Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 33

• 25 713
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Аз познавам жена с име Дженка. Понеже съм го чувала от детството си, не се бях замисляла, че е странно.

# 676
  • София
Мартинес - малко име, на дете, с българска фамилия.

# 677
Вихър
Глория-Анна-Екатерина (досега не бях срещала българка с три собствени имена)
Фросина
Нарцис (мъж)
Кирила (не бях го срещала в женски вариант)
Маруша
Роберто Палабоюков
Метко
Андроника Ръжданова
Асима Костова
Силвион
Велемира
Виделина Куршумова
Воля Кънев
Галатея
Иванела
Иванета
Ивиана
Йонита
Люлин
Мариника
Палма Тараланска
Палмира
Розинела
Светомир
Стратимир
Темислав
Фаня Рабчева
Феня (дама)
Юлита
Цезарина
Яника

Фамилии - Трионджиев, Маскръчки, Светулков, Кобуров, Букорещлиева, Гащарова, Офицерска, Цариградска, Сучков, Пепеляшев, Чемширов, Чехларов, Кривиралчева,

# 678
  • Крайбрежен район
Вихър и Светомир и аз познавам. Иванела е доста често срещано име. В нашето училище всяка втора се казваше така.

От мен едни:

Йониян
Адеан
Деница Ивана

# 679
Аз мислех за Кирила за дъщеря си Simple Smile
Но името е просто остаряло. Имало е бая Кирила и Кера по времето на баба и дядо, 30те години на миналия век.

Чувала съм Робърт и Кевин по площатките в София Simple Smile

# 680
Венислава

Светломир

баба Матка

Рачко Рачев

# 681
Познавам една Кирилка - младо момиче и я е срам да си каже името. Явора, Ясена, Асена, Методия... Някои имена не са ок, когато просто се добави едно -а отзад.
Венислава също познавам.
А трите собствени имена са супер. Така хората не биха се чудили толкова много какво име да дадат на детето си, направо всички възможности и готово. Joy

# 682
И аз познавам младо момиче Кирила, беше ми съученичка. Явно съм свикнала с името, защото ми се струва съвсем нормално.😀

Покрай Юлита и Йонита се сетих, че преди много години (бях в детската градина😀) познавах една Йолина. Не че е чак толкова странно името, но не съм срещала друг човек с това име.

# 683
Венислава

Светломир

баба Матка

Рачко Рачев

Дядо ми лека пръст се казваше Рачо Рачев , а комшията му беше Светломир. На ММ баба му е била Мата.

# 684
Светломир ми звучи приятно, не го намирам за странно. Но аз и си харесвам имената с този корен. За сина ни при краткото обмисляне на алтернативи на името, което си бях харесала още като ученичка, Светослав беше много напред в класацията.

# 685
  • Най-красивата страна
Виделина,Велемира,Воля,Светомир-все стари славянски имена ,харесват ми.
Фросина е от Ефросина,Андроника,Галатея,-стари гръцки имена
Мариника -румънско

Сърна-младо момиче.

# 686
  • Крайбрежен район
Сетих се за едно момче, което познавам Даниъл Стоянов.
Представям си майка му като се ядоса как му вика "ДаниЪлеееее". JoyJoyJoy

# 687
Това с ДаниЪл е умопомрачително. Децата му някой ден ще са ДаниЪлов или ДаниЪлова.

Сетих се за Тони Плюнков. Това име помня от стария телефонен указател на София.

# 688
Ние в града имаме един Никълъс на 4-5 годинки, майката редовно се дере по улиците - Никълъсьееее, спри мама... Та децата Никълъсови ще са.

# 689
  • Крайбрежен район
Ние в града имаме един Никълъс на 4-5 годинки, майката редовно се дере по улиците - Никълъсьееее, спри мама... Та децата Никълъсови ще са.

Ох ще се напикая от смях. JoyJoyJoyJoyJoy

Последния път като си ходих в моя град чувам една съседка се развикала от терасата "Габчооооо, със Стивънчо и Майкълчо ли си мамо?" Joy Бъдещите кланове Габриелови, Стивънови и Майкълови. Dizzy FaceSatisfiedJoy

Общи условия

Активация на акаунт