ВМ НВХ - ръфам пражоли и стягам крачоли - 7 част

• 20 340
  • 380
  •   1
Отговори
# 30
Стана ми интересно за морковите и се поразрових - ми те били доста въглехидратни - 8%. Shocked
Момичета,споделете - какво закусвате?Тая част от менюто много ме затруднява. Wink

# 31
  • Варна
Моков туряй, полезен е. А супата съдържа морков и лук, барабар с пилешкото и магданозя.
1 морков от 60грама, да речем един средет морков да тежи толкова е:
23 калории
5,6 въглехидрати, от които 1,6 фибри и 2,6 захари, 18,7мг калций и 181.8 мг Калий.
Аз го добрявам, полезен е. Прото не бива да се яде в големи количества.

Целулоза.. Зеленчуци, плодове, пълнозърнести хлябове...
Зеле - много, ленено семе... Броколи, всякави зелени работи - спанак, лапад, маруля, зелена салата... Чакай помисля още где... Леща и бобо, но те се ядат в нашто диета извънредно рядко и по малко...
Влакнини.
Да променим начина си на хранене – нуждата от целулоза

Последна редакция: вт, 24 окт 2006, 17:32 от небесна красТавица

# 32
 Shocked Shocked Shocked е аз кво тогава трябва да ям бре???
Тонимирченце- питах, щото "касапина" дет ме разпори каза да избягвам целулоза колкото мога повече време  Rolling Eyes
е около месец де...
  bouquet Небесна...голямо благодарско иначе

# 33
Небесна - Благодарско!
Значи държим моркова в много салатените дни! Че то само на зелено кара за ден два се кара, ама получавам слабост в коленете от повече!
Да ви се оплача - днес за малко да ми саботират Рибката за вечеря! И то собствената ми майка! smile3512
Значи къде обяд и казах да извади филето от фризера. Прибарам се аз наточена, лигите ми текат за рибка и салатка, грабвам тигана, и..... що да видя - тя рибата лед!  Ами сега?
Да я слагам в топла вода не става (ще се скашка) да я рамръзявам в микровълновата не ща, че почти се готви там..... Абе драма! А на мен ми яде риба.....а баба забравила да я извади като и казах. След много мърморене, склоних малко в Мв да я размразя и после я готвих. Абе хапнах, от глад няма да се затрия, ама ентусиазма беше друг, и май не беше чак толкова вкусна както си я представях  newsm78

# 34
  • Варна
Евридиче, никакво зеле не тряба да ядеш значи. А другите работи по мъничко, понякога няма да повлияят навярно. Тъй ми се струва.
Значи яж зеленчук в малко количество. Краставица, домат - сякаш е чудесно.
Ти сега не диетуваш, нали?
Пожелавам оздравяване и пре-много оздраве!

Слави, рибите не са това, което са!  Crazy

А на мен ми отмениха изпита за след месец и се вайкам сега... И продължавам да уча де..

# 35
Ех, аз като рекламно лице на това хранене, трябва да ви навестявам по-често Crazy След двуседмична почивка(без качени килограми) пак съм на линия Grinning Само това с водата не мога да го правя, 1 чаша на ден ми е максимумът Sad

# 36
Тая работа с водата и на мен не ми се получава нещо - вчера пих,пих и накрая се оказа,че сим изпила само половин литър. Rolling Eyes
 Аз да ви се оплача - моя мъж е голям саботьор.Пица му се дояло снощи на човека - голяяяма и въглехидратна/неговите думи,като го попитах каква ще си поръча/ #Cussing out.Та аз дърпах една суха пилешка пържола+задушени броколи,а той пица,пък и с биричка си я прокарваше човека. smile3511
 Оплаках се.
 Закуската ми днес - ябълка+1/2 кофичка кисело мляко.
 Я да питам,част от водата може ли да се замени с билкови чайчета?

# 37
Евридиче, никакво зеле не тряба да ядеш значи. А другите работи по мъничко, понякога няма да повлияят навярно. Тъй ми се струва.
Значи яж зеленчук в малко количество. Краставица, домат - сякаш е чудесно.
Ти сега не диетуваш, нали?
Пожелавам оздравяване и пре-много оздраве!

Не-засега...имам още няколко дни (май до края на седмицата беше) и почвам сначале ...и с хлебеца да видим каква война ще водим да го спирам пак,че   #2gunfire
Значи си карам добре аз-супичката си е екстра и без това махам от вътре квот не ми хареса  Laughing

# 38
включвам се и аз, ако може bowuu
от понеделник пак почнах тази диетка.
днес ще ям пилешко филе със салатка за обяд, а за вечеря телешко със салатка.
Ако ми пригладнее сиренце, между храненията Embarassed
за два дни кантара показ -2, а на см от ханша -1, нещо ми е странно, преди първо на см бях, после килцата newsm78

# 39
Добро утро!
Преди да сгазя лука да питам - зеле прясно готвено за вечеря може ли?

# 40
  • Варна
Може, само да го сготвиш с по-малко мазнини по разбираеми причини. В манджата не можеш да премериш точните грамове мазнотия, затуй с минимум мас.  Peace
Добре дошел, Мюриель! Радост за моето очо!  Hug

# 41
До колкото разбрах може пък и месце можеш да добавиш и е супер вечеря поне за мен Peace
И на мен това ми се хапва но пуст мързел не ми се занимава,а и децата нещо не го харесват та още се чудя ама много ми се яде.... Crazy

# 42
Ама и без тоза по мазно не си падам!
То и мойто дете не си пада по зеле, ама ще му измислим нещо бързо.. Няма 100 манджи да готвя на всеки да угодя.... де!
А мъж ми се оказа голяма подкрепа - навит е и яде това дето аз ям, само от време на време добавя малко леб ако не му стигне!

Още една питанка - кокосово мляко може ли? Дояло ми се е Тайланско зелено пиле къри, и само кокосовото мляко май не е много за одобрение там?

# 43
  • Варна
 Shocked Тайландско зелено какво?
Кокосово мляко. Това какво животно е? Остави го на туземците!!

Coconut milk, canned - 100g

Calories        197      ( Kilojoules 823 )
Total Fat   21.3 g   33%
   Saturated Fat   18.9 g   95%
Cholesterol   0 mg   0%
Sodium         13 mg   1%
Total Carbohydrates   2.8 g   1%
   Dietary Fiber   -   0%
   Sugars   -   
Protein           2 g   
Calcium            18 mg   
Potassium   220 mg   

# 44
  • Варна
Дояло ми се е Тайланско зелено пиле къри, и само кокосовото мляко май не е много за одобрение там?
Туй даже не мога да си го представя как изглежда?
А киви ще ям днес-не мога да открия въглехидратите, в сайта на здравословно хранене има само калориите-ще търся да не е мн меко и сладко кивито-ще летя, трябат ми крила,
Моля въглехидратите ако обичате-честно знай ли някой колко са newsm78

Общи условия

Активация на акаунт