Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

 • 34 096
 • 1 060
 •   2
Отговори

Анкета

Дуел №5: Цоньо - Коцето ; кого подкрепяте и кой ще победи?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

# 600
 • Мнения: 1 788
Не съм гледала гласуването за първи дуелист, обаче като чета коментарите и виждам, че Живка права ще излезе. Каза, че Мартина ще похарчи малките и ето, че има сигнали за подобно поведение. Щом е била недоволна от Лора, че не искала с комсомолски плам да се хвърли в битка, хахах....

# 601
 • SE
 • Мнения: 12 188
Ама аз не определям коя е права и крива,всяка от тях си е права за нея си. Просто си мисля ,че за самата Лора е по-добре дуел на този етап,но с това не казвам че е "крива"  признавайки си,че я е страх. Момичето си има нейните си мисли и планове и си ги следва,както и всички останали

Определи постъпката на Лора като "глупава", а Мартина като "права".

За мен Лора постъпи глупаво като гласува за Цоньо. Мартина не я харесвам,но в случая беше права. Ако сега докато са повече жени Лора не отиде на дуел,после ще трябва да се изправи срещу някоя от жените,която й е по-близка и вероятно по-силен противник.

И дай като все още има много жени във Фермата, Лора да се натресе евентуално рано-рано баш с Живка, за да угоди на пчелата-майка?!

Кое е глупавото да се разминеш на тази ранен етап от дуел с Живка, при положение че има още доста жени като Ревлата, Краси и Цвети, срещу които имаш по-големи шансове за успех в бъдеще?!

# 602
 • Мнения: 770
Миналата година беше подобно с Мария и Надя. Надя като беше фермер предложи или по-скоро каза на Мария че ще иска да я сложи ратай за да може да избере по-слаби момичета тогава, но Мария не разбра логиката на Надя и стана жесток скандал. Тук Лора като толкова иска да остане в играта се играят дуели, но каква е вероятността да я избере Живка. Живка избира 3 момичета. (Например ако тя беше дуелист можеше да избере Лора , Цвети и Красимира. Ако евентуално спечели Лора Живка няма как да я избере.) И Мартина хубаво й го каза вместо да излезе евентуално срещу Живка ще се натресе на Мартина.

# 603
 • Мнения: 1 622
Мартина си прави сметки на чужд гръб, откъде на къде ще налага на другите как да гласуват и ще им търси сметка.

# 604
 • Мнения: 1 788
Миналата година беше подобно с Мария и Надя. Надя като беше фермер предложи или по-скоро каза на Мария че ще иска да я сложи ратай за да може да избере по-слаби момичета тогава, но Мария не разбра логиката на Надя и стана жесток скандал. Тук Лора като толкова иска да остане в играта се играят дуели, но каква е вероятността да я избере Живка. Живка избира 3 момичета. (Например ако тя беше дуелист можеше да избере Лора , Цвети и Красимира. Ако евентуално спечели Лора Живка няма как да я избере.) И Мартина хубаво й го каза вместо да излезе евентуално срещу Живка ще се натресе на Мартина.
Живка беше казала, че ще извика Лора и Цвети, ако е дуелист. Така че, според мен Лора си е постъпила съвсем умно. И къде е гаранцията, че Мартина ще се окаже по-силен съперник от Живка, та Лора да си прави тези сметки?

# 605
 • Мнения: 11 669
И какво като се "натресе" на Мартина? Победителят е един, не се определя по приятелска линия. И на финал да стигнат, пак ще са една срещу друга, няма да ги направят двете победителки, защото са измислени "приятелки".

# 606
 • Мнения: 400
Какво значи "дуел на този етап"? Каква е гаранцията, че ако излезе срещу Живка и я елиминира, после няма да ходи на дуели? За мен по-правилната тактика е да избягваш дуелите, докато е възможно. Пък като ти опре яйцето до г...., или побеждаваш, или си тръгваш. Но поне ще си по-близо до финала.
А на Мартина й е лесно. Тя е защитена, да се оправят другите. И силно се надяваше, че Живка ще е на дуел, па ако има късмет и ще отпадне. Ама не й се получи, затова нахока Лора, иначе й дреме коя срещу коя ще е.
Ако победи скоро няма да я викат на дуел ,защото ще си търсят по-лесна жертва. Не е като да не е било някой да добута до финал щото другите го мислят за много силен след битка с някой слаб играч.
А пък това колко близо ще стигнеш до финал никога не съм го разбрала, какво те грее дали ще си тръгнеш сега или след още 2-3 седмици примерно. За мен е пропиляно време да стоиш 2 месеца и да си тръгнеш след първия дуел, ако се чувстваш слаб по-добре да не си губиш времето и да си излизаш. Но това естествено са си мои виждания,не ги налагам и само си разсъждавам.
PURE ,казвам " за мен" че е глупава постъпка,а не че Лора е глупава или крива,както писах тя си е права да себе си.  Не знам дали хващаш разликата ,че споделям как го усещам АЗ а не слагам етикети

# 607
 • Мнения: 207

Ако има по-слаби жени защо Живка да не си дръпне едната сега? Никой не знае дали точно Лора щеше да е на дуел ,тя Живка може много неща да си приказва и че щяла да дръпне Цвети или Лора,ама дали?
Мартина беше права с въпроса ,че ако те е страх от дуели какво правиш във Фермата. Иначе не считам,че Живка е толкова силен противник,както не мисля и Лора за толкова слаба. Мисля си ,че в сблъсък между двете Лора има много голям шанс за победа
Живка заяви, че иска на дуел някой от обкръжението на Мартина(а не просто някоя по-слаба участничка във фермата), за да намали количествено нейното влияние там. Ха познай кои са в обкръжението на Мартина Simple Smile И Лора много интелигенто събра 2+2 и постъпи стратегически правилно от нейна гледна точка

# 608
 • Мнения: 5 831
Георги да няма някакъв проблем в интимната област? Какво е това постоянно чесане? За първи път виждам някой непрекъснато да се чеше там

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 19:59 от elle.n

# 609
 • Мнения: 277
Естествено, че Лора постъпи умно и не се пречупи под влиянието на пчелата-майка, която ще я изхвърли при първа удобна възможност (както и останалите и поданици). Мартина като е толкова смела защо също гласува за Живка, защо искаше Живка да отиде на дуел? Нали говореше, че трябва да си решат проблемите на арената, а доказа, че всъщност предпочита някой друг да я отстрани и да има един по-малко проблем във Фермата. 

# 610
 • София
 • Мнения: 13 178
Всеки се надява да бъде победител. Но предполагам и че освен за победата, някои са в играта и заради самото преживяване. И в този смисъл - за тях времето, прекарано вътре, не е изгубено, не искат да излизат толкова бързо - дори и да си дават сметка, че едва ли ще стигнат до финал.
Така че - разбирам защо Лора не иска да отиде на дуел толкова рано и да рискува да отпадне. Не вярвам да си въобразява, че ще се опази от арената или че тя ще е победителят този сезон. Просто не й се излиза още.

# 611
 • SE
 • Мнения: 12 188
И Мартина хубаво й го каза вместо да излезе евентуално срещу Живка ще се натресе на Мартина.

То щото във Фермата са останали само Лора и Мартина, та Мартина я заплашва, че ще се натресе точно на нея.

Или беше закана към Лора, че Мартина ще я дръпне при първа възможност... Grin

# 612
 • Мнения: 383
Не намирам паралел между Пламен и Петър от миналия сезон. Пламен е доста по-стойностен и наистина има какво да каже. Даже ми хареса как директно се конкурира с Любо и му каза как ще го бие на онази битка за имунизация от ратайство. Онзи беше самовлюбен и прикрит перко.

# 613
 • Мнения: 4 873
Leona_, точно миналата година Ваня побеждаваше и я викаха отново и така май три пъти. Wink Не е задължително да победиш и да респектираш, мнозина продължават да те виждат слабак. В този сезон Ваня на там поема, има такива хора, добри са, работливи, побеждаващи, но им липсва самочувствие ли, някакъв вид излъчване, самоувереност. Пак от миналата година пример с Мария и Надежда - голям страх ги беше жените от двете, а те круши.

# 614
 • Мнения: 17
Малко ми е неприятно, че отворих и изгледах "гениалното" видео на Мирон.

Гледах го не защото исках да си разваля преживяването от предаването, а защото не можах да се примиря откъде-накъде някой е видял в същия клип нещо, с което аз тотално съм се разминал. Някакъв пуст конкурентен импулс... Disappointed

Мирон доста се издъни (ако не е нарочно).
Сега в почти всяко състезание ще знам кой губи - все едно да гледам на запис тенис-мач, на който ми е ясен резултатът.

Общи условия

Активация на акаунт