Къща около София - 3

• 67 933
  • 619
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Предвид последните проблеми с водата и въведените водни режими как разбирате дали има проблеми с тока и водата в определени райони/населени места? Живот без ток и вода си е мъка и голям риск.

# 391
И аз Банкя не я харесвам заради баирите, но сигурно се свиква Simple Smile

# 392
vaflichka, всяко село си има фейсбук група. Така изглеждат публикациите от нашето, от преди няколко дни:

# 393
В цяла България няма вода. Такъв е живота.

# 394
  • София
Предвид последните проблеми с водата и въведените водни режими как разбирате дали има проблеми с тока и водата в определени райони/населени места? Живот без ток и вода си е мъка и голям риск.
Разпитва се на място. Едно е да има постоянни проблеми, друго е това кризисно лято. Но като правило, ако едно село е на баир и в безводна зона, във високите части задълхително има проблеми. Такива са селата към Своге.
За тока - повече проблеми има в по-близките до града и много населени села. Причина - броят на жителите/потребителите е нарастнал много в последните около 10 години, оформили са се големи промишлени зони и логистични центрове, а увеличаването на мощностите не е пропорционално. Примери - Герман, Казичене. Постоянна дискотека. Вода обаче има.

# 395
  • Out of the Mix
Имаме семейна къща във Владая.
На мен лично не ми харесва районът, достъпът, Южната дъга, задръстванията.
Борис III от Руски паметник до Княжево дали ще доживеем да го асвалтират, няма място за паваж на толкова натоварен и основен булевард. Всячески го избягвам.
Има приятни места около Делта Хил и Кладница, но ако трябва да избирам аз да си купувам топ места за мен си остават Банкя и Бистрица.
Банкя си е супер, често ходя. За семейство с деца, учещи в София си е разкарване, и няма как две коли си трябват.
Пенсионер няма да излиза от околността, и би му било добре.
Бистришко шосе много се презастрои вече, неприятно е малко.
Гледките, на които преди си спирах, вече ги няма. Хълмът посока Панчарево, гледащ към София вече е презастроен, но в долната част гледам ще продължават. Горната част посока Витоша и Железница също е много приятна с хубави кътчета и къщета. Въобще много се е разширила последните 3-5 г.
Последните седмици им правеха канализация от Софийска вода.
Който купил, купил.
Не е евтино, но ако имаш пари, няма по-хубави места.
Северните и Западните райони трябва да се облагородяват и вече строежи и проекти да се насочват натам.
Стига с този Юг, че вече не се диша. Включително и кварталите.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 13:40 от Revoker

# 396
Аз бих препоръчала Костинброд. Въпреки че започва да се пренаселва, все ощ има райони и зони, които са в крайни квартали в близост до природа, гора, дива част. Пример - Маслово, селото..... градът се развива, на 10тина минути от София е, в близост до границата със Сърбия.. има много училища, градини 2, много нови работни места, понеже е индустриален град. Особено частта в периферията ми се струва много добра за живеене, визирам селото, което прави връзка с др села.

# 397
А между селата Лозен и Бистрица кое е по-предпочитаното?

# 398
  • София /Абсурдистан
А между селата Лозен и Бистрица кое е по-предпочитаното?
Зависи какво точно търсите, за мен в Лозен е по-добре.

# 399
Аз бих препоръчала Костинброд. Въпреки че започва да се пренаселва, все ощ има райони и зони, които са в крайни квартали в близост до природа, гора, дива част. Пример - Маслово, селото..... градът се развива, на 10тина минути от София е, в близост до границата със Сърбия.. има много училища, градини 2, много нови работни места, понеже е индустриален град. Особено частта в периферията ми се струва много добра за живеене, визирам селото, което прави връзка с др села.

Ще може ли за напишете от кои улици се обгражда/намира ,, селото,, в Костинброд?Нали там има най чести спирания на вода и ток?

# 400

Ще може ли за напишете от кои улици се обгражда/намира ,, селото,, в Костинброд?Нали там има най чести спирания на вода и ток?

Това цялото от Йордан Йовков до магазин Пастел Маркет се води "Селото" и е краен квартал. През него може бързо да се стигне до Обеля, пътят не изисква винетка. На 10тина мин е от София.

# 401

Това цялото от Йордан Йовков до магазин Пастел Маркет се води "Селото" и е краен квартал. През него може бързо да се стигне до Обеля, пътят не изисква винетка. На 10тина мин е от София.

Значи центъра попада в селото?
Там спират ли тока често и водата през годината?
Благодаря

# 402
Не се ориентирам по картата, но имаме близки живеят на ул. Славянска там. Водата не спира.
Не знам кой е този път от Костинброд до София за който не се изисква винетка? По Ломско шосе, което минава през средата на града трябва винетка.

# 403
Не се ориентирам по картата, но имаме близки живеят на ул. Славянска там. Водата не спира.
Не знам кой е този път от Костинброд до София за който не се изисква винетка? По Ломско шосе, което минава през средата на града трябва винетка.

Минава се през Житен и Мрамор, точно след район Селото след полицията в Костинброд е. Минавала съм оттам, затова го споделям Simple Smile

# 404
Здравейте, търся да закупя къща с двор в района около София, спряла съм се на Костинброд/ Божурище и бих била благодарна за информация за продажби от собственици , тъй като съм прегледала почти всичко в сайтовете за имоти. Бюджетът ни е около 200- 250 Хил евро зависи от състоянието на имота.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 22:17 от Дaмaсценa

Общи условия

Активация на акаунт