Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря информация за цените на Neovitro?
Какви са мненията относно ваксинацията преди инвитро и има ли ваксинирани сред пациентите?
Какво представлява пункцията на яйчниците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря информация за цените на Neovitro?
-
Какви са мненията относно ваксинацията преди инвитро и има ли ваксинирани сред пациентите?
-
Какво представлява пункцията на яйчниците?
-
Какви са очакванията след процедурата на пункция?
-
Какво представлява процедурата на ембриотрансфер?
Факт! Срещата ми с вас в чакалнята и присъствието ми на вашата толкова мила семейна сцена си го имам като абсолютен знак свише и орисия, че това е мястото, където ще се сбъднат нашите мечти. Няма нищо случайно. Дори в неуспешните опити няма нищо случайно, момичета. За да подкрепя това становище веднага ще ви споделя къде ме отведе нашият първи и надявам се последен неуспех. Беше биохимична и минах доста тежко през това. В мъката си изчетох едно много голямо количество научни статии по цитология и генетика. Винаги ми е вървяла биологията и химията в училище, въпреки че работата ми е стриктно в IT. Запалих се. Реших да уча отново. Подготвих се, явих се на изпит в Софийски университет и вчера за мое голямо учудване и щастие разбрах, че са ме приели на първо класиране Биотехнологии (ако не ми се налагаше да работя щях да запиша чистата Молекулярна биология, но някой трябва да изкарва пари за ин витро
) Така че бебе може да няма все още, но съм твърдо решена да ставам колежка на ембриоложката след 5 години, хаха.