Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 024
  • 868
  •   1
Отговори
# 585
Да не досаждам твърде много, но дали info@neovitro.bg е имейла, на който трябва да си искам въпросника? Някой наскоро да га попълвал?

Аз попълвах октомври месец

И след колко време ви изпратиха въпросника? Според мен днес няма да го пратят.

Аз първо се обадих, в рамките на деня ми пратиха въпросника, който върнах веднага. След седмица получих дата и час за първичен преглед, но датата не ме устройваше, защото ММ работи извън БГ и на нея дата нямаше да си е тук и ми казаха да звънна след празниците.Обадих се след нова година, за да поискам нов час за след средата на февруари, когато той ще си е тук, уж трябваше около 25 януари да ми се обадят, но още никой не се е свързал с мен. Ще изчакам до сряда и ще се обаждам пак да видя какво се случва.

# 586
Има нови момичета на регистратурата и за съжаление са все още доста не ориентирани и не в час така да се каже 😁 Може и това да е причината да са бавят, кой да знае. Аз миналата седмица бях на хистероскопия и накрая бяха объркали тотално сметката. Добре че се усетих 😁 Дано скоро влязат в час 🤷🏼♀

# 587
Много често има нови момичета на регистратура и не веднъж съм имала проблеми с неориентираността им. Д-р Стойчева доста често им се ядосва ,че са забравили да й предадат важна информация.

# 588
Току що ми звъннаха с назначена дата и час за февруари.

# 589
Пратиха ми въпросника. Утре ще го попълвам. BeLive1211, колко напред в бъдещето ти дадоха първият час, който ти не си искала? Някъде месец и половина ли беше?

Вие доволни ли сте от ембриологията и ембриолозите в клиниката?

# 590
Пратиха ми въпросника. Утре ще го попълвам. BeLive1211, колко напред в бъдещето ти дадоха първият час, който ти не си искала? Някъде месец и половина ли беше?

В рамките на месец, но не успяхме и им се обадих, че не ми е удобен и го оставихме сега за февруари.

# 591
Благодарение на ембриолозите им и конкретно Нели ние успяхме да преборим мъжки фактор, даже в деня на пункцията ми мъжът ми даде материал, който не беше с най-добро качество и въпреки това Нели беше седяла цял следобяд да избере най-добрите сперматозоиди, и резултатът от една от тези оплодени яйцеклетки е на годинка и спинка сладко до мен. Според мен им се доверете, споделете, ако имате притеснения с тях, много са човечни.

# 592
Абсолютно подкрепям!
И...само да добавя за нетърпеливите- растат и това вероятно води до неразбории, НО- въпреки това, като знам през какво минах преди тях и как чаках една година за преглед при светилото за преглед 5 минути...емии- просто няма място за сравнение!

# 593
А какво стана с Ива, която беше на рецепция? Тя е много отговорна и никога не е правила сериозни грешки. Да не е напуснала?

# 594
  • София
А какво стана с Ива, която беше на рецепция? Тя е много отговорна и никога не е правила сериозни грешки. Да не е напуснала?

края на лятото напусна и оттогава е лек хаус на рецепцията

# 595
Здравейте, момичета. Ще се радвам да се присъедините към фейсбук групата За д-р Ралица Сенкова с любов, която създадох. Там можете да обменяте всякаква информация. Ще се радвам да се включите. Оставям линк: https://m.facebook.com/groups/641107731442921/?ref=share

# 596
Здравейте, момичета.
Чета темата и ми прави впечатление, че се подчертава като положителна черта, това, че се прибягва до ин витро в краен случай. Защо смятате, че това е ок? Защо се възприема като нещо лошо едва ли не ин витрото? Не е ли по-добре да се пристъпи към ин витро, вместо да се чака н на брой месеци и няколко неуспешни инсеминации? 👀
Не искам да всявам смут. Просто ми е любопитно да споделите гледната си точка. Аз имам дете след ин витро, но показателите при ММ не предполагаха друг вид асистирана репродукция.

# 597
Аз въобще не взимах много насериозно съвета на лекарката ми ,че инсеминацията е много щадяща и минава по-леко и че няма нужда да се бърза. В тези месеци с инсеминациите тя успя да проследи процеса,да има наблюдение как работи и отговаря организма ми на стимулация. Нищо,че аз бързах през глава за ин витро.
Сега съм в стимулация за ин витро и я разбирам какво е искала да каже. По -ужасно не съм се чувствала от много години,нито физически нито психически съм наред.

Здравейте, момичета.
Чета темата и ми прави впечатление, че се подчертава като положителна черта, това, че се прибягва до ин витро в краен случай. Защо смятате, че това е ок? Защо се възприема като нещо лошо едва ли не ин витрото? Не е ли по-добре да се пристъпи към ин витро, вместо да се чака н на брой месеци и няколко неуспешни инсеминации? 👀
Не искам да всявам смут. Просто ми е любопитно да споделите гледната си точка. Аз имам дете след ин витро, но показателите при ММ не предполагаха друг вид асистирана репродукция.

# 598
  • Be realistic - plan for a miracle.
Здравейте, момичета.

Здравейте. Ще отговоря, защото следя темата от доста време.
Никъде до момента не съм видяла някой да казва, че се прибягва до инвитро "в краен случай".
Беше казано, че не праща за инвитро "веднага" и че "няма натиск" за инвитро.
Това са две много различни неща от "крайния случай", който споменавате.

Инвитрото крие много рискове и е чудесно, когато има лекари готови да прибегнат до него само, когато е истински наложително.

# 599
Здравейте, момичета.

Здравейте. Ще отговоря, защото следя темата от доста време.
Никъде до момента не съм видяла някой да казва, че се прибягва до инвитро "в краен случай".
Беше казано, че не праща за инвитро "веднага" и че "няма натиск" за инвитро.
Това са две много различни неща от "крайния случай", който споменавате.

Инвитрото крие много рискове и е чудесно, когато има лекари готови да прибегнат до него само, когато е истински наложително.

Благодаря за отговора. Може би подбора на думите “краен случай” не беше най-добрия. Но преминаването през опити за естествено забременяване, след това инсеминации и накрая ин витро -това не е ли последната стъпка?
По скоро исках да разбера защо дамите се притесняват от ин витрото и се усеща облекчение, когато им се предложи алтернатива.
Не знам какви са рисковете при инвитро. Аз лично, слава Богу, преминах през всички етапи на процедурата без никакви оплаквания, но разбира се това е строго индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт