Тренировки в домашни условия - 113

• 51 553
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас/Пз
Тази седмица приключих само с 4 тренировки и не можах да направя ден 20 от цикъла на Сидни за септември Sad Ще я довърша утре.
Естествено краката от ден 19 отново уникална тренировка в нейн стил. Много ми хареса. До сега в стронг няма тренировка за крака или глутеус, която да не ми е харесала. Всички са номер 1.
Виждам, че продължава и през Октомври, така че засега няма да почвам с Каролин епик 3. Ще си продължа със Сидни, че вече ми е в кръвта Simple Smile

# 361
Стронга продължава през октомври,но навлиза е друга фаза ,така ли?
Аз почивах събота и неделя и утре продължавам напред

# 362
  • Бургас/Пз
Стронга продължава през октомври,но навлиза е друга фаза ,така ли?
Аз почивах събота и неделя и утре продължавам напред
Ами поне аз така разбрах. Формат за сила и кондиция. Boost edition. Отново ще са 5 тренировки седмично. Пише, че е подходяща за всяко ниво, но ме съмнява. Не мисля, че Стронг е подходяща за съвсем начинаещи, добре е все пак да има някакъв опит човек.

# 363
Миналата седмица ми беше много натоварена и не можах да си изпълня планираните тренировки. Работих и в събота, но пък вчера, послучай почивния ден се отчетох с две тренировки на Карълайн - ден 13 (глутеус и задно бедро) и ден 16 (рамене) Grinning
Тази сутрин направих ден 14 - кардио тренировка за цяло тяло с дъмбели, много ми хареса. Наваксах и от утре продължавам по плана, като следвам програмата с една седмица назад. Единственото, което не правя, са неделните високоинтензивни тренировки - твърде много и твърде силно кардио ми идват, затова замествам с нещо, от което чувствам, че имам нужда към момента.
Утре се пада долна част с дъмбели и собствено тегло. Любопитна съм какви ги е намислила този път. Много изобретателна е Карълайн, всеки път се изненадвам с нещо ново и интересно.

# 364
  • Бургас/Пз
Ветрена, Епик 3 ли следваш??

# 365
Здравейте!
За вчера отчитам Under Construction,кратка тренировка с щанга и ден 3 от Daily Cardio Challenge.
Днес - 15 Minute Full Body Barbell Workout плюс Resistance Band Butt and Thigh Workout и ден 4 от Daily Cardio Challenge.
СпорТна седмица на всички Simple Smile.

# 366
Ветрена, Епик 3 ли следваш??

Да, Ани, много ми харесва Blush
5 са тренировките, както и при Сидни, почивните дни са четвъртък и събота. Понеделник, вторник и сряда са силови по групи, в петък е силова или съчетание между силова и кардио за цяло тяло, а в неделя е някакво много бясно кардио.
Като силова тренировка при Карълайн се натоварвам старшно много. Със Сидни ми беше по-леко, като при това тренирах с много близки до нейните, а често - и с нейните тежести. При Карълайн съм наполовина или (в най-добрия случай) - на две трети от това, с което тренира тя.
Вместо петата тренировка си избирам нещо от Сидни. Планирам да направя и СТРОНГ, когато свърша с ЕПИК 3.

# 367
Значи следващата ми птограма е ЕПИК 3
За днес цяло тяло със Стронг

# 368
  • Бургас/Пз
Не успях да тренирам днес, но имам близо 20 000 крачки на 9см ток и прасците ми са надути Simple Smile
Ще видя как ще тръгне Сидни като разпределение на дните, пък може и аз да почна Епик 3, а Сидни за другия месец да я оставя или да комбинирам,че 45мин на Каролин не ми стигат, а като гледам май по толкова са тренировките

# 369
За днес 30 Мин дупе , може да добавя още нещо с ластици тази вечер да се съживя малко ,че съм като утрепана,добре че ходя на почивка уикенда🙏

# 370
  • Там където
Привет дами! Аз в типично мой стил след като се бях заканила на 6 weeks днес започнах MBF Simple Smile Тренировките са по около 30-35 мин и ще правя по 2 на ден за да мога да ги вмествам между груповите. Та днес направих Lower Body Burn + Core Circuit - не е лоша програмката... Стандартни упражнения, няма изчанчени неща, редува се със серийки с подскоци. Мисля, че ще я избутам с желание.

# 371
  • 1st floor
За понеделник и вторник отчитам Стронг 14 и 15. Събота и неделя бях в Пирин и се разбихме от ходене. Два дена чувствам жестока умора в краката, особено по стълби. Днес май вече съм ОК. В Пирин успях и да падна, подпрях се на един камък и сега имам рана на дланта до китката. Слава Богу не счупих и не навехнах нищо. Обаче всичко от планк ми е невъзможно. Едва допирам мишката в работата. Със захвата на гирите нямам проблем, там не докосвам директно раната.

# 372
Аз не съм спортувала, но гледах някакви стари мои мнения и ми стана мило и идвам да кажа, че съм с вас почти 10 години Heart

# 373
Здравейте!
Отчет за вчера - The Art of Abs,ден пети от кардио предизвикателството плюс 20 минути на велоергометъра и 20 на кростренажора.
Днес - 27 Minute Upper Body Destroying Workout,ден шести от кардио предизвикателството и пет кръга от Burning Bright Workout Simple Smile.

# 374
Qaki, и аз като теб след дълго умуване, направих обратен завой и сега съм се спряла на 9 Week Control Freak, Off the wall. Но нека мине маратонът и тогава ще реша окончателно. В момента ми е невъзможно да отделям повече от 30 минути за тренировка. Ако успея да контролирам яденето, 30 минути са ми достатъчни.

Ако нея някой му се експериментира, до тренировките на ББ от Summit 2021 - https://m.vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Fdisk.yandex.ru%2Fd%2F … =-38903136_217292

За любителите на Ребека Пачеко, ето една йога, която ще е достъпна до края на седмицата: https://drive.google.com/file/d/17VFgJGoUvH034HdEfsNAoi97Opu0fRC … /view?usp=sharing

Общи условия

Активация на акаунт