Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 37

• 49 085
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
За запушването и пъпките съм писала и преди- наистина зависи от съставките, към които реагира специално твоята кожа, може един продукт да ми допада, а други да не могат да го носят (ех, Лореал, враг мой…). Живанши prisme libre е един от любимите ми, но със смесена към мазна кожа няма да се разбере. Everwear ми идва изсушаващ- но на по-мазна кожа може да се държи добре. Иначе издържа цял ден, но определено имам по-успешни откъм финиш. Нека дамите се изкажат за другите за матиране, не знам къде се бутам да давам акъл за по-мазна кожа Sad.

# 451
Ти си безценната ни енциопедия Heart
И аз за Everwear си мислех.

# 452
Напоследък доста разглеждам  Physicians formula. Толкова симпатични ми изглеждат нещата, искам всичко да тествам. Някой пробвал ли ги е ?

# 453
  • Sofia
Напоследък доста разглеждам  Physicians formula. Толкова симпатични ми изглеждат нещата, искам всичко да тествам. Някой пробвал ли ги е ?

Butter бронзъра е уникален, препоръчвам на 100 %, и спиралата с червената опаковка е доста добра.

# 454
Относно по-мазната и комбинирана кожа, вчера започнах да използвам DW-Fresh nude и се държи изключително добре. Фиксирах го с фиксиращата пудра на MUFE и не мръдна. На моята комбинирана кожа се държат добре следните любимци-TF-Born this way, KVD-Lock it, Fenty-Pro filter. Ако някой има комбинирана кожа, може да ги пробва първо на отливки. И при мен ако във ФДТ има масла, започвам с пъпките…

# 455
  • софия
Fenty pro аз си го мажа на нормална към суха кожа и ми харесва.
Видях тези дни в douglas CC наIT соsm. За мен е нов, но може би за вас е познат и изпробван?
Много обещания за плътно покритие и anti age. Имате ли опит и мнение?

# 456
Аз имам на IT-CC, което матира и съм доволна. Сравнително трайно е със средна покривност.

# 457

Прекрасна, писали сме назад за тях, че и с ФДТна съм се показвала и тук, и в Инста, но накратко:
За дрогериен the healthy foundation много ми хареса, ползвах моя като кънсийлър (беше ми светъл) и се държеше чудесно. Ако се абстрахираш от миризмата на боя и тъпия апликатор. Бронзърът им ми е на сърце, не се цепя от колектива тук, за мен е наистина един от най-сполучливите изобщо и съм го подновявала 2 пъти в същия цвят. И имаха страхотна очна линия в странна форма, помня и спирала (май беше като листо?!), но те не са по темата.

# 458
Здравейте, да ми препоръчате хубав коректор, който да не се събира във фините линии под очите? Мерси!

# 459
  • софия
Като сме в зона под очите, намислила съм да взема BB на Еrborian като база. Или същото СС? И двете препоръчват като  подходящи, но BB като че ли е по-подхранващо, повече мултифинкционално?

# 460
Здравейте, да ми препоръчате хубав коректор, който да не се събира във фините линии под очите? Мерси!
Аз съм изключително доволна от Urban Decay- All nighter. Разнасям го с пръсти под очите и не се събира, разбира се трябва зоната около очите да е добре хидратирана. Също се разнася добре с гъбка ( суха ).

# 461

А сетваш ли го с пудра?
В момента въртя три коректора - Течния камуфлаж на Катрис, Худа и Тарт Шейп тейп. Сетвам с Hourglass. Нито един не ми се събира.

# 462
  • София
Търся мнение конкретно за тази основа, досега не съм ползвала тяхна,пък виждам, че ги хвалите, нито пък съм ползвала конкретно такава зелена на цвят против зачервявания. (аз имам такива от розацея). Та, добра ли е?

# 463
Мили дами, къде мога да намеря капки за потъмняване на ФДТ? Счупих се от ровене и никъде няма наличен по сайтовете. Оказа се, че имам поне 2 ФДТ, които са ми по-светли, което мислех за доста трудно, предвид че съм Снежанка.

# 464
Мила, ако ти се трошат пари виж Cover FX; ако искаш бюджетна алтернатива- NYX имат капки.

Общи условия

Активация на акаунт