Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 69 149
  • 868
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Благодаря ти сърдечно за милите думи и за окуражаването!.....❤️❤️❤️ Честно казано, не се чувствам като да имам време - усещам как часовникът ми тиктака, а и предвид факта, че сме от 2010 г. заедно с мъжа ми, (от 2018 г. правим усилено сериозни опити) и последните години хвръкнаха бързо-бързо, хич моите 35 г. не ме карат да се чувствам спокойна.... Това са си мои дерзания и страхове, иначе си напълно права и съм съгласна, че времето е безценен фактор ❤️❤️❤️ Честно казано, родителите ми са със сериозни здравословни проблеми и много ме е страх, защото искам да ги зарадвам с внуче, а все не се получава.... Имам загуба от първото ин-витро 2020 г. с близнаци в 12 г.с. 😭😭🤐 И после от тази година от второто ин-витро стигнахме само до "кухо яйце", тоест наличие на плоден сак, но в 6-7 г.с. не се установи ембрион в него и сама го изчистих, поне този път без кюртаж. Но всичко това много ми се отрази на психиката и... ми е много болно и тежко, съжалявам.

БЛАГОДАРЯ искрено за подкрепата и разбирането!!! ❤️❤️❤️ Вярвам, че с д-р Сенкова ще сбъднем нашите мечти!!! 💗💗💗 Дано всички да имаме и необходимата доза късмет! 🤞🤞🤞🍀🍀🍀

# 196
Абсолютно са си ок годините ти! За загубите....напълно те разбирам, много е тежко. Аз започнах втория опит напълно обезверена и с усещането, че нямам шанс, основно заради годините. По- добре е да не стане,отколкото да стане и да не се развие. Цялата бременност изкарах в ужасяващ страх...не можах да се насладя, непрекъснато очаквах проблем на всеки един етап. И честно казано- гледам го сега и на моменти пак не мога да повярвам, че ми се е случил🙂
И за родителите ти те разбирам...и аз много се бях вторачила в това, но то е спирачка. Освободи се от всички напрежения! Работят толкова внимателно и спокойно, при зъболекар е по- гадно. Изключи всичко, хвани си момчето за ръка и действай! Всичко е пред теб, а притесненията...важните- после идват. Сега насочи енергията си и изгони страховете. Всичко ще е наред!

# 197
  • София
Благодаря, благодаря, благодаря от сърце!!! ❤️❤️❤️ Отърсвам се от всички страхове и дерзания... Настроила съм се положително, дано потръгнат нещата в правилната посока за всички нас! 💗💗💗 Само мога да си представям каква кукавела (в добрия смисъл, искам да кажа колко притеснителна) ще бъда, ако дай Боже забременея и дано, дано, дано този път да е до успешен и щастлив финал! 🙏🙏🙏 Пожелавам го от сърце и на себе си и на всички момичета, които очакват своето чудо и се борят за него! ❤️❤️❤️ Благодаря ти сърдечно за моралната подкрепа, означава много за мен!!! ❤️❤️❤️

# 198
Подкрепям и аз казаното по-горе, въпреки, че още реално не мога да се похваля нито с успех, нито да дам някаква конкретика, тъй като сме пред стартиране след неуспех в друга клиника. Освен че тук ще намерите човешко и персонално отношение, което трудно се намира в останалите клиники, няма го чувството, че си на човешки конвейер, страшно ми допадна факта, че мога да си бърборя с ембриоложката и да си говорим на едно ниво- нещо, което го нямаше в предната клиника, като се замисля там никой, никога не попита да види мъжа ми, да се заинтересува защо е този мъжки фактор, от къде идва, и т.н. Като техники и технология по това, което чух мисля, че използват последни писъци на ин витро модата, не е имало нещо, което да не чух да се прави, освен може би така нашумялата в клиника Надежда зона селекция. Ползват Зимот, което е златен стандарт в Щатите при днк фрагментация и знам, че я намалява до едноцифрени стойности в крайния продукт, който се селектира за оплождане.

За доктор Сенкова каквото и да се каже е малко, изключително добър и сърцат лекар, с голямо Л. Както и човек с голямо Ч.

Вас- лично сме ви орисали😉
Няма начин, да не се получи един малък бандит!😍

# 199
Подкрепям и аз казаното по-горе, въпреки, че още реално не мога да се похваля нито с успех, нито да дам някаква конкретика, тъй като сме пред стартиране след неуспех в друга клиника. Освен че тук ще намерите човешко и персонално отношение, което трудно се намира в останалите клиники, няма го чувството, че си на човешки конвейер, страшно ми допадна факта, че мога да си бърборя с ембриоложката и да си говорим на едно ниво- нещо, което го нямаше в предната клиника, като се замисля там никой, никога не попита да види мъжа ми, да се заинтересува защо е този мъжки фактор, от къде идва, и т.н. Като техники и технология по това, което чух мисля, че използват последни писъци на ин витро модата, не е имало нещо, което да не чух да се прави, освен може би така нашумялата в клиника Надежда зона селекция. Ползват Зимот, което е златен стандарт в Щатите при днк фрагментация и знам, че я намалява до едноцифрени стойности в крайния продукт, който се селектира за оплождане.

За доктор Сенкова каквото и да се каже е малко, изключително добър и сърцат лекар, с голямо Л. Както и човек с голямо Ч.

Вас- лично сме ви орисали😉
Няма начин, да не се получи един малък бандит!😍

Точно прочитах последната публикация на Ninfa и се запътих да ви пиша и хоп - вие сте ми писали Simple Smile Факт! Срещата ми с вас в чакалнята и присъствието ми на вашата толкова мила семейна сцена си го имам като абсолютен знак свише и орисия, че това е мястото, където ще се сбъднат нашите мечти. Няма нищо случайно. Дори в неуспешните опити няма нищо случайно, момичета. За да подкрепя това становище веднага ще ви споделя къде ме отведе нашият първи и надявам се последен неуспех. Беше биохимична и минах доста тежко през това. В мъката си изчетох едно много голямо количество научни статии по цитология и генетика. Винаги ми е вървяла биологията и химията в училище, въпреки че работата ми е стриктно в IT. Запалих се. Реших да уча отново. Подготвих се, явих се на изпит в Софийски университет и вчера за мое голямо учудване и щастие разбрах, че са ме приели на първо класиране Биотехнологии (ако не ми се налагаше да работя щях да запиша чистата Молекулярна биология, но някой трябва да изкарва пари за ин витро Stuck Out Tongue) Така че бебе може да няма все още, но съм твърдо решена да ставам колежка на ембриоложката след 5 години, хаха.

Така че дори неуспехите са успехи, всяко нещо идва с времето си, имайте търпение и ще ни се случат нещата!

# 200
Ехеее, какво нещо е животът! Поздравления!!! Смело и много хубаво, че следвате мечтите си. И ...ще е мисия! Дълбоко изстрадана и преживяна.
Блазе на пациентките ви😍
И да- няма случайности! Всичко учи и води на някъде...
Дойдохме във време,в което не се очакваха пациенти. Не че не искам да го покажа на всяка една от вас, просто не искахме да пречим и да отнемаме ценно време, но ето- оказахте се свидетел на емоциите.
Значиии- задължителен следващ дрисльо 🤗 и вие да го водите да му оправят фините настройки и да кажат има ли копче "муте"🤣

# 201
  • София
Аз вчера бях на ЗЕТ в клиниката. Минала съм доста трансфери в друга клиника, и искам само да кажа, че съм очарована от отношението и начина на работа. Нищо общо с другата клиника. Ама нищо. д-р Сенкова я няма и трансфера го направи д-р Гогова. Дано да ни е на късмет, на мен и другите жени, които бяха за трансфер. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 202
Радваме се много!!!
Доктор Гогова също е безкрайно мила и позитивна. Като феи са...изключително внимателни.
А Juyii , да разбирам ли че ембриоложката Нели се е върнала на работа?

# 203
Здравейте!
Записах си час при д-р Сенкова за 3.08, за първична консултация. Имам правени 3 инсеминации в други клиники, но като чета тук мненията реших да се насоча към нея. Знаете ли дали август ще почиват, тъй като искам да направя 4тата инсе в клиниката и евентуално да кандидатстваме по фонда? И колко често ви вика преди процедура? Благодаря и успех на всички!

# 204
Не затварят за цял месец. Мисля, че две седмици, максимум 20 дена почиваха миналото лято, като сега не е ясно, дали изобщо ще затворят, защото увеличиха екипа. Работи се много бързо и стегнато, основно сутрин! Няма да затруднят ежедневието ви.
И...тя има успех с инсеминации, та ви пожелавам да не  стигате до фонда!

# 205
Не затварят за цял месец. Мисля, че две седмици, максимум 20 дена почиваха миналото лято, като сега не е ясно, дали изобщо ще затворят, защото увеличиха екипа. Работи се много бързо и стегнато, основно сутрин! Няма да затруднят ежедневието ви.
И...тя има успех с инсеминации, та ви пожелавам да не  стигате до фонда!
Благодаря! И аз се надявам да не стигаме до фонда!

# 206
Радваме се много!!!
Доктор Гогова също е безкрайно мила и позитивна. Като феи са...изключително внимателни.

Много се смях на бутона мюте за бебето Simple Smile)))) Благодаря ви за хубавите пожелания, живот и здраве ще разбера ще се справя ли, че материята е доста тежка пък и ако Господ е рекъл ще я минавам с рев покрай мен Simple Smile

Да, мисля, че това беше ембриоложката, с която говорих, беше зад маска, но я разпознавам:

https://www.neovitro.bg/team/neli-manolova-taskonidu-d-b

# 207
  • гр. София
Всъщност, миналата година си бяха в отпуск целия Август, до след 6ти Септември, ама то е нормално, при положение, че си налиния през цялото друго време, включително Събота и Неделя
Сега, както писаха по-горе др Сенкова е в отпуск, др Гогова я замества, та не знам дали въобще ще затварят цялата клиника, или ще се рутират. Само не знам кой ще замести Валя / акушерката /. Утре като ида, ще питам

# 208
Радваме се много!!!

Много се смях на бутона мюте за бебето Simple Smile)))) Благодаря ви за хубавите пожелания, живот и здраве ще разбера ще се справя ли, че материята е доста тежка пък и ако Господ е рекъл ще я минавам с рев покрай мен Simple Smile

Да, мисля, че това беше ембриоложката, с която говорих, беше зад маска, но я разпознавам:

https://www.neovitro.bg/team/neli-manolova-taskonidu-d-b

Даа, тя е! Роди бебче, докато бременеех. Свърши работата при нас и излезе да ражда. Останаха мъже ембриолози, за това ми стана интересно. Прекрасна е! И е от сърцето на екипа- Сенкова, Нели и Валя!!!
Всеки ден ми звънеше да разказва за ембрионите, с най- милия глас...а аз ревях😅

# 209
Аз вчера бях на ЗЕТ в клиниката. Минала съм доста трансфери в друга клиника, и искам само да кажа, че съм очарована от отношението и начина на работа. Нищо общо с другата клиника. Ама нищо. д-р Сенкова я няма и трансфера го направи д-р Гогова. Дано да ни е на късмет, на мен и другите жени, които бяха за трансфер. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
В понеделник и на мен д-р Гогова ми прави трансфера. Изключително внимателна! Въобще всички са супер внимателни и мили! Обожавам ги!

Общи условия

Активация на акаунт