Боя за коса - Blond50 - Клуб на блондинките

• 41 924
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Ако бях направила само кичури и сега да ги тонирам,нямаше да съм на този хал,ама имам чувството че 90% от работещите в този бранш са абсолютно неадекватни,и аз явно в този процент съм попаднала…ако знаете добър фризьор в Пл-в,моля пишете.

# 91
Ако ти се пътува до Русе....

# 92
Brumm,чак ме е срам да публикувам,от студено тъмно кафе,вижте как ме окепазаниха:

А исках нещо такова:

# 93
А къде е светло русото?

Опитайте със снимка позиция на модела. Така се вижда само корена.

# 94
  • Бургас
А къде е светло русото?

Опитайте със снимка позиция на модела. Така се вижда само корена.
Според мен светло русо просто няма, но дори и да има то се матира супер лесно.
Calabria, мисля, че една добра корекция ще е най - доброто решение. Този цвят и да го полееш с тонери няма грам да мръдне към студено.

# 95
Да,няма светло русо,дефакто имаше като излезнах от салона,след миене се получи:

Дано тази снимка покаже нагледно безобразието,до което се докарах.Да,корекция искам,търся сега къде в Пл-в.Благодаря,момичета!

# 96
  • София
Аз съм твърдо убедена, че дори най- добрия професионалист не може да докара филтрирана снимка от инстаграм на клиент, който му сяда за първи път на стола и не знае на кое как реагира косата и какво е мазано по нея, щото нали те са фризьори - не магьосници.

Иначе показаната коса наистина изглежда мазана от аматьор.  Тя обезцветява а ли е?

# 97
Това, което се вижда на снимката, според мен е изсветлено на ниво 8-9, като 9 е с малко въображение. Говоря за светлите части. Онова, което сте показали, че искате, е на ниво 10-11 в светлите части. Иначе, като цяло на снимката с желания цвят няма много светло русо, косата като цяло е тъмна. Само в предните части имаше светло руси кичури. И според мен на фризьор ще трябва да се коригира. Но ми се струва, че коренът трудно ше стане този пепелен цвят, който ви се иска.
Струва ми се, че са пуснати кичури тук таме, ама толкова. Отгоре е мацната 8 мица или 7 мица и естествено, има топъл отенък. Странно ми е само защо светлите части са станали по-тъмни?

# 98
Кичури с фолио,изсветлени в светло оранжевата гама бяха след махане на фолиото,после с измиване на боята от корена се матираха,изглеждаше добре,но след две измивания и сив тонер-ефектът е видим.
Да,знам че не са магьосници фризьорите и в инстаграм играе филтъра,но в моя случай даже съм далеч от желаното.

# 99
Според мен (пак да кажа, че съм лаик и експериментирам само с моята си коса), на снимката с желания цвят може би за основа е ползван естествен корен. Само тогава цвета може трайно да остане пепелив, докато миналата през боя коса винаги ше дава топъл отенък. Ако сте пробвали различни цветове бои, ще забележите как при кестенявите тонове на слънчева светлина косата кафенее и рижавее, черната има червен отенък след като се измие малко цвета, а русата жълтее (естествено). А в снимката контраста между двата цвята е доста голям. Това, което са направили при вас е с разлика 1-2 тона, докато на снимката е поне 4 тона. Освен това при вас блондираните кичури са дебели, трябвало е по-голямо старание от страна на фризьора.
В резюме...търсете друг.

# 100
Brumm,определено ще е друг!Благодаря много за мненията!

# 101
  • София
Да,няма светло русо,дефакто имаше като излезнах от салона,след миене се получи:

Дано тази снимка покаже нагледно безобразието,до което се докарах.Да,корекция искам,търся сега къде в Пл-в.Благодаря,момичета!

Моята естествена коса е такъв цвят и почти не подлежи на пепеливо.
Моят съвет е да изчакаш около месец и после да намериш добър фризьор като изрично кажеш какъв цвят искаш.
Като цяло пепеливо русо много трудно се получава на такава основа.
При мен е цял живот борба с 10% успеваемост и 90% разочарования.
Правя се сама защото фризьорите само се гаврят и цвят не са ми постигнали никога.
Слагам снимки на цветове през които съм минала

# 102
  • Бургас
Calabria, на мен точно такова нещо ми коригираха. Но не бях с кичури, а изсветлена до 8ца и то на фатнтазия. На светло, изглеждаше русо и то топло, на изкуствена светлина жълто -  рижаво. Корена правен с боя и на слънце и на изкуствена светлина рижо-жълто. Издържах точно 3 месеца. Колко нещо си намазах на главата за това време ме е срам да кажа. Лилав шампоан, тонер, на лакме сивия тонер, боя, супер изсветляваща боя...е не мръдна.
Air touch балеаж, + боядисване на корена и всичко извън фолиото с цвят близък до естествения ми ме спаси.

Съвета ми към теб е да потърпиш поне месец. За да имаш поне 1 см. от твоя корен. Ако позволява и нямаш много бели косми /или пък не те дразнят/ иди и си искай пак това на снимката.
Но на 100% това не е нито омбре, нито просто кичур на фолио. И не давай да боядисват корен в светъл тон. Няма шанс тъмна коса да бъде просто боядисана в 6-7 и да не рижне на първо/второ измиване.
Приготви се и за едно освежаващо подстригване. Поне 2 см след процедурата.

Аз имам бели косми. За сега не са много, а по скоро само на места. Не се виждат, защото се сливат с русото. Сигурна съм, че в един момент няма да мога да ползвам собствен корен, но сега мога и до последно ще разчитам на него.

# 103
Memyselfi,ще изчакам още месец,ще видя как ще се дегизирам😀,но ще правя повторен опит.Да бях попитала тук със снимка преди всякакви действия и да поискам точно това от фризьора,щеше да си е бонус.Добре,че имам дължина,сега зимата няма да е проблем 2 см да отрежа,бели коси тук-там,като цяло е гъста,ще понесе корекция,и после ще включа тежката артилерия за грижа👍.Отново благодаря за отделеното време да ми отговорите🌷🌷🌷!

# 104
За Пловдив идете при Ралица Спасова, тя наистина прави чудеса, особено добра е при балеажи и всякакви подобни техники

Общи условия

Активация на акаунт