Отговори
# 510
Аз си мисля, че Мани е до тук.
Поради една или друга причина ще си тръгне.
Нещо много бяла и добра излезе напоследък.
Така като им загладят имиджа, е на изпращане към вкъщи.

# 511
Манка няма как да играе довечера. Нали уж крачето ще го снимат, дали счупено, дали навехнато..все тая, не става за капитанската. И аз мисля, че ще си ходи, тя се изпусна към Вальо уж ядосана как сега по този нелеп начин трябва да напусне играта (аз разбрах предаването)
Довечера ще са Андрей срещу Симеон (този сам се закла) нали Манка щеше да ходи и реши да се прави на смел, ама ей-на сега късмета му излезе. Че и преди играта снощи почна да се ежи на Андрей. Много ми е неприятен Симеон- и визуално, и всякак.
Но..не мога да заложа кой ще остане. Само разбрах от промото, че който загуби ще отпадне от играта. Не вярвам да се пленява, но има логика да са го намислили така, защото Симеон има сила и ако го плени Андрей ще се изравнят силите на двете племена. Твърдо съм за Андрей, ама...какво ще решат от продукцията не знам. То ..това стана вече по тяхно желание кой да продължава и сценарии.

# 512
Не познахме.
Явно сме по-големи идеалисти от това, което продукцията може да ни предложи.

Ето че сините вчера са победили с поредната шмекерия.
Симулация на Мани, смяна на най-слабия състезател с най-силния и чудо на чудесата - победиха.
Само дето Елизабет отнесе хейта за нищо.
Чудно племе, галактически шампиони. Ама по изкуствени мускули и шмекерии.

# 513
Оффф, в шок съм. Утре ще си пиша разсъжденията, не мога се центрирам(((

# 514
Е, аз, за съжаление, познах, че продукцията ще продължи да се гаври с Морунов и Неделчо... 😡
Току-виж довечера Андрей победи Манка в капитанската битка и я плени... без да иска...

Подвеждат ни нещо.
Не знам какво ще стане. Това предаване не става за прогнозиране, защото няма логика или справедливост. Отказах се отдавна.
Водещ "елемент" за прогнози в този сезон, Дяволче, не са логиката и справедливостта, а гаврата с участниците в него. Така продукцията се игаври с Мартин, със Стоян. Очаквам Манка да отстрани Неделчо, Симеон - Елизабет, а Андрей - Симеон примерно. Останалите са просто пешки по терена...

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 23:03 от Bilyana14.

# 515
Ох, аз пък се скъсах да се смея. Толкова е жалко, че ми стана смешно. Няма отърване от Мани, ейй! Но се радвам, че Неделчо показа реално какво мисли за ситуацията.

# 516
Този епизод роди много бисери.

Елизабет реагира много човешки на плачещата Мани. Единствена там.

# 517
Този епизод роди много бисери.
Най-големите бисери ги ръсеше Димо по отношение на Манка Капитанка. 🤣🤣🤣

# 518
Снощи "Братя" за първи път този сезон ме изправи на нокти. Даже май за първи път от началото на сериала.
Страхотна игра на Радослав Владимиров!

--------

Специално ще си отворя една бира да се почерпя, когато Симеон отпадне от Игри на волята.
Даже ще се радвам да отпадне по-близо до финала.
Ако остане втори, най-много ще се радвам. Там, под върха, да го е яд.
Всеки може да е всякакъв характер в живота, но когато имаш състезание да се държиш неспортсменски по всякакъв, най-дребен начин дори, не ме кефи, ама хич.

--------

И като обобщение на днешния епизод на Игрите: Много готина игра, ама много! Най-накрая нещо, което с кеф да гледам. На косъм бяха да прекръстят предаването на "Кърти, чисти, извозва" заради тези силоваци при сините. Играта беше на Андрей, но и останалите се включиха много адекватно. Много се радвам за червените, най-накрая светлина и при тях. Всичките ми фаворити, освен Валентин, са при тях.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 23:10 от Врабец

# 519
И аз харесвам много Валентин. Жалко, че някак не попадна на среда. Първо Туджаров го тровеше с някакви схеми, после попадна в чуждо племе, сега ще го пратят да се бие, мисля е най-добрият сред сините в момент заедно с Борис и точно него да гърмят...
Поля все повече дебелее това момиче. Много ми беше симпатична в началото ,после нещо ме ядоса, сега ми е безразлична и ми се вижда много зле физически.
Манка обаче какъв хамелион е, всякак се боядисва, направо ...
Много ми хареса играта и Андрей. Всъщност Андрей, Морунов, Валентин и Борис ги виждам на финала и те си заслужават. Неделчо е голям образ, дори днес ме учуди, Андрей също му го призна. Тази игра я имаше в един от предишните сезони, не помня Юли дали я игра. Браво на Андрей, много ми се иска той да спечели, хем го заслужава, хем има нужда от парите. Видях във ФБ , че работи, като почиства тапицерия на мебели във фирма. Вече не е състезател, търсил е работа...това е намерил, беше нещо отбелязал в поста си , че трябва да се яде и все е нещо. Как пък не му намериха място за треньор, поне нещо като учител по физическо дори...много е отговорен, обран, възпитан, много ми харесва.

# 520
Ето ви я играта от днес

Седмица 11 Първа битка за спасяване  : Бойци - Приключенци
Скрит текст:
Класическа Сървайвър игра , леко изменена. Двата отбора обикалят бягайки по трасе с препятствия, гонейки се един друг. Застигнат и докоснат от противника играч излиза от играта.
Бойци - Приключенци 5:1
По ред на излизане от играта
Рунд 1 - Мани, Рабухчиев, Паулина, Валентин, Елизабет, Неделчо, Борис, Симеон, Рабухчиев, Андрей, Милена и Морунов 1:0
Рунд 2 - Мани, Неделчо, Елизабет, Паулина, Валентин, Стратимир, Симеон, Борис, Милена, Борис, Рабухчиев, Андрей и Морунов 2:0
Рунд 3 - Мани, Андрей, Рабухчиев, Паулина, Симеон, Валентин, Елизабет, Морунов, Неделчо, Борис и Стратимир 2:1
Рунд 4 - Неделчо, Мани, Стратимир, Морунов, Валентин, Рабухчиев, Паулина, Милена, Симеон, Борис, Андрей и Елизабет 3:1
Рунд 5 - Мани, Борис, Стратимир, Валентин,Паулина, Неделчо,  Симеон, Рабухчиев, Андрей, Морунов, Милена и Елизабет 4:1
Рунд 6 - Мани, Паулина, Валентин, Симеон, Стратимир, Елизабет, Милена, Неделчо, Борис, Андрей и Морунов 5:1

Точки за индивидуалното класиране:
2.5т - Андрей(2.5т/3т)
2т - Морунов(2т/3т)
1т - Милена (1т/3т), Елизабет(1т/3т), Борис(1т/3т)
0.5т - Рабухчиев(0.5т/3т), Стратимир(0.5т/3т),Неделчо(0.5т/3т)
0т - Мани(0т/3т), Паулина(0т/3т), Валентин(0т/3т), Симеон(0т/3т)

За съжаление тази година Андрей я обезсмисли като цяло. Иначе страхотна игра, жалко, че не играят Сървайвър варианта и - вързани един за друг и натоварени всеки с по едно чувалче. Тогава и по-слабото племе би имало по-голям шанс за крайна победа.

Утре играта е друга много любима за мен лично - тази с баланс на цилиндъра.

# 521
Валентин не е попадал в чуждо племе, Фани, но пък собственото му племе се държи към него като към чужд елемент. Wink И аз го харесвам! Всъщност даже е единственият, когото харесвам от сините, другите са ми в по-голяма или по-малка степен бррррр. 😖😖😖😉
Чудесен Андрей днес, то няма и как да е иначе.
Нямаше я тази битка в първи сезон, но би ми било интересно да видя на нея Пламен и Стоян - най-бързите според мене (от ИВ 1).

Андрей за капитанската си битка 😂:

И още от него:

😉🤪

Ваня и Любо в мола:

# 522
Посмях се и аз на постовете на Андрей и на Морунов. Ама то, ако се постави човек на тяхно място, нещата на хорър филм отиват. Няма отърване от Мани. Тя просто не си тръгва от това предаване, че и от техния отбор.

За съжаление тази година Андрей я обезсмисли като цяло.

Обезмисли я за сините. За мен лично я направи красива и с най-голямо удоволствие гледах как ги подминаваше като малки гари. Имаше и вариант за съспенс - той е маратонец, но ако му беше излязъл насреща някой добър спринтьор да му превърти първата обиколка, щеше да види зор и не се знае какво можеше да стане.

Освен това, съвсем откровено злорадо се порадвах на реванша за всички силови битки, които ги дадоха на куп една след друга, за да запазят сините няколко седмици по ред вече. Сега да тичат до финала и да стигне, който може.

Утрешната битка е хубава, но имам непроятното усещане, че сините ще спечелят. Не виждам как Мани, Милена или Неделчо могат да вземат и рунд срещу онези, яките.

# 523
Не, Вальо не  беше ли  от племето, което го претопиха на Братоев, Алекс, Туджаров и тези..
Може и да бъркам, помня коалицията с Милена, Туджаров и кой беше четвъртият...нещо въртяха. После сам остана.
Симеон ми е много неприятен пак да напиша, толкова хитър се прави и все се изтъква, ама..външно пък..съвсем не ми харесва.
Утре вярно ще е колелото дадоха в промото преди малко. Андрей ще е срещу Симеон. Не мога да се сетя, защо Симеон все изтъква, че Андрей искал реванш с него. Не помня каква драма е имало.
Манка обаче този епизод ми хареса. В кое племе отиде и вади ризите от калта да размахва. Неделчо обаче такива бисери пуска, че...но пък има и доза истина в тях. Морунов сякаш е болен ми изглежда. Не знам как издържа, отслабнал, няма хъс вече, огънчето угасна в очите му.
Миленка е много сладка, хич не ме интересува извън предаването къде работи и изобщо, но тук се представя чудесно, дори по-добре от Елизабет , където уж била най-добрата. Поля пък..много тромава ми се видя, слаба е за мен.
Рахбухчиев или как е там..много бързо увяхва ми се струва, въздух с мускули. Страцимир също нещо не ми харесва вече, по едно време ми беше в четворката за финала. Разочарова ме малко, но още е добър. Изобщо мъжете нямат слаби звена този сезон, жените са зле. Ми не им знам кастинга, но има жени дето..супер биха се представили, те избрали..Манка, Сузанка и не знам коя си... еми..

# 524
На цилиндъра по-тежкия играч има малък хендикап, на Андрей няма да му е лесно срещу Симеон, който е борец и би трябвало да е доста стабилен. Очаквам също Стратимир да е една от звездите утре, да не кажа най-ярката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт