюстративно Simple Smile

Аз принтирам в ДизАрт до математическа

# 466
  • Велико Търново
,

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 06:44 от siska79

# 467
Здравейте, момичета Simple Smile Може ли да ми препоръчате гинеколог за дете на 7 години? Благодаря Simple Smile

# 468
Да попитам като "съседка" на ДизАрт ще може ли да ми направите на 2 тениски надпис?
За ДизАрт не знам дали правят, но препоръчвам ludamoda.com . Правят и тенсиски с надписи по избор на клиента, в Дебелец са.

# 469
  • Велико Търново
Да попитам като "съседка" на ДизАрт ще може ли да ми направите на 2 тениски надпис?
За ДизАрт не знам дали правят, но препоръчвам ludamoda.com . Правят и тенсиски с надписи по избор на клиента, в Дебелец са.

Благодаря!

# 470

Благодаря!

Идея си нямам, но и мисля, че не съм виждала мостра

# 471
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате детски гастроентеролог? Още не съм сигурна дали ще трябва наистина посещение, но да имам някаква представа.

# 472
За детски гинеколог не знам точно, но аз харесвам Дария Ганчева. Млада е, мила е...

# 473
Здравейте, препоръчайте ми добър педиатър, очаквам бебче скоро.

# 474
Препоръчвам д-р Мирелла Богданова. Много е отзивчива и внимателна. Hug

# 475
  • Велико Търново
Здравейте Simple Smile
Знаете ли какво е работното време на зъболекарските кабинети, които са от горната страна на стадиона? Ще си правя панорамна снимка.

# 476
Здравейте Simple Smile
Знаете ли какво е работното време на зъболекарските кабинети, които са от горната страна на стадиона? Ще си правя панорамна снимка.
Рентгена работи от 9 до 17 ч. с почивка от 12 до 13ч.

# 477

Др Лора Камбурова в поликлиниката

# 478
  • Велико Търново
Тъй като много отдавна не съм влизала в залата на МДТ "Константин Кисимов", моля да ме насочите към местата, откъдето се вижда най-добре.

# 479
  • Велико Търново
Тъй като много отдавна не съм влизала в залата на МДТ "Константин Кисимов", моля да ме насочите към местата, откъдето се вижда най-добре.
Средата на залата -7,8,9 ред.

Общи условия

Активация на акаунт