Коледни календари 2

• 65 169
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
dorita_, аз поръчах календара на essiee от  flaconi.de
 Дори имам някакви мейли от тях, но немския ми е проблем, че ще ползвам "Помощ от приятел"

# 181
  • Бургас
dorita_, аз поръчах календара на essiee от  flaconi.de
Уффф,няма го на Есенс,изчерпан е.

И аз на есенс бях харесала календара, но докато умувам как, дали ще дойде и той свърши. До вчера имаше два вида от 19.90, но пишеше, че скоро ще е налично, дано да пуснат. Ще взема да поръчам на мейбълин, да не остана без нищо.
Pink  Dress с превозвач ли поръча? Аз се регистрирах при CUSC, че доставят до моя град.

# 182
Тези евтините на Мейбълин са мини календари с по 5 продукта - ето видео на Василики с единия:

Скрит текст:

# 183
Да, dorita_ с превозвач GGBG. Flaconi.de ми дава 22 точки в акаунта за покупката ми. Може да излезе нещо изгодно.

# 184
  • София
Аз така се чудих на Nuxe календара и той взе , че свърши. Дали ще запазят отстъпката, докато заредят отново?

# 185
В пинк панда има календара на есенс.

# 186
Един от малкото хубави календари на Revolution Pro (не ми е фаворит този бранд, но за подарък е супер, освен ако не го купувате от тук):

Revolution Beauty UK:

Pink Panda BG:

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 16:50 от vanya.pavlova

# 187
  • Бургас
В пинк панда има календара на есенс.
Благодаря, погледнах но искам друг "Направено с любов".
Някой беше споделил един сайт за сравняване на цените в Германия
https://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/14743F19717 … ?sortKey=minPrice
Има всякакви категории - козметични, еротични, чорапи, инструменти...

# 188
И аз го гледах преди този календар на Революшън, само извивачката за мигли за мен е абсолютно ненужна вещ. Направо са му удвоили цената Joy

А Голдън Роуз са писали във Фб, че за първи път ще имат коледен календар, но не са сложили линк...

# 189
  • Бургас
коледни календари с бижута

H&M

и календара на Sinsay

# 190
  • There I was on a July morning
И аз го гледах преди този календар на Революшън, само извивачката за мигли за мен е абсолютно ненужна вещ. Направо са му удвоили цената Joy

А Голдън Роуз са писали във Фб, че за първи път ще имат коледен календар, но не са сложили линк...
На Голден роуз календарът го има в кварталния ни ДМ. Струва 79 и нещо. Не можах да го снимам, за съжаление,  набързо прочетох съдържанието: ФДТ, лакове, червила, моливи, имаше и още, но нямах време да чета подробно.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 10:54 от Скубиду

# 191
Аз си избрах този  и нямам търпение да го отворя, но всякаш искам още един... ала този път може би за бижута. В сайта на H&M този тъният не го видях Sad

# 192
https://goldenshop.bg/chrismas-gr-advent-calendar
Ето и линкът на Голдън Роуз, освен това имат игра с награди на сайта, безплатна доставка и подарък с всяка поръчка.
Сега ще потърся снимка на съдържанието, знам само, че е с пълноразмерни продукти.

# 193
  • There I was on a July morning
Съдържанието го има в линка, който си дала Smile
Скрит текст:
СЪДЪРЖАНИЕ:

HD Фон дьо тен
Soft & Matte течно червило
Diamond Breeze молив за очи
Roll-on плодов гланц за устни
Лак за нокти City Color
Nude Look контуриращ молив
Dipliner очна линия
х 2 Лак за нокти Keratin
Молив за очи Dream
Шаблон за очна линия
Апликации за маникюр
База за устни
Четка за коректор
Листчета за абсорбиране на омазняването
База за мигли
Smart Lips автоматично червило
Спирала Perfect Lashes Ultra Vol. x 4
Молив за устни Dream
Червило Sheer Shine
Лак за нокти Extreme Gel Shine
Червило Nude Look Creamy Shine
Бързосъхнещ топ лак Quick Dry
Diamond Breeze печени сенки за очи

# 194
Гледах от телефон и не съм го видяла)) Ами, не е лошо, но прекалено много неща за маникюр... Освен това, шаблони за очна линия - това има ли реално приложение?...

Общи условия

Активация на акаунт