Професията - какво харесвате най-много в нея?

• 6 024
  • 82
  •   1
Отговори
# 15
Най-много харесвам фактът, че уча нови неща всеки ден. Юрист съм. На добри и интелигентни хора не разчитам

# 16
Навремето смятах, че образованието ми и в частност - професията, ще ми осигурят кръг от умни, интелигентни и добри хора, сред които да работя и живея.
Живяли сме с една и съща заблуда. 🙂 Аз също съм юрист.

caprice , ха-ха! По-добре късно, отколкото никога! Rolling Eyes

Най-много харесвам фактът, че уча нови неща всеки ден. Юрист съм. На добри и интелигентни хора не разчитам

Туй ще е до време.
Като цяло професията ни е скучна и суха. Поне на мен не ми допада, ама едно време съм си мислела, че е като по филмите. Rolling Eyes Поне е сравнително добре заплатена.

# 17
Аз съм много доволна, но не съм адвокат.

# 18
Професията ми изискваше 3 различни образователни ценза, за да ми даде ниво, на което аз да решавам стратегически нещата.
В моята индустрия не сме много такива.
Харесва ми да виждам цялата картина. Работя добре с хора и ми е приятно.

# 19
цял живот работя едно и също-QC
бях в една сфера 8г,после в друга още 6г,от година и половина съм в съвсем друг тип производство
имам много нови предизвикателства, много научавам,но лошото е,че през определен период ми писва, и макар да си харесвам работата, се усещам как се оглеждам за нещо различно...а ще е трудно да надскоча сегашната си позиция

# 20
  • София
Моята непредставителна извадка показва, че на вече средна възраст в моята и сходни професии влизат хора, които правят тотална смяна на начина на мислене и работа, нещо като дауншифтинг. Правили са някаккви други неща, работили са някакви други професии, и в един момент решават да минат в социалните професии. Нещо като в криза на средната възраст и бих казала криза на средната професия. То е и логично, де, не е някаква изненада - отново търсене на място в живота, вътрешен поглед, вътрешно откровение.

# 21
Харесвам професията си, но не харесвам това, че деля помещение с други хора! С тях всъщност сме роднини, но сме толкова далечни...Като цяло ми е наложена професия, осъзнавам, че не е моето призвание, но понякога се получава така - правиш каквото трябва, не каквото искаш!

# 22
Харесва ми това, че общувам с много хора и  върша разнообразни неща - интервюирам кандидати за работа при нас, менажирам екипи, въвеждам процеси, оценявам работата на служителите, тествам и предлагам промени по различни продукти, за които отговарям, пиша документация за потребителите на въпросните продукти, приоритизирам и разпределям задачите на различни екипи... въобще ден с ден не си прилича. Освен това, онбордвам хора и ги обучавам, също от време на време пътувам, за да се срещна на живо с клиентите в чужбина. Правя диаграми, презентации и схеми за колегите. Харесвам си и шефа, има ми голямо доверие и ми е дал големи правомощия, също е много толерантен когато случайно сгреша. Харесва ми и че винаги има какво още да науча, the sky is the limit. И не на последно място, харесва ми това, че ако искам имам възможност да работя от вкъщи.

# 23
Харесва ми че заплащането е достатъчно добро за да внасям пари вкъщи и да инвестирам в курсове по мечтаната от мен професия.
Тежко е на моменти, но вярвам че си заслужава.
За плюс считам че съм много физически активна и видимо се отразява положително на външния ми вид.

# 24
Харесва ми това, че работя основно с чужденци. Дори колективът ни преди Ковид беше мултинационален, а мястото е затворен  комплекс- поддържан и красив.

# 25
  • France
Оценявам като предимство уважението и респекта което вдъхва професията ми на хората около мен.
Работата ми е разнообразна и интересна.
Харесвам условията във фирмата : свободно организирам работното си време (единственото задължение е да съм на разположение между 9 и 11ч30 и от 14ч до 17ч15), ваучери за храна, 8 седмици платен отпуск, работа от къщи 2 дена в седмицата.
Юрист съм.

# 26
  • Murcia, Spain/Ruse
Само юристи и QR специалисти пишат хаха

# 27
Само юристи и QR специалисти пишат хаха

Не е вярно.

# 28
  • София
Който иска си пише професията или да разшири описанието за всякакви неща, свързани с професията си. Понякога има професии, които е харесвал, но не е могъл да работи, както и обратното.

# 29
Аз исках да съм телевизионна водеща, но не се получи. Сега мечтая да си направя собствен блог за дами над 50 сет години.

Общи условия

Активация на акаунт