Мама вече не се клатушка, а малко СЕПТЕМВРИйче в ръцете си гушка!

• 20 637
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Аз излизам винаги, когато имам възможност и не вали и няма прекалено силен вятър. Дали с количката, дали с ерго-раницата, гледам повече от 2-3 дни пауза между излизанията да няма, освен ако не се уцели продължително гадно време. Старая се да я обличам адекватно и досега не съм имала случай да ѝ е било студено, или да е била претоплена. Даже в общия случай е доста загряла, особено ако съм я носила в раницата, което правя без космонавт.

# 451
  • КиТ
Аз я изкарвам на терасата,че е сложно с тая количка,че няма къде я държа и стои в колата на моя,а той е на работа през деня ..раницата не съм я слагала,ама вече го обмислям ..понеже бяха казали,че е хубаво,като е на 3м и си държи главата.

# 452
Гледам разни уреди за приготвяне на храна като този

https://www.baby.bg/product/babymoov-nutribaby-plus-soft-white/

и много други.

За тези с опит, ползвалили сте? Има ли смисъл да се купува?

# 453
Аз взех модела на Аvent, но не знам още дали ще си заслужава. Факта, че нямам да цапам няколко неща и, че слагам продуктите и  няма да вися да чакам ме спечели.С баткото( преди 11г.) нямаше такива екстри, сега реших аз да се поглезя.

# 454
Аз ще купя само уред за приготвяне на пара. Иначе този комбинирания на Филипс е хубав, но вкъщи имам блендер, чопър, пасатор, няма смисъл от още един...

# 455
  • Wonderland
Jelena21 , кой на Авент взе? Аз също ги гледах и съм ги набелязала точно, защото няма да цапам по няколко неща.

# 456
Tzveteto89, ето този купих.https://www.baby.bg/product/philips-avent-4-1-00-0451/ Даже беше намалена на около 270лв.по спомен.

# 457
  • Wonderland
Много ти благодаря Jelena21 Flowers Bouquet
Аз също преди време го гледах на толкова някъде като цена. Ще го обмисля още малко и ще реша. Имам намерения пролетта, лятото като започнат домашните зеленчуци и плодове да си му ги правя аз.

# 458
И аз много им се чудих на тези уреди. Със сигурност ще са голямо облекчение. Колко време смятате, че ще се ползват? За начало мисля да ползвам кошничката, с която правя зеленчуци  на пара и блендер, после ще мачкам и с виличка. В началото мисля да разреждам с кърма, за да е по-познат вкуса. Ще ми се да пробваме и ЗВБ, но той се дави често и със слюнка и мляко, та не знам как ще се справи и си и филм. Тъй като ще ми е трудно да намирам плодове и зеленчуци от сигурни източници, мисля да пробваме и пюретата на babybio. Изглеждат ми изчистени.

# 459
Мда и аз ги загледах, но само във висвиталис ги мяркам за свга тези пюрета на биобейби. Като имаш отзиви пиши. А в тенджера с малко вода не става ли или се губят някакив полезни вещества. Иначе на пара как точно - в стерилизатора става ли хаха. Нищо не съм приготвяла до сега на пара.

# 460
  • София
Същото става и с тенджерата, разбира се, но върху решетка/кошничка над водата. Водата ври и нещата над нея се готвят от горещата пара. В стерилизатора нали наливаш вода, значи няма да са на пара, а класически сварени Grinning

# 461
На баткото едно време ги варях в тенджера.
  Точно за облекчение го взимам и, че няма на едно място да варя, на друго да пасирам.
  Не съм се замислям колко време ще го ползвам. В един момент всичко ще продавам, че 3- то дете със сигурност няма да имам.

# 462
Здравейте. По колко време горе долу на ден бебета ви седят по корем? Имате ли ритуал, на всяка смяна на памперс или нещо друго?

# 463
Час преди храна го слагам. Седи по 10тина минити или повече.
А аз да попитам с какво перете дрешките нацапани от пюре. Не излизат, а съм само до моркова хаха.

# 464
И аз гледам преди хранене да го слагам. Някъде по 4-5 пъти на ден за по 2-3 минути. Правим и гимнастика, обръщане, едно упражнение за опити за сядане. Или когато съм изчерпала всички други атракциони.
Момчешките мами, вие докъде сте със забелването?

Общи условия

Активация на акаунт