Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои препоръчителни упражнения по време на бременност?
Кои книги се препоръчват за бременни жени?
Кои са някои от мазилата, които бъдещите майки използват за предотвратяване на стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои препоръчителни упражнения по време на бременност?
-
Кои книги се препоръчват за бременни жени?
-
Кои са някои от мазилата, които бъдещите майки използват за предотвратяване на стрии?
-
Какви са някои от симптомите, които бъдещите майки изпитват?
-
Кои са някои препоръчителни кремове за стрии?

Имаме дървен старинен шкаф за повиване, наследство от предишните собственици на нашия апартамент. Реших, че височината ми е добра и е с удобни чекмеджета, които позволяват всички дрешки и козметика да са ти на една ръка разстояние, затова към него просто добавих от тези повивалници с непромокаемо покритие, като слагах отгоре пелена. Редовно се случваше докато преобличам господина, да започне да пишка ( винаги слагайте една пелена между краката, че иначе я отиде в очите, я ви напълни устата
). Затова не мога да си представя, поне в началото, докато се очовечи и започнете да си го познавате, без повивалник. Сигурно родителите без, сменят всички чаршафи, знам ли. А може да има трик, който не ми е известен